Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet Roczen géptp vetted meg most esik le
felniben meg ez van takasago j19x1.85 dot 40l japan 597 akkor csak a felni 97. -es ? akkkor nagyon meg kavartál
AZTA KURV..... ÉLET.... Ennyi Tunning a vébés mocikon nincsen lassan Hát akkor jó motorzást holnapra és egy élmény beszámolót kérek majd a YAmihoz képest mik a különbségek
Ha vannak róla nagyobb képek, több oldalról, megnézhetjük. Hátha csak több évjáratból lett összerakosgatva. Hátsó kerék 18 vagy 19-es? Agyak szürkék vagy feketék?
mikor én rendeltem a vizpumpa tengelyt kérte a srác az alvázszámot.elkezdtem neki mondani ME03 mondta hogy ennyi elég is egyből vágta hogy 89es! a többit nem is mondtam akkor ez most hogy van?
akkor most nagyon meg rigatá
úgy tudtam 97 csak rákérdezek
és ez márkátol és tipustol fügetlen Így van 4 ?
azért kösz
Ennek SXS váza meg telói vannak,Radical Racing Service teleszkóptuninggal. Doma kipuffrendszer, cserélhető égésterű hengerfej...meg jobb oldalt a gázmarkolat...amit lehet húzni...
Ha összejön, holnap kimegyek vele Bugyira.
Varázslat!

...A vázszám 10. karaktere a gyártás éve, ami itt 2-es, mivel acélvázas motor, ezért 1992 a legvalószínűbb, tehát 1993-as modell. (Idén is vehetsz augusztus óta 2013-as krosszmotort, a gyártás éve nem ugyanaz, mint a modellév.)
ezt meg honan tudod !
Hát majd legközelebb KTM miatt ne izgulj jók azok a gépek tavasszal próbáltam egy (2005) SX 125 szúnyogot nagyon tetszett finom kis kuplung orbitálisan jó fék és az első futómű az meg egy álom volt számomra de hát egy jóval fiatalabb motorról beszélünk hozzá teszem amióta Pánovics mester (magic) megcsinálta a telókat benne fényéveket javultak mostmár tudom milyen érzés amikor csillapít egy lengés csillapító
Köszi szépen vigyáztam rá már ezekre amennyire lehet magyarul megadtam mindig mindenből a legjobbat Hát igen ilyen ez a POP szakma költeni kell rá a hoz hogy menjen és ne keljen motorozásonként szerelni
Akinek volt crf450x-e azt szeretném megkérni hogy egy két tapasztalatot osszon meg velem. Hány üzemóránként kell cserélni dugót, mikre kell odafigyelni, mennyire szervízigényes, mennyibe van egy generálozás?
1993
sziasztok

szeretném ki deritení a motorom gyártási évét hol tudok utána nézni vagy hogyan ! köszi a segitségett ?
VÁZ : JE01-1900202
Blok : JE01E
1900213
Ha elkelt volna kp-ért a Yami, megnéztem volna a CeRkát. Így meg beszámítással lett egy Oránzs. Meglátjuk...
ja hogy a tied! felfogtam! amugy tényleg szép!meg hát ha rendbe van. az enyém 250es 89es de perpillanat 250é se adnám oda! (nem is adnának érte annyit valszeg!)nem lenne lóvém kipótolni hogy vegyek egy igazán jobbat! ebbe az évbe sokat rávertem!dehát ilyen ez a popszakma!
Az ára szerintem korrekt vannak hibái amiket telefonba el is mondok mindig én nem akarok senkit sem átverni Sok lett költve rá használva is lett ezért nem esik szét minden motorozás után
ha az árára gondoltál a nevetéssel akkor sok érte az igaz!de nem néz ki rosszul! meg legalább nincs odairva hogy 0 üzem órás meg agyonkimélt!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cr_125_r-6432755

Nem tudom kié de nagyon jó
20 ast kértem a két darabért,az egyik oldalat elvitték kb egy hónapja,ha jól emlékszem akkor a jobbost,ha érdekel 10e ért tiéd a másik oldal...adatlapomon a hirdetésem.
van jobbos hűtőn ha érdekel
de legalább be lesz tömve!
2éve is ennyi volt!15 darabja! nekem is!
A pirospaprika, tojásfehérje és a tömítőpor, ellentétben az intelligens mosóporral (khm...), eléggé csacska jószágok. Nem ismerik fel, hogy az a rés az hajszálrepedés, lyuk, vízjárati furat vagy a hűtőborda szűkebb része. Ezek betömnek mindent a 18 éves 3.14nától a sérült lyukig.
gerecsemotor-nál kérdeztem,30 volt a kettő.Ebay-en szétnézek köszi mindenkinek.