És mennyi ilyen mocsok van.. Haver is vett egy ilyen mocsok 125ös RMet lomis cigányoktól.. nem is értem hogy lehetett ennyi agya, kupplung abszolút nem működött, a légszűrőn akkora lyuk volt, hogy befért a kezem.. Mondtam is neki, hajtsuk ki a belét aztán ha beáll a dugó borítsuk be az árokba aztán gyújtsuk fel a faszba..
Tegnap éjjel kissé hisztiztem itt, kiborult a bili
Bocs mindenkitől. Átmenetileg meló nélkül maradtam, és jön a második gyerkőc, ez idegileg kissé feszélyez.
A víz felőli szimering egy forgásirányos cucc, nekem NOK BH2652E volt benne, 11,7X25X7 a méretei. Propellerről a csavart én impulzuscsavarozóval szedtem le, ha jól emlékszem sima jobb menetes. Szerintem ha hirtelen rántassz rajt egyet racsniskulccsal akkor meglazul.
keme! Azt hittem, hogy ilyen cuccokkal foglalkozol, és tudsz hozni bármikor. Nem az árat sokalltam, mert az nagyon korrekt, csak jelenleg nincs pénzem.. sok sikert az eladáshoz.
Ha elküldenéd a méreteket, azt megköszönném. És azt meg tudnád mondani, hogy a vízpumpa kereke az bal vagy jobbmentes? Ellenfogni sem tudok rá, max a gyújtás mozgórészén, de az nemhiszem hogy jót tesz neki.NRm tudom hogy szedjem le. Van esetleg vmi ötleted?
Ezek a ruhaszettek az OBG honlapján 54.000 Ft-ba kerülnek. Jelenleg a magyar importőr a régebbi modelleket akciózza (csökkentett méretválasztékban) 35.000 Ft-ért.
A zöld szettem (34/L) 15.000-ért és a lila szettem, ami ÚJSZERŰ (36/L) 20.000Ft-ért ennek fényében kurvásul túlmutat a BARÁTI áron szerintem.
Nem tartom valószínűnek, hogy ne kelne el hónapokig, mikor rojtosra mosott 90-es évekbeli ufo szetteket kapsz 15-ért.
Van egy olyan érzésem, hogy oké, hogy minden DRÁGA, de ha valamit OLCSÓN adok, akkor az az OLCSÓ FELÉÉRT kellene...?
MINDENKINEK SZÓL:
Gyerekek...itt mindjárt megvesz valaki egy CR első tengelyt ezen a fórumon 3000Ft-ért...én fél éve vagy egy ÉVE hirdetgetek egy komplett Honda CR elsó teleszkóppárt, befogókkal, kormánytengellyel, zsír jó gumiharangokkal meg a kisfaszom, még a kibaszott ELSŐ TENGELY is benne van anyával, apával, 4 ezer, ismétlem NÉGY EZER azaz NÉGYES DARAB EZRES magyar Forintért, és a kutya se szart rá egyet
Itt volt egy srác, Honda CR hátsó központi telót vitt el tőlem HIBÁTLAN becsúszószárral, tokkal, vonóval, és nem a bontós 15 ezres áron, nem is a FELÉÉRT, hanem egy tetves 5ezresért. Egy darab kiszedett RUGÓT nem találsz 4ezer alatt...
Ez egy vicc. Tudjátok mit, hétfőn szétbontok mindent a gecibe, és megy szépen a MÉH-be, kilós áron, aluba meg vasba. Aztán lehet menni a MÉH telepre CR alkatrészeket nézegetni meg sírni, hogy máshol tízezreket kérnek valamiért, ami ott fekszik a sárban beolvasztásra várva.
Semmi. Mivel cserénél cserélsz benne mindent, a csapágyfészket meg nem tudja kiverni, szerintem nem tud kárt okozni, miután kicserélted, zsírozni kell, meg szimeringeket cserélni néha, azzal meghosszabbítható az élete a dolognak.
Ez végülis a te dolgod, te felelősséged. Én már makacsul eldöntöttem, hogy megpróbálok minden kis szart megcsinálni / csináltatni, rajta, hogy ehhez egy jó darabig ne kelljen nyúlni és látod mindig csöcsre futok vele...
Ezen sajnos nem lehet húzni. Ami a tűgörgőben van csapszeg kopott egy picit. Persze, lehet, hogy a tűgörgők cseréje valamennyit segít, de megszűnni nem fog.
Nekem is kotyogott nagyon sokat. Mint kiderült nem elég a tűgörgőket kicserélni (a himbába is meg a lengővillába is újakat vettem, plusz új szimeringek) és igaz, hogy rengeteget javult, de egy minimálisat még így is kotyog. A csapszegek koptak annyit, azok viszont csak felújítószettben vannak.
Hali.Ma a bakon volt a motor és ahogy huztam fölfelé a hátsó rész volt mozgása fölfelé ...ki vannak kopva a tű csapágyak ? Mennyibe fáj ez ? Bonyolult a csere vagy lehet hogy elég be zsirozni ?
Ez valami gyönyörű 1989-es Honda Cr 125.
Bocs mindenkitől. Átmenetileg meló nélkül maradtam, és jön a második gyerkőc, ez idegileg kissé feszélyez.
keme! Azt hittem, hogy ilyen cuccokkal foglalkozol, és tudsz hozni bármikor. Nem az árat sokalltam, mert az nagyon korrekt, csak jelenleg nincs pénzem.. sok sikert az eladáshoz.
A csapágy mérete: 12x28x7
Szimeringből csak az egyiket írja: 12x22x5
A zöld szettem (34/L) 15.000-ért és a lila szettem, ami ÚJSZERŰ (36/L) 20.000Ft-ért ennek fényében kurvásul túlmutat a BARÁTI áron szerintem.
Nem tartom valószínűnek, hogy ne kelne el hónapokig, mikor rojtosra mosott 90-es évekbeli ufo szetteket kapsz 15-ért.
Van egy olyan érzésem, hogy oké, hogy minden DRÁGA, de ha valamit OLCSÓN adok, akkor az az OLCSÓ FELÉÉRT kellene...?
MINDENKINEK SZÓL:
Gyerekek...itt mindjárt megvesz valaki egy CR első tengelyt ezen a fórumon 3000Ft-ért...én fél éve vagy egy ÉVE hirdetgetek egy komplett Honda CR elsó teleszkóppárt, befogókkal, kormánytengellyel, zsír jó gumiharangokkal meg a kisfaszom, még a kibaszott ELSŐ TENGELY is benne van anyával, apával, 4 ezer, ismétlem NÉGY EZER azaz NÉGYES DARAB EZRES magyar Forintért, és a kutya se szart rá egyet
Itt volt egy srác, Honda CR hátsó központi telót vitt el tőlem HIBÁTLAN becsúszószárral, tokkal, vonóval, és nem a bontós 15 ezres áron, nem is a FELÉÉRT, hanem egy tetves 5ezresért. Egy darab kiszedett RUGÓT nem találsz 4ezer alatt...
Ez egy vicc. Tudjátok mit, hétfőn szétbontok mindent a gecibe, és megy szépen a MÉH-be, kilós áron, aluba meg vasba. Aztán lehet menni a MÉH telepre CR alkatrészeket nézegetni meg sírni, hogy máshol tízezreket kérnek valamiért, ami ott fekszik a sárban beolvasztásra várva.
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Nekem is kotyogott nagyon sokat. Mint kiderült nem elég a tűgörgőket kicserélni (a himbába is meg a lengővillába is újakat vettem, plusz új szimeringek) és igaz, hogy rengeteget javult, de egy minimálisat még így is kotyog. A csapszegek koptak annyit, azok viszont csak felújítószettben vannak.
előre is köszönöm!