Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

komplett váltó 40 esért?
tegyél bele motult,meg gyüjtögess léptető villára..
furd ki 4-5 furóval oszt piszkáld ki valahogy!
Szevasztok!
Én CR, vagy CRF első kerék tengelyt keresek(20mm átmérő)! Van valakinél eladó?
Eladó idomszett CR-re (2000-es évj.), 4eFt-ért, új.
2012.09.
Ő vállalkozott arra, hogy kiszedi, de csak a szája volt nagy. Később jött egy sün, azt pedig a kutyám hajtotta el, az egereket már meg sem hallgattam.
Az utolsó képen a farokgyűrűn lévő szöcske mikori modell?
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy megvettem a motort, és a lánc állításnál kiderült, a csavarok totálisan-brutálisan belerohadtak a villába. Azóta már rugdosni se rugdosom, mert tudom felesleges, ezt ki kell onnan operálni. A szokás módszereken már túl vagyunk, bár kalapáccsal nem vertük még szét, megoldás nem született. Szoba jöhető további próbálkozások, egy fémszobrász felkeresése, egy komoly oszlopos fúró, szikraforgácsolás. Aki jártas a szikraforgácsolásba, ez megoldható vele, befogható, dolgozható? Szedett már ki valaki ilyet? A motorba már benne a benzin, de a fél segge hiányzik…
Ha mindez megvan, ráadásnak a másik is ilyen, ott még nem szakadt le a csavar, de tekeredik mint a satuba szorított kígyó…
Simon Cudby

Profi a bácsi
sziasztok, olyan gondom van, hogy a motort megvettem, ment rendesen kb. 2 percet bramm-bramm, majd elkezdett felpörögni, habogni, és hirtelen leállt. Azóta hiába rúgdossuk mindenhol, csak görbül meg törik, de nincs brümm-brümm hangja. Tolásra, húzásra és csavarásra se indul. Tettünk bele, rá és mellé benzint, de nem segít...
nagy az isten állatkertje! utánna meg rinak hogy mé nem jó ugyan?!
Azé me lehet szigetelőszalaggal tetted be, mint ez a barom is Tiszta ganaj, pedig a 92-es jó széria volt.Még az egyikből a tűt a rugóval együtt is kihagyta Csináljátok, azé szar minden
És ön,kedves Imre?
Ön ki tudja venni önállóan a hátsó kereket?
csákány?pikhamerrel próbáltad már?
Az szép,mi megy itt? :D
Az egyik neten akar megtanulni kereket kiszedni hogy tudjon szerelni,a másik tűszelepet akar venni pedig gugli a barátja,a harmadik crossal akar járni dolgozni,de nem tudja hogy lehet-e rá világítást rakni...mivel nincs az alaplapon világítástekercs így vagy azt intézel és építed be vagy marad a zseblámpa vagy befőttesüvegbe szentjánosbogár....
Uraim kapjátok már össze magatokat,némi önállóság nem ártana,vagy minimális műszaki ismeret ha már kinőttétek a Legot és motoroztok,és ezt nem baxtatásból mondom!
nekem meg pont ez a gondom hogy előre forog.. de már unom.. jó lenne egy kis változatosság.. esetleg csere értékegyeztetéssel?
Nézem, nézem, mondom: Kezd fellendülni a "Viccek" fórum...erre kiderül, hogy ez a CR/CRF
139.000 csak nem tudjátok meg mondani h lehet rá világítást rakni vagy nem?
Mennyiért vetted?
volt egy simsonom de el romlott és nincs pénzem meg csinálni és most csak ez van
Akkor miért crossmotort vettél?
Halihó nekem olyan kérdésem lenne most vettem nem rég egy Honda cr 80 r motort erre a motorra lehet valami világítást rakni mert nincs másik motorom és nem tudok mivel dolgozni menni. Köszönöm előre is!
Szerintem megfordul az ütem mármint fordítva rugtad be a motort ezert a dugó forditva indult el a hengerben! ha sebeségbe rakod akkor hátrafele fog menni a motor!
Ez nem jo igy ! mert Viszont a ppwer szelep nem tud forditva nyitni es tönkre megy ill a karbin távozik a kipufogó füst!és ilyenkor beszivja a pufóbol az elnem égetettet olajat !
Valmint arrol nem is beszéltem hogy a tanksapka le van zárva megnő a nyomás ha igy akarod használni kel vened 1L kiegyenlitő tartályt!
Nekem van használt ha kell 3000+ posta!