Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Óóóó csak ennyi? Már azt hittem baja van... Régen vetted a motort? Előző tulajt még meg tudod látogatni?
Ne bammeg
Én se hiszem el de komolyan az van benne..:SSS
Most erre mit írjunk?Mennyé te a picsába
Kiderült itt a probléma...:S Honda Mtx 80-as Főtengelyt tettek bele... Nem a Honda Cr 80asé van benne..:S Onnan esett le h 12es a csapszeg méret és nem 14-es:S
Én már semmin se lepődök meg.
http://simplybearings.co.uk/sh...
Ezt írja bele, azaz: 22x56x16mm
Eddig ugyanez a csapágyméret kiváló volt rá! Csapágyfészkek ok! ott semmi gond nincs.. Ennyit kopott vna a főtengely az leehtséges?:O
biztos jó az a méret? vagy a házban lóg!
igen-igen úgy néz ki a dolog.. 91es évjárat.. de eddig ugyanez a belső méretű csapágy nemlógott... most nemtudom mi lett vele:S
Magyarul a csapágy belső átmérője nagyobb? Milyen évjáratúd van most?
épp ez az h elvittem a régi csapágyat.. az is lógott bár nemvolt körülbelül 1 hónapos... vettem 2db újat ugyanabba a méretbe és ugyanúgy lóg benne a főtengely:S
Ja,volt itt olyan is,meg hézagolószalagos,de nem szakosan,aztaúva le se írom,me senki nem vesz cr-t
Ha a csapágyban lötyög, akkor csapágy. Ha csapágyastul, akkor....
először nézzék meg mi a szar azt utána küldjed bótba
mondtam! ha lóg tekerd be tesa szalaggal!
EG-t ír, de az ES is ugyanolyan jó bele.
Így már rendben vagyunk. Az a 2 csapágy pár ezer forintos tétel. Inkább cseréld, mert szét ráz ott mindent....
Öreg ott már az egy éves is
csapágyfészek lehet kuka a blokkban,vagy valami csoda van
hát valami ilyesmire tippeltem volna én is :(
amúgy 99es, talán annyira nem is mondanám öregnek
uj az még most is!
nem-nem az már elkelt! csak elfelejtettem levenni a hirdetést.. Köszi h emlékeztettél rá. Egyébként ez 1 picivel fiatalabb honda cr 80!
de ES vagy EG vagy EGX ?
Már meg ne haragudjál, de az a Honda Cr 80, amit hirdetsz?

"Eladó Honda Cr 80. Új hüvely-t kapott új wössner dugattyú, csapágyak,szimeringek! Felújítás óta ment körülbelül 2-3 üzemórát. Annyi a baja hogy az üléshúzat kivan szakadva. Idomok ,lánckerék,gumik kitűnő állapotba!"

Háát, ezek szerint kicsit nagyobb gondja is van, mint egy üléshuzat...