Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Honda Cr 80
Milyen motorról van amúgy szó?
Ezek a cr-ek
Szerintem.... baj!
Hali Mindenkinek. Lenne egy olyan problémám hogy a főtengelyem lóg a csapágyban körülbelül 5-6 mm-ert oldalra.. Ez Nagy problémát jelent?A bal oldali csapágyam is ugyanakkora méretű mint a jobb a főtengelynél.. de a jobb oldaliba lóg.. Vki pls!
Azé me szar mindkét szárad,a króm is,meg a felsőcső is.Ha meg még a siklócsapágyak fészke ki van verve akkó meg megint szar,mint ez is volt Most ilyen öreg szutyok cr hullám van,van is még, meg volt vagy 10 garnitúra mostanában csak ezekből
jön csika oszt majd ad neked ne félj!
akkor a 2 szál drótot érintsd össze leállitásnál! az a legolcsóbb!
csika ebben a májsztör.
Van itt valaki, aki teleszkópokkal fogalkozik, tudna tanácsotadni/ lenne ötlete, hogy miért kotyog? Kicseréltem benn két csúszógyűrűt, egyet a becsuszó végén, meg egyet az oalajlehúzó alatt, meg a szimeringeket és mégis kotyog. Esetleg azt tudom elképzelni, hogy az alsót nem ütöttem bele teljesen, de ez sem valószínű. Miért kotyoghat?
Igen, enyémbe is olyat raktam. De 125-ösbe is ekkora hőértékút ír.
CR125-be jó az NGK BR9ES gyú jtógyertya ?
Sziasztok!
Valakinek esetleg nincsen 99-es, 125-ös Cerkához, service manual-ja? Gugli nem igazán segített Ezekből egyébként létezik magyar nyelvű is?

Köszi,
Üdv,
Nixxxdorf
Én is 40ezer körül tudok szerezni, az állapota az, ami más. Itthon nem nagyon láttam még szépet, elég ritka.
Képen szép motor a 94-es, többet meg nem tudok róla mondani, ha elviszel oda és megnézem, a helyszínen megmondom, hogy jó-e. Aztán fél év múlva lehet, h széthullik, fene se lát bele. Nekem volt egy ilyen kb. egy évig, amúgy bitang jó motor.
Keme még mincig nincs Váltom:( Nem tudok ebay-on jo áron szerezni csak 40ezer körül 45 a gerecse motornál .
Segits ha van idöd.
Szerineted jo ez a motor?
ami 94 nem 96:D
Nagyon szép 96-os, kár, hogy 1994-es
szia, van még 1 szemüvegem, ez egy scott voltage ,aminek már tripla a szivacsozása(tartós), a lencse is jóval jobb állapotban van ,3500ft az ára.ha érdekel mailben jelentkezz légyszi.köszi
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cr_125_r-6025811

Ismeri
ezt valaki jonak tünik egyik barátom meg akarja venni.
Bármi infot tudtok rola elfogadom!
Csak annyit nem bántásbol!
A dudának a tekercselése miatt nem kicsi az áram felvétele, ha tudod hogyan müködik mennyi A meg ilyesmi!
Egy leálito gomb csak 10-20eV 0,000000435438 A tehát kicsi az áram erőság ami azt jelenti nem kell neki elennálás! egy hajszálon is leálna = 1000 forintos nyomos mikrokapcsoló szebb és olcsóbb de az erre kifejlesztett is tökélete!s
Kösz az érdeklődést de úgy néz ki már megvan az új gazdája.
üdv
Ki ér rá ilyenekre
Visszaváltásnál mindig szoktam fölfele meg ha eszembe jut
Ti szoktatok kuplungolni váltásnál ?
a szemcsi érdekel