Hát ja :D :D mert mondták hogy nem szabadna meg mikor el dőlök akkor is nyomja...:( s ha a csövet meg nyomom logikus hogy nyom ki belőle de ki nyom egy jó 3-4 decit
Helló
véleményt szeretnék kérni a honda cr 125-ös motorról!
milyen hibái szoktak lenni,milyen sűrűn kell felújítani,mennyibe fáj a dugó gyürű csere. és hasonló dolgokra gondoltam..
előre is köszi
A cr 250 már 1997 től aluvázas, a 125ös 1998-től. az a baj 97 98 99 teljesen ugyan olyan és vétel előtt álok és nem tudom eldönteni mert az eladó 2000 esnek hírdette. köszönöm a válaszodat azért
Remélem valaki tud abban segíteni, hogy hogyan tudom megállapítani hogy a cr 250 1997, 1998, 1999 es? Nem a vázszám meg felni számra gondolok, hanem ha nincs benne semmi szám akkor idomok akármi külső jel. előre is köszi
A felső képen fekete,az alatta lévőkön fém színű a kipuff....szval két különböző moci van a képeken.
Viszont nincs ledörzsölve a jobb blokkfél,az ülésen a Honda felirat,aluváz sincs fényesre dörzsölve,szval lehet nagyon kevés üzemórás...de Csika matrica/teló van elöl.
Nem olyan, mintha Csika matricája lenne az első telón meg a gáztartály alján is? Bár nem tudom verseny körülmények között hogy kell őket felújítani, de én nem ismerek olyan embert aki kibírja, hogy x év alatt csak 17üzemórát menjen:)
7db kopó és 7db fém lamella kx 250-be+1rugószett, nagyon jó állapotban. A kopó lamella 3mm vastag! Cr-be is jó szerintem, de letudok mérni minden paramétert!
Valaki tud nekem ajánlani valami jó blokk olajat?
Csak úgy mert jó kedvem van
véleményt szeretnék kérni a honda cr 125-ös motorról!
milyen hibái szoktak lenni,milyen sűrűn kell felújítani,mennyibe fáj a dugó gyürű csere. és hasonló dolgokra gondoltam..
előre is köszi
Keresek CRF450 2006 hátsó csak rugót..
Nincs valakinek 450R-hez egy eladó hátsó 3/8-os főfékhenger? :D
eladó
Keresek Honda cr 125-höz (1996)
Tudtommal sok évjáraté passzol....a képen látható power deknit!
Aki tud kérem jelezze!
mail.:rxrx@citromail.hu
tel.:06303319736
125 97' CR-hez nincs valakinek első sárvédője? Lehetőleg fekete.
Viszont nincs ledörzsölve a jobb blokkfél,az ülésen a Honda felirat,aluváz sincs fényesre dörzsölve,szval lehet nagyon kevés üzemórás...de Csika matrica/teló van elöl.
http://www.kepesmotor.hu/honda...