Még nincs meló. Pl. holnap reggel viszek egy kazalnyi hengert, dugattyút, hátsó lengővillát stb. a MÉH-be, mert az alu
Meg ami vasat itthon találtam, csapágyakat, rossz felnit, csöveket.
Forty one?
De az.Keréken forty one.
Egy amerikai tuningcég csinálta a Forty One Racing Team.
Kizárólag Gilerával foglakoznak.Tjuningal,Maijtenence,és récing párts árulás.
Hejj,hozzád kűdök egy embert, előbb ment el tőlem,majd keres.Segíts mán nekije,me egy komplett eleje kellene neki nyakastúl ,lehet kerekestűűűű .Olyan ganaj volt a cucc,nem vállaltam. MAjd ki kóperáljátok mi jó bele neki,mee sok minden nem mindegy,de majd beszéltek.
Igen, csak sajnos ott tartok, hogy az a 4-5.000Ft egy pöcökért sok, ezért akarom mindenképpen használtan. És előre tudom, hogy egy pöcköt senki sem ad el. Így lehet egy picivel drágább, de tengelyestül nagyobb az esély, hogy találok.
Volt egy nagyon szőke csajom, nagyjából ő tudott ennyire logikusan gondolkodni, már ha nem túl nagy szavak ezek arra, ami az ő fejében zajlott...ha neked csak a 21-es kell, akkor minek sorolod fel az egész kócerájt? A 21-es egy $9.91-be kerülő kis pöcsfarok semmiség. 2500 Ft. (csak a postaköltsége lesz éppen vagy 6-7ezer Ft, mire hazajut.)
Nyomás be egy Honda kereskedésbe, és rendeld meg, 4-5ezernél nem lesz több.
Szia! Nem kell nekem új, mert a tengely hibátlan, csak a "21"-es kis pöcök tört ketté, de mivel úgysem ad senki sem egy pöcköt, ezért írtam tengelyestül. Talpas hézagolót meg szerintem esztergáltatok.
Meg ami vasat itthon találtam, csapágyakat, rossz felnit, csöveket.