Nem adom én el :) csak fel tettem ha akarják vigyék de ha nem ugyis jó...amugy igen azért is jöttünk haza mert azt hittem hogy nincs benzinem ma reggel nézem még volt benne 6 liter
óóóó gyerekek :D az este tiszta hülye voltam ezt teszi a fáradság ...1 tank benzinnel motoroztam 2.5 órát amiben volt rengetek hosszu egyenes,patakátkelés ,zötykölődés és rengeteg siratózás :D szerintem nagyon jó igy a fogyasztás :) nektek kb mennyi ?
aza gond hogy sokat eszik?! 15 liter sok bekell löni,bár attól is függ hogy használod.. de arra ne számits hogy " termeli neked a benzint"
ha pl ugy használja az ember hogy átugrok a szomszéd faluba.. 5.ik azt vered neki egygázon akkor hamar kiszivja a tankot.. ez nem arra való..
Holnapra van időpontom egy Győrújbaráti emberkéhez, meglátom mennyit mond rá. Utána megyek csanakra. De sajnos nagyon kiköltekeztem magam így szeptemberre.
Szia! A fogyasztás, hát igen... Ez nem egy közúti motor. Karbi is okozhatja, vagy membrán. Poweros a tiéd? A kuplungra csak annyit, hogy ideig-óráig lehet állítani, de be van verődve a kuplungkosarad. (Tudom, mert ugyan ez volt nekem.) Nem hamar, hanem pont hogy nem emel ki időben. Lamellák vastagságát is érdemes ilyenkor ellenőrizni.
Hali ..légyszi segitsetek cr 125ről van szó másfél óra 15 liter benzin és nem is huztam ...ez ki ábrándit akárki akármit is mond...mit lehet csinálni? Meg még az a baj ha 1esben van és be van huzva a kuplung mert állok akkor mintha lassan menne előre ha nem huzom a féket akkor elmegy ...hamar emel ...hogyan kell állitani rajta ?
Na a kezünkbe van a hibás alkatrész. Befelé nem ereszt hál' istennek, de észrevettük, hogy a gyertyánál, ahol ereszt meg van marva (?) körbe... Holnap körbeérdeklődöm mennyiért csinálják meg. Remélem több meglepetés nem lesz.
befelé sztem nem megy viz mivel ott ottvan a tömités! Forditsd fejjel lefelé és önts egy kis vizet az égéstérhez ha eltünik idővel akkor gond van ha nem akkor nincs. Azon a részen a hengerfej 2 részből áll külső-belső rész és közte a viz! Sztem a belső jó lesz, elég sok szerencsétlenség kéne ahoz hogy mindkét része repedt legyen! Hegesztesd meg az simán javitható! '91-ig biztosan jó rá a hengerfej!
mx: sok sikert az eladáshoz
ha pl ugy használja az ember hogy átugrok a szomszéd faluba.. 5.ik azt vered neki egygázon akkor hamar kiszivja a tankot.. ez nem arra való..
mx_ktm: Te hogy állsz?