Ha te nem estél vna nekem ilyennel h kamu duma stb stb.. hanem utánna néztél vna hogy mégis mit hirdetek nem így alakult volna. De kibaszottul utálom mikor vádaskodnak a nagy semmire. Üdv;)
Ez nem az az erem,más az első rajtszám és a légszürőház is ezt csak igy első ránézésre:) A másiknak meg tényleg nem ]kéne neki esni ráadásul egy hondás fórumon ahova csak bekérekeztél,ráadásul azzal aki segített neked....
Ez a Te hirdetésed? Mert kevés ilyen idős Rm-et szoktak hirdetni.
Amúgy pedig kiskancsó emberedre találtál ha ki akarsz oktatni a magyar nyelv szépségeiről és hogy hogyan kell mondatot értelemezni!
Idejössz bocsánatkéréssel kezdve aztán meg felháborodsz a második hozzászólásodban? Sokkal szerényebben mert még egyenlőre csak a kisujjad dugtad be a topikba,de nehogy rácsapódjon az ajtó és pityergés legyen belőle! De tőlem emberkedhetsz is itt,tudod eddig levontam némi következtetést a hozzáértésedből és a stílusodból,de úgy tűnik jóra tippeltem...Te vagy a légy,csak nem te fingod a passzátszelet!
Így értelek, de én amit írtam a hirdetés alapján írtam. Ha tényleg rendben lesz a közeljövőben, frissítsd a hirdetésedet, szerintem nagyobb sikered lesz az eladásban vagy cserében.
Részben igazad van persze... De elmondanám neked hogy azért lett így feltéve a hirdetés mert csak hétvégén lehet megtekinteni a mocit.. nézdmeg mikor tettem fel a hirdetést.. Azóta Teloszimering cserélve.. Gyújtás meg a napokba a helyén lesz:) Mire jönnek érte úgymegy ahogy kell neki:)
"De vmiért nemakar rendesen kipörögni meg a karbiból ömlik a benzin.. de olyan mintha gyújtásos lenne.:/ a tervem az a motorral kapcsolatba hogy megcsinálom csak nemtudom érdemes-e hisz nincs benne power..:S"
Ez, akárhogyan is olvasom, HIBA! A hirdetésben pedig egy szó sem esett ezekről, csak a teleszkópszimeringről.
Én, ha motorvásárlás előtt állnék, és elolvasnám a Te hirdetésedet, az jönne le, hogy elmegyek hozzátok, pöcc-röff indul a motor, és a teleszkópon kívül hibátlan. De ha ott derülne ki, hogy nem pörög fel, folyik a karbi illetve lehet a gyújtásban is van valami hiba, nagyon nem örülnék, mert ezek a hirdetésben nem szerepeltek és őszintén átverés gyanús, mert ki tudja, hogy ezeken kívül mit nem mondtál, írtál le.
(Lásd amikor én vettem motort... "Egy vízpumpaszimering kell bele, és évekig csak motorozni kell vele Főnök!"
-Hozzáteszem ez a vízpumpaszimering egy 250.000Ft-os felújításba került.
Nem kötekedésből, de több 1000 ilyen motor van, ami addig szép és jó, amíg nem látja/hallja/próbálja ki élőben az ember.
(Ha tévedek, elnézésedet kérem!)
Nézdmár meg jobban 85ös évjárat úgyvan feltéve..;) Egyébként meg már neharagudj de sehol nemlátok olyat írva hogy 2 éve a tulajdonomba van..:) Először tanulj meg olvasni és aztán kötözködj:) Egyébként meg ami levan róla írva az minden igaz.. ( Tudod mindenki magából indul ki h kamu dumával hirdet)
Amikor cseréltem akkor sem volt jó de azóta 1 picit hangoltunk rajta.. mert mikor elhoztam még ennyire se pörgött ki de még mindig nem az igazi. Szerintem holnap nekiállok és mindent átnézek. Köszönöm a segítséget. További Szép Estét!
Power csak alul segít be hogy "nyomatékosabb"legyen,fenn úgyis nyitva lenne...úgyhogy ez miatt ne fájjon a fejed.
Karbi kitakarít,szintet beállít,megnéz hogy miért nem pörög ki /ha sokat kap akkor sem pörög fel/,nézd meg hogy megfelelő fúvókák vannak benne...oszt nyelezd neki!
Amikor cserélted akkor jó volt minden?Gondolom nem...karbit tedd rendbe,nézd meg nem szív-e falsot,nem szimmeringes-e,gyertya rendben műxik-e,szval az alapok legyenek rendben,aztán nézzük meg jó lesz-e.
Bár azzal kezdted hogy vajon mikori a gép :D De vannak itt más kérdések is a működéssel kapcsolatban! :D
Elől hátul dobfékes. Még nincs benne powerszelep. Cseréltem egy cr 80-ra! De vmiért nemakar rendesen kipörögni meg a karbiból ömlik a benzin.. de olyan mintha gyújtásos lenne.:/ a tervem az a motorral kapcsolatba hogy megcsinálom csak nemtudom érdemes-e hisz nincs benne power..:S
Sziasztok. Bocsi hogy ide töltöm fel a suzuki rm 125 képet de a suzuki részlegnél nemválaszoltak a kérdésemre.. hátha ti tudnátok nekem segíteni. Mikori évjáratú lehet ez az rm körülbelül? Még nem powerszelepes. Előre is köszönöm a segítséget.
Félszintetikus 10w-40,motorkerékpárba való olajat mert állítólag a szgj -be való olaj nem jó bele mert megcsúszik a kuplung...nagy jelentősége nincsen hogy melyik gyártó,de szinte az összes komolyabb cég gyárt ilyet,a választás köbö szimpátia kérdése.
Amúgy automata váltóba való olaj is tökéletesen jó bele.
Szval kicsit túl van lihegve ez a blokkolaj téma,és majdnem minden héten felmerül,akárcsak a milyen tapasztalatok vannak a CR/CRF -ekkel kapcsolatban!
Remek kereső van a topikban,úgyhogy legyünk kreatívak!
Ez a Te hirdetésed? Mert kevés ilyen idős Rm-et szoktak hirdetni.
Amúgy pedig kiskancsó emberedre találtál ha ki akarsz oktatni a magyar nyelv szépségeiről és hogy hogyan kell mondatot értelemezni!
Idejössz bocsánatkéréssel kezdve aztán meg felháborodsz a második hozzászólásodban? Sokkal szerényebben mert még egyenlőre csak a kisujjad dugtad be a topikba,de nehogy rácsapódjon az ajtó és pityergés legyen belőle! De tőlem emberkedhetsz is itt,tudod eddig levontam némi következtetést a hozzáértésedből és a stílusodból,de úgy tűnik jóra tippeltem...Te vagy a légy,csak nem te fingod a passzátszelet!
"De vmiért nemakar rendesen kipörögni meg a karbiból ömlik a benzin.. de olyan mintha gyújtásos lenne.:/ a tervem az a motorral kapcsolatba hogy megcsinálom csak nemtudom érdemes-e hisz nincs benne power..:S"
Ez, akárhogyan is olvasom, HIBA! A hirdetésben pedig egy szó sem esett ezekről, csak a teleszkópszimeringről.
Én, ha motorvásárlás előtt állnék, és elolvasnám a Te hirdetésedet, az jönne le, hogy elmegyek hozzátok, pöcc-röff indul a motor, és a teleszkópon kívül hibátlan. De ha ott derülne ki, hogy nem pörög fel, folyik a karbi illetve lehet a gyújtásban is van valami hiba, nagyon nem örülnék, mert ezek a hirdetésben nem szerepeltek és őszintén átverés gyanús, mert ki tudja, hogy ezeken kívül mit nem mondtál, írtál le.
(Lásd amikor én vettem motort... "Egy vízpumpaszimering kell bele, és évekig csak motorozni kell vele Főnök!"
-Hozzáteszem ez a vízpumpaszimering egy 250.000Ft-os felújításba került.
Nem kötekedésből, de több 1000 ilyen motor van, ami addig szép és jó, amíg nem látja/hallja/próbálja ki élőben az ember.
(Ha tévedek, elnézésedet kérem!)
91 esnek és mint 2 éve tulaj...no látod ez itt a gond hogy ez így működik,nem csak nálad.
Karbi kitakarít,szintet beállít,megnéz hogy miért nem pörög ki /ha sokat kap akkor sem pörög fel/,nézd meg hogy megfelelő fúvókák vannak benne...oszt nyelezd neki!
Amikor cserélted akkor jó volt minden?Gondolom nem...karbit tedd rendbe,nézd meg nem szív-e falsot,nem szimmeringes-e,gyertya rendben műxik-e,szval az alapok legyenek rendben,aztán nézzük meg jó lesz-e.
Bár azzal kezdted hogy vajon mikori a gép :D De vannak itt más kérdések is a működéssel kapcsolatban! :D
Itt nézelődj:
http://www.motodacross.com/
adatlapon van elérhetőség
Körülbelül fél éve van nálam előtte meg csak kismotorom volt
Amúgy automata váltóba való olaj is tökéletesen jó bele.
Szval kicsit túl van lihegve ez a blokkolaj téma,és majdnem minden héten felmerül,akárcsak a milyen tapasztalatok vannak a CR/CRF -ekkel kapcsolatban!
Remek kereső van a topikban,úgyhogy legyünk kreatívak!
Amúgy mióta van meg hogy ilyen kérdés felmerül?