Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van egy hengerfejtömítésem, vacsi új. mennyit gondoltál érte adni?
A 2 váltóalkatrész közötti talpas hézagoló miatt nem vette a sebességeket, így ha valakinek van eladó, akkor vevő lennék rá! (Ha más nincs esztergáltatok egyet.)
Ok,köszi a választ! :)
Szia! Már minden Cr alkatrészt elvittek.
Egy javitott/ujrajavitott henger màr sosem lesz egyenèrtèkü a gyàrival, vagy egy ujjal. Menni menni fog, de az èlettartam màr nem minden esetben maximàlis.
Újranicasilozott hengerről van vmi tapasztalat,egy hirdetett motornál ezt mondta a gazdija,de nem ő hanem az előző tulaj csináltatta,szabad,nem szabad,egyenértékű a gyárival?
Hellótok

450-es CRF vásárlás előtt állok és egy kiszemelt 2006-os modellről a gazda semmi infót nem tud mondani nekem, ugyanis 1 éve vette és 1x ment vele (amit el is hiszek) Egy dolgot tud, hogy szelepek lettek benne cserélve. Ha megnézem mit nézzek meg alaposan, mik a típushibák? Gondolom páran már írtak ilyeneket de nem akarok 200 oldalt végigolvasni most...
Esetleg ha valakinek van eladó 250 feletti motorja ami jó állapotú az is érdekel (lehet 2t is) csak ne legyen a világ túlsó pontján ugyanis pécsi vagyok.
Köszi
Szia! Engem a hengerfej tömítés érdekelne.. látom kicsit viseletes,mi az ára?
Gondolom arra céloztak, hogy nem vagy egy kimondott motorszerelő. De eddig még nem adtál rossz tanácsot senkinek szerintem, na meg talán a leállítógomb téma is közrejátszott..
Amúgy tegnap én is elhagytam az enyémet..
Az összes hozzászóláson nevettem, mert nem vagytok normálisak... De azt még mindig nem értem, hogy én mit rontottam el? A motor felújításban annyi volt a szerepem, hogy minden cserélendő alkatrészt megvegyek, és egy szerelő összerakja. Igaz, hogy baszott rossz szerelőhöz vittem, de akkor már meg se szólalhatok, ha kérdeznek itt fórumon?
Braapaholic
Nagyon nagy videó
Kb. egy hónapja voltunk, 2500-ért 3 pályán mehetsz, van zuhanyzó, szállás 3000/fő egy közeli (1000m) panzióban...nagyon jó.
Az MX pályán Petya vereti éppen, ő akkor volt velünk először, de nagyon ügyes: http://youtu.be/42ntpl-kBx4 ott lóg a seggem a kisbuszból :DDD[/L]

No, elköszönök. JÓ ÉJT!
Jó hely lehet ez a Dirtpark,majd egyszer eljutunk oda mi is remélem.
Mondmáááááá meg
Tölts le könyvet hozzááááá
Don't read the lyrics before going to the bed

Köszönjük! Hát igen,vén koromra már én is azon vagyok a sok ócskából jót csinálni,me amik itthon vannak katasztrófa. VAn 6 motrim,de mind "már" jó állapotú,lesegetik is őket,majd nyitok mán egy múzeumot ,vagy elszórom apróért .Annyié amit beletettem,a bukó meg a motor ára, meg az idő,abbú meg kevés van Vaukkolnak is itthon eleget érte me ugye ménem veszek újat,azt velük lehetnék Na,de ezt még ők sem érthetik meg
Kommentekben írja egy srác:
Dammit! Now it's stuck in my head!
Holnap én is ezzel kelek
Na akkor valaki meg mondja mire szolgál az a csavar a karbin ?
Hejj,hagy csinálja,mi is gyerekként kezdtük,nekik több a javítási lehetőségük,mert max 2-szer vesz meg valamit,akkoriban ilyen nem volt
Ha azt nézed ólcsón vette,és abból a pénzből amit ráköltött nem kapott volna egy normális motort. Gratulálok neked,és a bajnokaidnak az elért eredményekhez.Lehet sokan nemszeretnek,de az eredményeket muszály elismerniük.
ami nem megy nem kell erőltetni!több lesz a kár mint a haszon!majd idővel megtanulod!
Hát azt nem tudtam kihagyni...
Baszhatod,ha szar Mi csak kokecolunk,mégis mindent nyerünk nagy csapatok előtt Utálnak is sokan.Ahol van sok lé,meg nagy nagytudású háttér Valami mégse kerek náluk
Mánámáná