Hali.Ma vettem egy cr125 és azt hiszem hengerfejes ...sikba volt köszörűlve de valahol nyomja...szerintetek jó lenne a hutó folyadékba keverhető tömitő anyag ? vagy mit csinljak?
volt olyan bakker hogy az erdőbe eldugtam a motort a bokrok közé mert haza kellett vinnem az akksit feltölteni! sprint haza-1óra töltés-sprint vissza!ez ám a sport!
ugy ugy :) a régi szép emlékek :D lehetett kapni motoplat gyújtást de árban elérhetetlen volt :D kb 1 órát tudtam motorozni a feltöltött aksival ... belegondolva megszépülnek az emlékeke mert többet toltam mint mentem vele az tuti :D
vágom.. de az elég hozzávetőleges.. :D jó motornál 10-13 bar között van a végnyomás.. persze a benzines.
erre van is egy sztorim.. gyerekkoromba cz250 cross.. beleraktuk a 3 gyürüs trabant dugót esztergálás innen onnan .. abban értünk el 16 bart .. hát berugni nem lehetett , a berugókar ha nekifeszültél egy az egybe lefogazta a ricnit.. 4 -be tudtuk autóval behuzni .. nade mikor elindult... viszont sokat nem ment letolta a hangerfejet mint a ropit..
Én nem a sűritési viszonyról irogatok hanem a kompresszió végnyomásról! A kető nem ugyanaz! Nekem a kx-ben hidegen 15bar van és egy jó cr-ben is megvan annyi!
azért az a 15 bar kompresszio kicsit sok sztm.. egyépként fűgg a tömités vastagságától mert ha vastagabb a tömités feljebb van a hengerfej igy nő az égéstér ahová sürít...
Állatalában a hengerfejhez fémtömitést használnak, ami egyszer használatos és amikor lehuzod a hengerfejcsavarokat akkor összeroppan és megfelelően illeszkedik! A sima klingelit nem hiszem hogy 15bart kibir, mert a felujitott blokkban annyinak lennie kell! Majd elválik, de hamarabb megadja magát mint a fém az biztos! Ez a kis kompresszió meg baromság, azzal nem nő a kompreszió ha vékonyabb a tömités! Az a dugó-gyűrűk-hengertől függ!
Hello! lenne egy olyan kérdésem , hogy KEIHIN PWK elektromos power jettes karburátornál, hogyan működik a power jett. Van rajta 1 gázállásérzékelő és 1 jeledó a power jettnek. Ennek a két dolognak a jeladói vagy csatlakozói mibe csatlakoznak bele és hogyan működik?
erre van is egy sztorim.. gyerekkoromba cz250 cross.. beleraktuk a 3 gyürüs trabant dugót esztergálás innen onnan .. abban értünk el 16 bart .. hát berugni nem lehetett , a berugókar ha nekifeszültél egy az egybe lefogazta a ricnit.. 4 -be tudtuk autóval behuzni .. nade mikor elindult... viszont sokat nem ment letolta a hangerfejet mint a ropit..
Honda cr 1995 alkatrészek eladóak.
Tel: 0630.649.26.76
Email: Pacso.tacso@freemail.hu
Akármi kell nyugodtan írjatok vagy hívjatok és megbeszéljük.