Gondolkodtam ezen elég sokat én is mi okozhatja a gondot, amit irtál hasonló dolgot vettem észre, a hézagoló lemezt próbáltam több fajta képen bele tenni, tettem a tetejére is és fordítva az aljára is hátha segít a kotyogáson. De volt amikor össze se tudtam húzni a blokkot mert szorult a belseje. Nekem a léptetővilla kicsit akadt nem tudom mért, ezért meg csiszoltam,azóta azzal gond nincs, lehet a héten szét szedem megint hátha okosabb leszek én is.
Szétszedtem a blokkot.
A kuplung tengelyen oldalán lévő léptetővilla meg van kopva valamit kicsit le van kerekedve a kapcsoló köröm sarka. De ami ennél jobban aggaszt, hogy volt benne 1 csomó extra hézagoló lemez, ami viszont az eredetiben nincs. azok nélkül meg 5mmis kottyan a kuplung oldali tengely a másik meg kb 3mat.
Üdv
Nincs valakinek véletlen balos hűtője 2003as cr 250 hez?
Mert az enyémről letört az a csap amire a vízcső rá ment.
Vagy bontóba mennyit kérnek el egy jobb állapotú hűtőér?
Kösz a segítséget.
Sziasztok srácok!
Tudnátok segíteni? Van egy 250-es 4T enduro, Honda CRF 250 X eszt szeretném elcserélni az én "kis" Huskymra ami szintén 250-es viszint 2T, ami nekem igen csak sok. Szerintetek érdemes lenne? Tudnátok pár infót mondani erről a motor típusról, mert annyira nem vagyok otthon a 4T motorknál.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv: AmBrUs7
Nekem is hasonló problémám van de nekem ez 1 -ben. Szét húztam már a motrot de sajnos nem jöttem rá mi okozhatja Fogaskerekek rendbe vannak nálam nincs le törve egy sem.Jó lenne ha nekem is meg oldódna , ha tudsz valamit jelez kérlek ..
4. ben rángat a motorom, minden gázállásnál. Leengedtem az olajat, hogy biztos tele lesz majd fogaskerék darabkákkal, de nem volt benne semmi hasonló se. Van valami ötletetek, hogy mi lehet a gond, mielőtt feleslegesen széthúznám a blokkot?
Üdv!
Mitől lehet az, hogy motorom (CR 250) hidegen, első indításkor pár másodpercig elég erőteljesen pörög? Miután abbahagyta a pörgést tökéletesen van alapjárat, a motor is jól remekel.
A válaszokat előre is köszönöm!
A kuplung tengelyen oldalán lévő léptetővilla meg van kopva valamit kicsit le van kerekedve a kapcsoló köröm sarka. De ami ennél jobban aggaszt, hogy volt benne 1 csomó extra hézagoló lemez, ami viszont az eredetiben nincs. azok nélkül meg 5mmis kottyan a kuplung oldali tengely a másik meg kb 3mat.
Nincs valakinek véletlen balos hűtője 2003as cr 250 hez?
Mert az enyémről letört az a csap amire a vízcső rá ment.
Vagy bontóba mennyit kérnek el egy jobb állapotú hűtőér?
Kösz a segítséget.
2007-es CRF450-be keresek láncfeszítőt. Bontva vagy újjat.
Akinek van hívjon,vagy írjon.
70 392-1912
Előre is köszi!
Tudnátok segíteni? Van egy 250-es 4T enduro, Honda CRF 250 X eszt szeretném elcserélni az én "kis" Huskymra ami szintén 250-es viszint 2T, ami nekem igen csak sok. Szerintetek érdemes lenne? Tudnátok pár infót mondani erről a motor típusról, mert annyira nem vagyok otthon a 4T motorknál.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv: AmBrUs7
4. ben rángat a motorom, minden gázállásnál. Leengedtem az olajat, hogy biztos tele lesz majd fogaskerék darabkákkal, de nem volt benne semmi hasonló se. Van valami ötletetek, hogy mi lehet a gond, mielőtt feleslegesen széthúznám a blokkot?
Mitől lehet az, hogy motorom (CR 250) hidegen, első indításkor pár másodpercig elég erőteljesen pörög? Miután abbahagyta a pörgést tökéletesen van alapjárat, a motor is jól remekel.
A válaszokat előre is köszönöm!
Nézzétek meg minden képpppppppppppppppppppp
Ez az élet A kikurt munka után nincs jobb mint egy jó motorozás !