Régi CR 125/250-re hátsó féktárcsavédő műanyag (az alsó) meg egy fém féknyeregvédő nem kell valakinek? 2000 Ft-ért nem kerülgetem itthon tovább a kettőt.
Meg van egy hibátlan vízpumpafedelem CR125 87-01-re és komplett elsó telóm 82-88-ba. Meg rengeteg sok szar, ezresekért.
szerintem a léptető résznél lesz nálad a probléma legroszabb esetbe a programtengely..de mikor megvetted gondolom mentél vele,és vette a sebességeket.. véleményem szerint nincs nagy hiba csak valamin átsiklott a szerelőd.. de mondtam segitek ha visszaszeded a kuplung oldalt hogy lássam mi alatta a helyzet..
Na tippelj, miért? Azért, mert azon van a féktest, sokkal nagyobb igénybevételnek van kitéve.
Teleszkóp téma, holnap szét szedem a sajátomat, a hajamat tépem már miatta, jobban kottyan az új csúszógyűrűvel, mint a régivel..
Eladó Mx cuccok: scott szemüveg 1500,axo zöld 32es gatyó 6000 nem szakadt!ufo 34-L ruha szett 12.000 teljesen jó állapot,fox 32-L ruha szett 15.000ft! 06302033084 itt érdeklődj vagy info@motoaction.hu
Bocs, hogy beleszólok (mostanában olvasgatom a fórumot). Március környékén majd szeretnék venni én is egy 250es cr-t, csak annyit akartam mondani az egészhez, lehet az audiba dolgozik a szerelő, de autó- meg motorszerelő nem ugyanaz. Néha tudnak akkora baromságokat csinálni az autószerelők a motorokon...
Nem spórolás miatt vittem ismerőshöz a motort. Hanem mert eddig 2 motorom teljes generálját csinálta meg ő hibátlanul, és igenis elkérte az árát. Mióta kikerült suliból, és dolgozik, kevesebb ideje lett, szerintem ennek köszönhető a határidő csúszás és a pontatlanság. De még nem írtam le teljesen. Ha minden kötél szakad, elhozom és rábízom egy győri kollegára.
Isten ments, hogy ezt a blokkot más nyissa ki. Viszont a váltóm alkatrészei teljesen jók, csak ezek szerint a sorrend nem. Ebben kellene majd a segítség. Jövőhéten írok, hogy mit sikerült ügyködni.
Én tudnék rá egy szakembert, de attól tartok, hogy ha elküldöd neki postán a blokkot, kinyitja, belenéz, visszacsomagolja és visszaküldi neked úgy, ahogy van. Nem azért, mert nem ért hozzá, nem is azért, mert nem lapátol mások után szart, hanem mert nem gányol. Ùgy meg DRÁGA lesz neked.
Figyelj, ha kell jó szerelő, adok egy telefonszámot. Ő csinálja a mi lomjainkat is, de ő CSAK ezzel foglalkozik, ha odaviszed betegen, rövid időn belül pöpeccé változtatja.
Általában miért a bal teló kezd el hamarabb ereszteni ? Nekem is ereszt még nem veszek szimeringet meg drotoztam a sziimeringet lehet valami baj belőle ?
Hejjj,mesterem,hozzám ne hozzad ,az csak ilyen szófordulatos turpisság volt.Nincs nekem arra időm Keress valami normálist,vagy innét önkéntjelentkezőt aki ért hozzááá!
Azt mit csinált amit jól csinált?Csámpázás nélkül körbejárta?
Ráköltesz egy vagyont,me ugye teszegetted be a képeket,szerelő csinálja,mindent cserél,azt egy kibaszott váltót nem tud összetenni?Azt még fizetsz is érte?Me úgy tettétek össze ahogy volt,na de és,ha nem jó volt?Akkor is úgy kell összetenni?Valami nem kerek itt a történetben Hozzá má egyet kosárba összerázva,mindegy milyet, mán a jányom is összerakja csukott szemmel azt ha hiányzik valami má észreveszi
Minden itthoni motor ezé egy retek szar,ami meg jó arról meg feltesznek egy galériát,hogy majd mit cserél ki,me ugye a barom előadja,hogy ő szedte ki a cuccokat a mociból amiket megkap a kezébe a motor mellé,hogy ezek lettek kicserélve A barom most vagy reklámozni akarta magát mekkora menő,vagy fogalmam nincs egy ilyen akció mire jó?
Egyszóval,ezer itt a hülye,azt,ha beszól az ember nekik meg hőbörögnek.
Az év elején voltam mocikat nézelődni,okádék,roncs volt mind amit láttam,pedig olyan jó képeket csináltak róluk
Lehet rám köpködni,bár úgyis tudjátok,hogy igazam van
Meg van egy hibátlan vízpumpafedelem CR125 87-01-re és komplett elsó telóm 82-88-ba. Meg rengeteg sok szar, ezresekért.
Válaszotok előre is köszi !
Teleszkóp téma, holnap szét szedem a sajátomat, a hajamat tépem már miatta, jobban kottyan az új csúszógyűrűvel, mint a régivel..
Ráköltesz egy vagyont,me ugye teszegetted be a képeket,szerelő csinálja,mindent cserél,azt egy kibaszott váltót nem tud összetenni?Azt még fizetsz is érte?Me úgy tettétek össze ahogy volt,na de és,ha nem jó volt?Akkor is úgy kell összetenni?Valami nem kerek itt a történetben Hozzá má egyet kosárba összerázva,mindegy milyet, mán a jányom is összerakja csukott szemmel azt ha hiányzik valami má észreveszi
Minden itthoni motor ezé egy retek szar,ami meg jó arról meg feltesznek egy galériát,hogy majd mit cserél ki,me ugye a barom előadja,hogy ő szedte ki a cuccokat a mociból amiket megkap a kezébe a motor mellé,hogy ezek lettek kicserélve A barom most vagy reklámozni akarta magát mekkora menő,vagy fogalmam nincs egy ilyen akció mire jó?
Egyszóval,ezer itt a hülye,azt,ha beszól az ember nekik meg hőbörögnek.
Az év elején voltam mocikat nézelődni,okádék,roncs volt mind amit láttam,pedig olyan jó képeket csináltak róluk
Lehet rám köpködni,bár úgyis tudjátok,hogy igazam van