én megvettem és 2 hét mulva ment :) széthuztam összeraktam .. bár nekem a váltóba semmit nem kelett cserélni meg javitani a blokkház is jó volt.. "csak" a forgattyúsházban ment tönkre minden.. csapágy dugó, főtengely,henger ... 2 hét is csak az alkatrész meg a hüvelyezés miatt volt.. persze hozd csak amikor akarod számom már megvan..
Kicsit rásegít az is, hogy 11 hónapja vettem meg, és 10 üzempercet motoroztam vele. Akkor tudunk bizniszelni? Jövőhónapban lesz a születésnapom, ha elvállalod, akkor meg is van mit kérek. A szállítást el tudom intézni, csak mond hova és mikor.
sztm nem kell szétszedni.. ha nem hagytátok széthullani akkor jó az.. a léptetővel lesz a gond a kuplung alatt ,ne fesd itt az ördögöt a falra.. elég pesszimista vagy.
hát ja kb.. eleve nem kell sehova paszta.. nekem az gányolás.. bezsirzom a tömitést és mehet össze.. az úgy tökéletes.. és ha megbontod se megy tönkre a tömités többnyire..
Ami a legjobb, hogy ő még mindig azt mondja, hogy teljesen normális, hogy nem veszi a sebességet, mert nem jár a motor, és a kuplung sem emeli így ki... Erre mondtam, hogy ti is megnéztétek, és kuplung nélkül is vennie kell a sebességeket, azt mondta hülyeség.
A szállítás megoldható. Csak ugye én úgy kalkuláltam, hogy mindent megveszek és egyszer az össze lesz rakva, és ahhoz nem kell nyúlni, pláne nem mindent visszabontani. Tehát ha neked rá is érne a fizetség (de hónap elején tudok fizetni), akkor még ott vagyunk, hogy akármit vennem kell várni kell vele. De az is lehet, hogy egy csavart nem kell rá vennem, csak jól összerakni. Mi legyen?
Kosárba vittem oda, amennyire tudta összerakta. Minden második csavart cserélt, a henger tőcsavarjainak a helyét kifúrták, és a menetjavítót belerakták, az jó lett. A tömítéshez mindenhova nyomott wolksvagen tömítőpasztát. Szóval nem sajnálta a dolgait odaadni, de sajnos a motor lelkét rosszul rakta össze, és őszintén megmondva nem akarom, hogy ő bontsa vissza, mert ilyen még nem volt a kezében.
A felbőgést pedig a rosszul berakott főtengely szimering okozta / okozza. (Nem én, és nem is ő rakta be...)
Magyarul nagyon segítőkész volt, de sajnos ez nagy falat lett neki. 20.000Ft-ot adtam ma át neki, de ő még úgy hiszi, hogy őneki kell visszabontani a blokkot és megkeresni a hibát. Ha megmondom, hogy elhozom, gondolom lesz benne annyi, hogy pár ezrest visszaad, így is jól járt, a semmiért fizettem. Egyelőre egy embert keresek aki megcsinálja. Szerszámom sajnos 1 darab sincs, ezért akarom elvinni máshoz.
figyelj ha van otthon szerszámod akkor átmegyek és segitek.. ne maradj már motor nélkül.. most jön a szezon :) aztán majd kitalálunk valamit. én nem remegek a pénzért. amugy kivcsáncsiságból mennyit adtál az emberednek?
Ma kifizettem... 1 forintom se maradt... Ezért mondtam, hogy halasszuk az egészet. Ő még azon az állásponton van, hogy visszabontjuk a motort, megnézi mi a baj, és megcsinálja. Csak vegyek ezt, meg azt, meg amazt.... A zsírúj tömítéseket akarja kidobálni (11800Ft szettben)
Jelenleg 1.000Ft-om van, így még elkezdeni szétszedni sincs értelme. A lényeg az, hogy ha kell tudsz segíteni, amit nagyon köszönök. Egyhamar nem lesz pénzem, így majd jelentkezem ha van fejlemény. Addig hazahozatom, és pihen egy nagyot.
persze.. megcsinálom neked. de remélem igy pénzt nem adsz a "szerelődnek" mert aki egy ilyen egyszerű szerkezetű motort nem tud összerakni ne is haragodj az nem szerelő.. max annak kiálltja ki magát.. milenne vele a 4t vezérléssel .. pff .. na mind 1 ha ugy gondolod megcsinálom szivesen.
Szia! Most értem haza, szerelőmnél voltam. Nem akartam ott írni... A motort elhozom, és máshoz viszem. Tudsz ebben segíteni, normálisan, működőképesen összerakni?
sziasztok, ha valakit érdekel van rengeteg alkatrészem honda cr 250hez.
van egy 91es komplett motor bontásra és egy 95 amihez szinte még minden megvan.
A felbőgést pedig a rosszul berakott főtengely szimering okozta / okozza. (Nem én, és nem is ő rakta be...)
Magyarul nagyon segítőkész volt, de sajnos ez nagy falat lett neki. 20.000Ft-ot adtam ma át neki, de ő még úgy hiszi, hogy őneki kell visszabontani a blokkot és megkeresni a hibát. Ha megmondom, hogy elhozom, gondolom lesz benne annyi, hogy pár ezrest visszaad, így is jól járt, a semmiért fizettem. Egyelőre egy embert keresek aki megcsinálja. Szerszámom sajnos 1 darab sincs, ezért akarom elvinni máshoz.
Jelenleg 1.000Ft-om van, így még elkezdeni szétszedni sincs értelme. A lényeg az, hogy ha kell tudsz segíteni, amit nagyon köszönök. Egyhamar nem lesz pénzem, így majd jelentkezem ha van fejlemény. Addig hazahozatom, és pihen egy nagyot.
van egy 91es komplett motor bontásra és egy 95 amihez szinte még minden megvan.