Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok cr 250 eshez nincs valakinek egy eladó szivatolya? :D
még ne.. sztm nem az a baja
Szia! A jövőhéten esztergálnak nekem alkatrészt, és a powerhez a pöcök is jövőhéten jön meg. Főtengelyszimeringeket megrendeljem, vagy még ne, mert lehet más lesz a baja?
de azt irtad két szelep hiányzik.. nekem a hengerfej van elrepedve
helló ennek is ez a baja
te hirdeted a klx-et ugye? nekem a hengerfej kéne ha az jó..
yz450@freemail.hu
apró repedés van rajta, nincs átszakadva. 2e
A szívócsonk milyen állapotban van? És mennyiért adnád?
Meg tudod adni az e-mail címed?
Sziasztok!

Van komplett idom szettem cr 125/250 -hez.. holnap rakok fel képet.
Legalább ne itt hirdetnéd a rezonátoromat amit nem voltál hajlandó visszaküldeni...
Van pár apróság a portán, hátha érdekel valakit.
Blokk, henger, cdi kipufogó, jobbos hűtő, szívó csonk, fékkar, kuplung konzol, kormány merevítő.

Cr 250 2000/2001 motorokhoz
Nem....azt hogy "hülyeség" Te írtad.
Ilyen szintet megütni mint Te,ez kb 4 éves formát feltételez,mivel sikeresen írtál így megelőlegezem az általános iskola első osztályt.
Ahhoz hogy feljebb lépj,használnod kell olyan szintet melyet nálad nem látni,ha jelen esetben nincs igazam akkor mondd azt hogy ez nem valós /ennyi történt / azután pedig indokolj,érvelj,bizonyíts...és lássuk meddig jutsz el egy vitában.
Ha igazad van akkor el fogom ismerni,ha nincs vagy nem megy a fenti verzió akkor húzz a 3,14 csába!
Na mindegy..2000Ft postával együtt..ha megfelel így,akkor a továbbiakat megbeszéljük privát. Üdv
Csak nem nekem. Legalábbis nekem nem jött semmi..
0630/5620681 a számom, vagy bodekristof@gmail.com a mailcímem, de akár itt is megbeszélhetjük..
Jó nagy hülyeséget irtál
Írtam facebook-on! :)
heloka
ha érdekel valakit egy komplett váltó cr 250 hez 88-96 os évjárati jelentkezzen egy 30 ért vihető
tusancsaba@gmail.com elérhetőségen.
hi skacok van hpp 250 cr-hez egy hengerem, meg egy felujitott főtengely .. akit érdekel szoljon
Fogalmam sincs mennyi a boltban, legyen 2000 forint.
Mivel a nicasil bevonat,és a gyári Honda sem a Honda gyárban készül,így gondolom más cég is elő tud állítani akár azonos minőséget is,ha már arra adta a fejét hogy nicasilozik.
Amit Te mondtál sablondumát azt a legegyszerűbb elpöttyinteni :D Mely akár akár igaz lehet,vagy nem...
Te vagy az eladó,mondj egy árat,aztán alkudok a felére.. :D