Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

17mm es
És mekkora a tengely átmérő? 17 vagy 22mm-es?
Rendben. Előtte még hívni foglak itthoniról, hogy akkor mikor jó neked.
ok bontsuk vissza ugy egyszerübb sztm,ha nincs nagy baja akkor nem kell kulimpálni sehova.
Szia! Rábapatonán belül merre kellene vinni? Lehet már a jövőhét elején lesz kocsi. Telefonom sajnos nem üzemel, azért írok. Ha gondolod, előtte még a jelenlegi szerelőnél visszabonthatjuk a kuplung felől, hogy megnézd, hogy mi a helyzet, jövőhéten mindennap 3 órától ráér.
Nyugi,mindjárt itt a hétvége

http://youtu.be/TYVvLFf4yjU
helló 3000ft
Heló! Nekem kéne az első kerék tengely! Mennyiért adnád?
vagy sms ben küld el a bankszámla számot inkább és a nevét meg a te neved pontosan.
30 968 39 71
Köszönöm üdv Tamás
Keme dobd át a bankszámlát és bankot hova fizessek 1000 a manualért cr 250 94
Köszönöm .
Üdv. Tamás
értem köszi.
ja köszi.. csak érdeklődtem,most vettem észre hogy irtál.
ugylátszik ez a fizess egy ezrest egyből ösztönzően hatott
Időközben megleltem egy spanyol oldalon 92-97 verziót gyorsan átböngészve meg is van miért kellett.

Köszi az igyekezetet, sajnos úgy néz ki már nem aktuális.

( http://www.motomanual.com.ar/i... )
Már töltöm fel neked (31%), küldöm válaszmail-ben a linket, aztán megnézed, és ha tetszik, meg jó neked, küldj egy ezrest.
Már ezt pötyögöm pár napja, de eddig 86-91 és 98-99 vagy 2000-től ... dobta ki.. Ami nekem lenne a jó az pedig 92-97.
Majd meggányolom a sufniba
Fog is
Má nincs,me majdnem egy ház árába került
Az a legjobb mikor a váltótengelybe megy bele és megégnek a fogaskerekek,azt pákkkk Ezt nagyon sok okos szerelő sem veszi észre,csak lecseréli,újra azt pákkk,na talán utána megnézi miért volt a pákkk Az a baj dacból,vagy sértődöttségből nem hallgattok a tapasztaltabbakra
Főleg rám, aki még paraszt is
Bepötyögöd googleba, hogy honda cr sercive manual, és lesz neked is.

Kotyogós telómra tudtok valami megoldást mondani? Eléggé idegesít, mert az utolsó tetves csapágyat is kicseréltem a motoron és már csak az kotyog.
Ment mail.
Nekem van. CR 80-125-250-500-hoz való, 1986-2001-ig. De csak akkor veszem a fáradtságot most már, hogy feltöltsem és elküldjem a linket, ha utalsz egy ezrest, mert akkor megbecsülöd. Akinek eddig ingyen odaadtam, mind letörölte véletlen vagy elkallódott.
Helló!

1997 -es Honda CR 125 -höz keresek service manualt. Hol találok, vagy ha esetleg valakinek van ne tartsa magában

Előre is köszi