Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem fordítva raktad be a hátsó kereket,de ha ez jól van akkor tuti a láncot tetted fel foritva
Sziasztok.
Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy ha hátrafelé tolom a motort,akkor hátrafelé forog a hátsó kerék,hogy ez normális?
Pár hete kezdődött,előtte jól működött...Mi lehet a gond?
Hozzáértők segítségét várnám sürgős lenne.
Köszönöm előre is köszönöm
halihó
olyan kérdésem lenne ,hogy cr 250-be /98év/ vettem Repsol 10w 40váltóolajat..
azota nehezen veszi a sebességet, elötte tökéletes volt...
cseréljem valami másra?
Most cseréltem csúszógyűrűt meg szimeringeket a telóba és valamiért kotyog.. Elcseszhettem valamit, vagy csak szimplán szar a méret amit küldtek? Bízom az előbbiben, bár nemtudom mit lehet benne elrontani, szerintem jól raktam össze, a csúszógyűrűt bekocogtattam ütközésig, szóval nemtudom mi a probléma.. tippje valakinek?
Én nagyon szívesen segítek mindenkinek, de ekkora baromságot már rég kérdeztek itt. Sosem volt még se biciklid, se egy talicskád vagy bármi, aminek kereke van? Egy kereket sem tudsz kiszedni, és szerelni akarod? Nincs ott egy idősebb férfi ember, aki 2 perc alatt megmutatja neked? Komolyan gondolod, hogy egy fórumon kell 250 karaktert begépelve elmesélni, hogy mit csinálj? 15 éves koromban Riga blokkot szedtem szét és raktam össze, pedig lakótelepen nőttem fel, de a bringámat már 10 éves korom óta én tartottam karban, és nem én vagyok szuperhős.

http://www.youtube.com/watch?v...
Hülye kérdésre hülye válasz Van motorod?
vicces amugy meg köszi igy gondoltam..
A villa belső oldalára tapasztott ekrazit töltetekkel. A tölteteket légyszives kézzel fogd oda.
Nem bántásból mondom, de ha már a kiszedéssel gondok vannak akkor inkább ne állj neki szerelni, akár mit is akarsz rajta szerelni.
Lelazítod a csavart, kiveszed a tengelyt és kint is van a kerék.
94 cr 250 váltóalkatrészek valkinek van eladó?

üdv:tamás
Valaki meg mondja nekem hogyan kell ki szedni a hátsó kereket ? 1hete van meg
Szia.
A hátsó rugostag jó állapotba van a részleteket telefonba vagy emailon.
Tel: 0630.649.26.76
Email: pacso.tacso@freemail.hu
A hátsó rugóstag mi pénz? Mennyire van elájulva?
Sziasztok !
HONDA CR 125 1995 BONTÁS !
gyújtás és kuplung hibás ezeken kívül minden hibátlan.
Keresek Keihin PJ karburátorhoz tűszelepet. Van ötletetek, honnan lehetne újonnan venni? Lehetőleg Magyarországról, ne kelljen külföldről hozatni. A karburátor egy Honda CR 125-ben van. Esetleg más karburátort is be lehetne rakni a helyére(Mikuni,stb.)
Sziasztok.
Szedszedtem hat őszinte leszek semmi érdekes kopasz nem látok valaki esetleg nem tud képet rossz váltorol
Mert ez jónak tűnik. Vagy mit nézzék meg?
Kene 94 blokk tömören a váltó felőli vagy mindkettő valakinek? Esetleg?
Köszönöm
Üdv: Tamas
Fehér szikszalag.
Sziasztok! Jövőhéten tervezek venni leállító mechanikát a motorra. A CDI-ből jön ki 2 kábel, ami le van ragasztva. Csak simán összeforrasztom azzal, ami a leállítógombból jön ki, és kész? Valaki el tudná magyarázni röviden a működését?

Meg ugye mivel 2 kábel jön ki a CDI-ből, olyan gombot keressek amin 2 kábel van? Mert láttam olyat is amin 3-4 is van. Rosszat, meg akármilyen olcsó nem akarok venni.
Sziasztok!

Valaki meg tudná mondani a 1990-nél idősebb Cr-ek első kerekének a tengely méreteit? (Hosszát, a vállának a hosszát, illetve annak átmérőjét.) Előre is nagyon szépen köszönöm. (Enyémet most 1 hétig nem tudom megnézni, de kellenének ezek az infók.
Sziasztok! Honda CR - em eladása után megmaradt alkatrészek eladók! Hengerszetthez való tömítéskészletek 3db. Mindhárom hiányos, de egyikből csak a hengerfej alá való tömítés hiányzik. Két kipufogó rugó, teljesen új, még nem volt használva. Van még egy PROX hajtókar, amit ugyan levetettem a főtengelyről, de a javítást végző srác azt mondta felesleges kicserélni. de addigra már megvettem bele az újat. Szóval lehet hogy még valakinek elmenne. Két vázvédő műanyag is van, újra vannak festve. Powerhez, kuplunghúzó mechanikához valamint vízpumpához való szimmeringek is vannak, nem gyáriak, de jó minőségűek. Van egy vízpumpa csapágy is új. 3 db hengerfej tőcsavar, gyári hibátlanok. Valamint van egy lánckoptató amit tévedésből vásároltam. UFO márkájú. Csak kibontva lett megnézni, jó-e de sajnos fiatalabbra való mint az enyém volt. 1997, 98 ashoz tuti jó. De az UFO honlapján meg lehet nézni melyikhez való. Száma: HO02675. Az árak megegyezés kérdése, ha esetleg valakinek kell valami írjon.

davescooter@freemail.hu
Üdv mindenkinek!

Eddig xl 600aim voltak játszósnak, vagyok 120 kiló. Cr125ben érdemes gondolkodni? "elbír"? Nem versenyezni meg miegyéb... 90-es évekbeli jöhet szóba max, nem tudom mennyit változtak az évek során.
Köszönöm mindkettőtöknek a választ.
Megnéztem, veszi mindegyiket kuplung nélkül is, a kereket se kellett forgatnom hozzá.
álló helyzetbe is veszi.. kivéve ha pont ugy áll a két fogaskerék hogy a fogak pont párhuzamosak egymáshoz.. ezért kell forgatni a kihajtást..