Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felújítószettet is rendeld meg az ócskába,me tuti szar
Mondjuk ő azért áldoz rá pénzt,és időt,hogy jóra megcsinálja.Szerelővel egy kicsit mellélőtt,de van itt szerencsére aki segít neki.
Szerintem enyém nem lesz több 20 ezernél, de abból 7végén elmegyek 2 napra a DIRTPARK -ba
Vagy ha otthagyom a futót, az is megvan 150kg...
Szimeringet,porvédőt és oilt gondoltam.
Semmit,de egy 25-30-asé má rendeljé is bele cuccot,jobban jársz
Hááát jolvan 15 éves vagyok egy egyszerű gyerek,nem érthetek mindent most kezdtem el az egészet..
Mer annyi idő alatt 10-et szétszedek sőt,ha verseny, olaj kiszedés nélkül, jóval többet Nem ez a lényeg,Teeee.
Minek segítsek,jó olvasni a sok baromságokat Sokan ráterelnék itt az embereket poénnal a jó irány felé,csak nem veszitek a lapot,inkább hőzöngtök,ez a baj
Mit lehet el baszni ? :P :D
Ne féljél,legóóó,de azé,ha elbasszátok,légyszi ne ide küldjed Van elég szemét
Miért lenne lassú ? miért nem tudsz segiteni (tanácsokban) ?
Segíteni nem is fogok,mert nem tudok Az a szétszedés meg lassú mint a csiga
Jááj hállod,nyáron a faterommál mi is kipakoltuk az udvart,három utánfutóval vittünk el vását,és áluminiumot,80 ezret adtak is érte,és nincs tele az udvar hulladékkal.
azoktol a szelepektől félek vagy mik azok...
Nincs hari csak minden röhögtök :)) inkább segiteniték vagy mire figyeljek szétszedésnél ilyesmire -.-
ITT Dzsoni haverom 5 perc alatt szétkapja, mint az albán paraszt a tangóharmónikát, de ajánlom a 33-34-35...stb. részeket. No, rajta.
Ne hari...
Egyébként leírtam hol találod.
Még akkor is többet mint te !
Mta4 kódnevű is annyit ért hozzá mint pistike a kutyaszar piszkáláshoz bottal,de tanácsokat ad Fogadd el
Érdekes
Nem értek hozzááá,mondom nem én csinálom
De én voltam és ki tudtam szedni ja meg meg is tudtam csinálni láncot be állitani és 15 vagyok nem tudhatok mindent de jóó a hozzáállásotok a dolgokhoz Mta4 aki mindig szivesen segit ti meg itt faszkodtok
Bazdki mindig kell itt poénkodni te meg a mexikói minthogy segitenétek mivel 1 hónapja kezdtem a szakmát...
pinkmotors.hu-ra felmész,az Athena ikonra rákattintasz,és megnyitod a Teleszkóp szimering tipuslista (cross) ikont.
Megnyílik,és rántasz kettőt a kukidon az örömtől,mert ott lesz leírva.
...ööö...nem ő volt, aki nem tudta kiszedni a hátsó kereket?
semmit nem tudsz elbaszni!állj neki tuti jó lesz!