Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bammeg egy bontóban felteszel egy ilyen kérdést a nyakadba akasztanak vagy kétszázat azt úgy picsán rúgnak,hogy leég a hajad A faszt kérdezgetsz hülyeségeket?Megy még az a motor idén?
pici pénz-pici áram! anno vettem a kocsimba dudához kapcsolót kb. 200 ft-ért.mondta az eladó nem lesz jó ahhoz!mondom dehogynem! 20 nyomás és nem müködött!szétégett benne a réz érintkező!még jóhogy nem összeolvadt!szólt volna egyhuzamba mint az állat! szerintem amit keme mutatott jó lesz!meg gondolom valamennyire vizálló!(eső-pocsolyába bukta stb.ellen!)jó az annyiért!
Na! Ez volt a kérdés, hogy jó-e! Köszi a választ. Szerinted miért nem jó?
a leállitógomb nem azé kell hogy megbizható-e vagy nem a motorod! kell az!kellemetlen mikor bukta van oszt felakad a gáz vagy valami; oszt nincsen! a pár száz forintos tuti nem jó erre!amit meg keme mutat igen jó árba van!
aki keres az talál!
De neked van egy megbízható motorod. Habár remélem enyém is meggyógyul...
Teljesen jó az is, egy áramkört zár rövidre, annyi a funkciója. Csak hogy megnyugtassalak nekem speciel nincs leállitogombom.
Ez mind szép és jó, de 2 oldallal ezelőtt meg azért hurrogtak le, hogy ne több ezerért vegyem motorosboltból, hanem egy villamossági boltból pár szár forintért...
google 2. találat:
leállítógomb
Ennyi gond, és csalódás után inkább mindent megkérdezek 10-szer, nehogy ezzel is szopás legyen. De akkor felrakjuk.
Ki fogja bírni, nem hegesztö áram megy abban a szaros drótban. Kicsit sokat hozol ki ebböl a leállítógomb témából. Kb egy raklappal van egy szinten bonyolultságát tekintve.
Valaki nem tudja, mekkora feszültség van a gyújtásban? Vettem kapcsológombot, de az eladó szerint 100%, hogy be fog sülni, mert csak pár Ampert bír ki.
Abban nem tudok segíteni, de ha kell a szimeringek és a csapágy méreteit megtudom mondani, ha hazaértem.
meg elvileg a tengely is kéne... :)
Még szép, h kihúzva kell maradnia. Kellene.
Akkor kimaradt a bronzpersely belőle
Köszi
ugy kell maradnia!
Szevasz.
Egy gyors kérdés...
Ha kihúzom a szivatót,akkor annak kihúzva kell maradni?
Az enyémet kihúzom,és tartani kell kézzel,különben visszamegy a rugó ellenében alaphelyzetbe.Ez a normális,vagy kintmarad,és visszakell nyomni?
Szimeringrekre, meg csapágyra gondolsz? Mert azt kapsz csapágyboltban is.
Kimentem, megnéztem, megvannak.
A 2 bal is klasszisokkal jobb mint a mostani... Ha a napokban megnéznéd, megköszönném.
Az Honda CR500-asé, nagy lenne a tiédre. A két bal szélső a te méreted, ha megvannak még, úgy emlékszem, hogy ilyen 2-3-4ezrekért elég sok mindent elkapkodtak aznap, mikor először feltettem ezeket a cuccokat. Mivel 15ezer egy bontott hűtő, és nem csak neked van CR-ed, nem csoda, ha a kelendőbb darabok hamar eltűnnek...
A 2. képen (balról a 3-4dik hűtő) passzol az enyémre? Régebben 4.000-et mondtál rá, lehet kövi hónapban már belefér a költségvetésbe.
Karbim már nincs meg egyik sem, és 250-esét 30ezerért tudok csak. Igaz, nagyon jó állapotban van, de ennyit nem hiszem, hogy ilyen öreg motorokhoz szívesen kifizet bárki.