szóval ha rám halgatsz komolyra forditva a szót meg a többiekre akkor vidd el szakemberhez rakasd rendbe ott mert több kárt csinálsz mint hasznot,egy forumot nem lehet megtanitani a szerelést..
ezt nem értem.. ha ma kezdte el csinálni akkor tegnap odanött a töcsavarhoz a váll? uj tömités, tőcsavarok behajt rendesen, hengerfej sikba,örül, motoroz ..
Hali.Ma a hengerfej tömités át engedte a vizes az égéstérbe és a kipubol vagy 3-4 deci vizet ontottem ki ....azért mert 3 tőcsavarnak válla van ezért nem lehetet le huzni...ezzel mit lehetne le reszeltetni? ja meg a powernél olajosak voltak a cuccok ilyen fekete az baj
Jól hangzik, holnapra már termelni fogja a benzint..
Teli tankkal én ~2 órát el szoktam endúrózni a 250essel, pályán meg esélyem nincs kimotorozni egy teli tankot, lekvár vagyok én ahhoz.
Hali akik érdeklődtek el mondtam nekik mindent a hibárol...szóval a fogyasztásal meg az a szitu hogy el indultam 6literel motorozni mikor el mentunk akkor ki fogyott majdnem még volt benne kb 2liter akkor tankoltam rá 5litert és megint indultunk tovább mikor már este fele ez kb fél9 fele nézem a tankom hát ugy látom hogy üres...ezért el is indultunk haza aztán reggel látom ebbe még van jó 6 liter körül akkor csak 1 tankot fogyasztott ....nem ?
Sziasztok.
Létezik hogy forditva müködik a power szelepem?
Amikor huzom megsem mozdul akkor záret álapotban van én raktam össze!
Amikor elengedem a gázt akkor nyit!
valószinü én aktam valmit rosszul de mit hiába nézem a robbantott rajzot nem jöbök rá!
Köszönöm a segitséget.
Jo hangos kipufoó nélkül:D
Üdv:_TAMÁS cr 250 1994 kör power
Szia! Ezt most én se nagyon értem... A fogyasztás mivel ez az első crossmotorod, persze, hogy soknak tűnik, ezt le is írtad, teljesen normális. Utána meg kimagyarázás képen írsz egy eléggé zűrös történetet. A hirdetésedben minden szép és jó, de hibáról mivel nem olvasok, ez azt jelenti, hogy hibátlan? Vagy csak én gondolkozom, úgy hogy minden apróságot beleírni, egy hirdetésemben? (Ezért félnek a magyarok használt motort venni itthon.) Akkor a fogyasztás gondja, és a (valószínűleg) beverődött kuplungkosarat is sikerült megcsinálni? Vagy esetleg ha a kopott lamellák miatt nem emel ki, akkor azok cserélve lettek? Mert ha ezek kopottak, akkor a jövőbeli tulajnak ezek cseréje kapásból 34.370Ft-ot jelent, hogy jól emeljen ki a a kuplungja. (http://motoroswebaruhaz.hu/spl...)
De gondolom még szét se lett szedve, hogy kiderüljön minden úgy működik-e, ahogyan kell neki.
Magyarul ez nem lehet éppen szimpatikus pár embernek itt a fórumon, hogy leírtad, hogy vettél egy Cr-t, utána leírtad a hibáit, majd ezek kijavítása nélkül meghirdetted 1 szót se említve mit hogyan kellene még rá költeni. De te tudod... Sok sikert az eladáshoz. Ha pedig megtartanád, rakd rendbe és használd arra amire való. Akkor nem fog csalódást okozni.
Na köszönöm a segitséget megpróbálom leszedni a kuplung deklit és belenézek mit látok.
a fenti részt ahogyan irtam is teljesen kitakaritottam!
Tegnap azért irtam igy mert a barátnőm dolgozott aztán tudjátok ilyenkor csak kimegyek és megcsinálom:D. ezért akartam minnél hamarabb valami értelmes hozzászólást.
Szoval nem kell levenni csak a kuplung deklit és ott már látom is a kör alakut vegyem le vagy az egészet?
valmint lehet rajta ezek szerint álitani valmit megpróbálom!
Délben ebéd idő megyek szétkapom:D.
Köszönöm az edigi segitséget!
Üdv:TAmás
Blokkot nem kell széthúzni,csak kuplungdekni le és nézd van-e holtjáték,ha van akkor ügyesen úgy állítod hogy minimális legyen,fenn pedig könnyen mozogjon a power,mert tele lehet koksszal...
Nem egy ördöglakat,itt találsz hozzá robbantott ábrát:
devily16 Baszki minek mentél el inet !
Inkább maradtál volna és szépen megmondotad volna mit szedjek szijel elég szar 45 ropi után hogy paripa 3 csak akkor jön ki ha felrántom a kormányt:D
Nas tzoval mesélj holnap reggel vagy most nekem mindegy de mond:D
Köszönük mindent.
ÜdvTamás
a röpsulyt hogyan lehet leszedni szét kell huzni a blokot nem láttam mág soha az igazság! Fent szétszedtem mert most kapott ujj dugót ezért természetesen kitakaritottam de szerintem előtte se ment dinamikus meg minden de nem szakitj aki kezzem ebböl gondolom nem megye egy 125 olyat szakit mikor nyit akkor egy 250?
Sokkal jobban.
mi tegyemk mit szedjek szét ?
Ozt mennyért adod devil a terméket?:D
Aki tud bal oldali blokkfelet bontottat 2003-as CRF450-hez az írjon!
Köszi!
Teli tankkal én ~2 órát el szoktam endúrózni a 250essel, pályán meg esélyem nincs kimotorozni egy teli tankot, lekvár vagyok én ahhoz.
Létezik hogy forditva müködik a power szelepem?
Amikor huzom megsem mozdul akkor záret álapotban van én raktam össze!
Amikor elengedem a gázt akkor nyit!
valószinü én aktam valmit rosszul de mit hiába nézem a robbantott rajzot nem jöbök rá!
Köszönöm a segitséget.
Jo hangos kipufoó nélkül:D
Üdv:_TAMÁS cr 250 1994 kör power
De gondolom még szét se lett szedve, hogy kiderüljön minden úgy működik-e, ahogyan kell neki.
Magyarul ez nem lehet éppen szimpatikus pár embernek itt a fórumon, hogy leírtad, hogy vettél egy Cr-t, utána leírtad a hibáit, majd ezek kijavítása nélkül meghirdetted 1 szót se említve mit hogyan kellene még rá költeni. De te tudod... Sok sikert az eladáshoz. Ha pedig megtartanád, rakd rendbe és használd arra amire való. Akkor nem fog csalódást okozni.
a fenti részt ahogyan irtam is teljesen kitakaritottam!
Tegnap azért irtam igy mert a barátnőm dolgozott aztán tudjátok ilyenkor csak kimegyek és megcsinálom:D. ezért akartam minnél hamarabb valami értelmes hozzászólást.
Szoval nem kell levenni csak a kuplung deklit és ott már látom is a kör alakut vegyem le vagy az egészet?
valmint lehet rajta ezek szerint álitani valmit megpróbálom!
Délben ebéd idő megyek szétkapom:D.
Köszönöm az edigi segitséget!
Üdv:TAmás
Nem egy ördöglakat,itt találsz hozzá robbantott ábrát:
http://www.ronniesmailorder.co...
Inkább maradtál volna és szépen megmondotad volna mit szedjek szijel elég szar 45 ropi után hogy paripa 3 csak akkor jön ki ha felrántom a kormányt:D
Nas tzoval mesélj holnap reggel vagy most nekem mindegy de mond:D
Köszönük mindent.
ÜdvTamás
Sokkal jobban.
mi tegyemk mit szedjek szét ?
Ozt mennyért adod devil a terméket?:D
Köszönöm a válaszokat cr 250 94 kör power.