a vizpumpa mikor forog akkor fesziti majd a pöcköt ami huzza a powert.. én ugy tudom azért van két tömítés a csomagba mert egy régebbi modellhez is minden ugyan ez kivéve a hengerfejtömitést és egyszerübb volt beletenni nem külön árulni ehez meg ahoz a szettet..
Igen, sokat gondolkoztunk melyik mit tud, aztán felhívtunk egy szerelő ismerősünket. Ő azt mondta, hogy a vastag jobban tömít. A vékonyat akkor szokták belerakni, ha már kicsi benne a kompresszió, ezzel még egy kicsit lehet játszani. (A vékony (fém) volt 0,5mm a vastag (klingerit) 1mm volt.)
Az jó, ha lityi-lötyi az a pöcök, mert azt hittük nem akadt be a vízpumpánál.
az ilyen lityilötyi ugy ahogy van :D a hengerfejtömitésed.... a csomagban van egy vastag meg egy vékony lemez..melyiket tetted fel ?ugy láttam a vastagot?!
értem.. akkor a hüvely volt a ludas.. tul vékony lehetett és azért repedhetett el meg ugye a power is ebből adódoan csinálhatta a galibát.. én adok a namurának egy esélyt feltéve ha elérem az omegásokat :D
már a henger fullra volt furva meg ugye már kotyogott a power is.de átrepedt a gát a szivó oldalon is.ugyhogy nem lehetett pontosan megmondani hogy mi is volt a baj! de utánna mikor uj hüvely lett meg prox dugó sokkal izmosabb lett! aki az omegánál csinálta a hüvelyt azt mondta:hogy ami gát átrepedt a szivó oldalon annak nem is kellett volna ott lenni gyárilag! meg hogy az uj hüvellyel hanyattvágós lesz a különbség!és igaza is lett!
hali!hát sajnos nem tudok irni róla mert kb. 2hét után a power beleért és meghuzta!gyürü-dugó-hüvely kuka lett!gyorsba csak prox volt ugyhogy az van benne meg uj hüvely!na ezzel már pipec!
Nem nehéz, én már több, mint 100 terméket rendeltem magamnak vagy haveroknak az amerikai, német, olasz, görög, angol vagy épp orosz ebay-en. Az sem gond, ha nem postáz Magyarországra, megoldható másképp.
ez a namura kérdés engem is érdekelne.. olyat akarok rendelni csaképp az omega motor nem is válaszol,telefont nem veszik fel... fasza :( tud valaki más helyet ahonnan lehet rendelni?
Az jó, ha lityi-lötyi az a pöcök, mert azt hittük nem akadt be a vízpumpánál.
(A 3. képen, a powert működtető kis pöcöknek kell lennie ellenállásnak? Vagy az így összerakás után is mozgatható kézzel?)
Szép kerekek eladó:
http://www.kepesmotor.hu/felni...
Alkuképes!
Üdv,
Kri
sztián