Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te figyu a teloszámról lemaradt egy szám.. igy nem érem el most vettem észre ahogy hivtam..
okés vettem,te is ott leszel? ugy néz ki ráérek ha mégse szolok majd..
Szia. Értem. Ehhez kevés a szerelőm, nem tudja megmondani mi a gond... Nagyon megköszönnénk, ha tudnál segíteni, ha ma nem jó, akkor máskor. Nem sürgős. Ha ma jó lenne neked 3-4 óra között, akkor légyszíves csörgesd meg ezt a számot: 06-30-27-8558 (a szerelőmé) szerintem vissza is hív.
A vasúttól pár percre lakik, úgy tudom megmutatni, hogy rámész a google térképre, és a koordinátát bemásolod alatta.
Előre is köszönjük.

https://maps.google.hu/maps?hl...
47.679659,17.628942
http://www.sportmotor.hu/motor...

A leállító viszont jó lett. 3A-t bír, a mociban 0,9A kering. A váltó már szinte 100%, hogy nem jól lett visszarakva, pedig amint szétszedtük gyorskötözőt rá, amint összeraktuk meg levettük...
szia még nem tudom rá érek e,holnap kiderül.. elvileg eddig ugy néz ki hogy rá..
Priluki is felajánlotta, hogy megnézi, ha Ő sem tudja mi lehet felkeresem az általad mondott személyt.
A karbiban minden hibátlan.
majd jó lesz tavaszra!
Én már ajánlottam neki embert, aki a szarból képes motort varázsolni... De még küzd!
A tű rögzítő is jó?Nem ugrik feljebb a tű?Nem igaz bammeg,hogy olyan szar az a szar aztsenki nem ért egy szarhoz arra
Na látom, fel kell töltenem az oldalra, mert így nem jeleníti meg. Akkor viszont csak holnap rakom fel, mert most mennem kell.
Szia! Holnap 3-4 óra között ráérnél? Ha adsz egy telefonszámot, még felhívlak.
Sziasztoook! Ma szétszedtük a karbit, kipucoltuk (megint...) de semmi sem akad fent, és semmi sem rendetlenkedik benne. Minden okés a karbiban. Összeraktuk, beindítottuk, de a cégeredmény ugyanaz lett. Felbőg... Falsot néztük, de sehol sem szív. Főtengelyszimeringek újak, bár nem kizárt, hogy az sérült meg betételnél (erre kicsi az esély.)

Váltót is levideóztam, meg ami hirtelen eszembe jutott, de amúgy már lassan összeáll a gépezet.

CSIKÁNAK üzenem, hogy NE nézze meg!

(Van egy rövid videó, amin a berúgás folyamatát videótam, de igazából amint beröffent már nyomtam is meg a leállítót, mert bőgött fel, de ha kell azt is feltöltöm, hátha...)
Te egy őrült vagy :) üdv Balázs
Ez olyan jó ár, hogy ugyan 45- ös lábam van, de gondolkozom a lábujjaim levágásán.
Alpinestars tech10 csizma 42es méret(8as) használt de teljesen használható állapotban. talpa csatja jó,ár 29.900ft!új ára 140e!
info@motoaction.hu 06302033084
Üdv motoros társaim!
A segítségetekre lenne szükségem. Arról lenne szó,hogy Miskolcon szeretnék/nénk rendezni egy endurocross versenyt a volt Diósgyőri Acélművek területén. Ötleteket és némi hozzájárulást szeretnék kérni tőletek. Megpróbálok mindent elintézni, hogy legyen engedélyünk az egész rendezvényre. Fantáziadús pálya lehetőségek vannak. Amennyiben érdekelne titeket ez az egész kérlek benneteket jelezzetek nekem. Érdeklődöm folyamatosan,hogyan miként kellene lebonyolítani a dolgot. Pályát csinálunk, csak segítségre lenne nekem is szükségem, miféleképpen intézzük a dolgokat amennyiben igény lenne rá.
Nekem elsősorban az lenne a célom,hogy keletre is eljusson az ami a Dunántúlon van, és erősítsük az itteniek bizalmát. Várom az ötleteket, véleményeket.
Köszönöm.
Üdv:Gábor
Ja És a henger alatt van 0.3as tömítés... azért mert hosszabb a hajtókar annyival.. és ha azt kivesszük alóla beleüt a dugattyú a gyertyába... tehát ez jól megvan tákolva..;)
Úgynéz ki a dolog hogy tökéletesen passzol bele az mtx 80as főtengely úgy ahogy van. Csak annyi a változatosság hogy a csapszeg méret 12-es nempedig 14es!
Akkor már csak a hajtókart kellett kicserélni és átrakni az alsó csapszeget, mert a CR-nek más a furat/lökete
biztos visszaflexelték cr szélességűre a főtengelyt és már jó is lett...
Rendkívül érdekes. Az mtx főtengely miatt nem kellett kivágni a blokk oldalát a gyújtásnál? Csak mert erős 3 centivel hosszabb...ugyanis ott kell a hely a világítástekercsek meg a nagyobb lendkerék miatt is hosszabb az a tengelyvég... Vagy ne is beszéljünk róla?
De ezt nemértem mtx 80as főtengellyel elég jól birta 2 hónap folyamatos endurozgatás!:SS Hát lehet igazad van h most fogom benyalni.. bár nelegyen igazad..S:
Nem, nem... Még csak most fogod vele megjárni.
Az a gond hogy 1ik havertól vettem át ő pedig már körülbelül 1-2 hónapja vette a motrot..:SSS Úgyhogy most jól megjártam vele..:S