Bammeg egy bontóban felteszel egy ilyen kérdést a nyakadba akasztanak vagy kétszázat azt úgy picsán rúgnak,hogy leég a hajad A faszt kérdezgetsz hülyeségeket?Megy még az a motor idén?
pici pénz-pici áram! anno vettem a kocsimba dudához kapcsolót kb. 200 ft-ért.mondta az eladó nem lesz jó ahhoz!mondom dehogynem! 20 nyomás és nem müködött!szétégett benne a réz érintkező!még jóhogy nem összeolvadt!szólt volna egyhuzamba mint az állat! szerintem amit keme mutatott jó lesz!meg gondolom valamennyire vizálló!(eső-pocsolyába bukta stb.ellen!)jó az annyiért!
a leállitógomb nem azé kell hogy megbizható-e vagy nem a motorod! kell az!kellemetlen mikor bukta van oszt felakad a gáz vagy valami; oszt nincsen! a pár száz forintos tuti nem jó erre!amit meg keme mutat igen jó árba van!
Ez mind szép és jó, de 2 oldallal ezelőtt meg azért hurrogtak le, hogy ne több ezerért vegyem motorosboltból, hanem egy villamossági boltból pár szár forintért...
Ki fogja bírni, nem hegesztö áram megy abban a szaros drótban. Kicsit sokat hozol ki ebböl a leállítógomb témából. Kb egy raklappal van egy szinten bonyolultságát tekintve.
Valaki nem tudja, mekkora feszültség van a gyújtásban? Vettem kapcsológombot, de az eladó szerint 100%, hogy be fog sülni, mert csak pár Ampert bír ki.
Szevasz.
Egy gyors kérdés...
Ha kihúzom a szivatót,akkor annak kihúzva kell maradni?
Az enyémet kihúzom,és tartani kell kézzel,különben visszamegy a rugó ellenében alaphelyzetbe.Ez a normális,vagy kintmarad,és visszakell nyomni?
Az Honda CR500-asé, nagy lenne a tiédre. A két bal szélső a te méreted, ha megvannak még, úgy emlékszem, hogy ilyen 2-3-4ezrekért elég sok mindent elkapkodtak aznap, mikor először feltettem ezeket a cuccokat. Mivel 15ezer egy bontott hűtő, és nem csak neked van CR-ed, nem csoda, ha a kelendőbb darabok hamar eltűnnek...
Karbim már nincs meg egyik sem, és 250-esét 30ezerért tudok csak. Igaz, nagyon jó állapotban van, de ennyit nem hiszem, hogy ilyen öreg motorokhoz szívesen kifizet bárki.
leállítógomb
Köszi
Egy gyors kérdés...
Ha kihúzom a szivatót,akkor annak kihúzva kell maradni?
Az enyémet kihúzom,és tartani kell kézzel,különben visszamegy a rugó ellenében alaphelyzetbe.Ez a normális,vagy kintmarad,és visszakell nyomni?