karsainak hivják. ő csinálta nekem a főtengelyt.. egyépként én nem megcsiszoltam hanem kifurtam a dugót :D eddig jo( kopp,kopp,kopp) majd 15-20 óra után szétkapom megnézem mi az ábra
Én is néztem a kipufogónál, a felülete ugyanaz csak a fény máshogy tükröződik. A fúrás és a hajtókar csere 2.500-2.500Ft volt. Csanakra a Szép Ernő utcába vittem, ott foglalkozik ilyenekkel egy bácsi. Ha jól tudom jó pár győri szervíz küldi hozzá a blokk alkatrészeket...
Na hatalmas körbejárással sikerült vennem a hengerbe menetszűkítőket (az 5 darab volt 2.500Ft...) meg minden mást. Sajnos a mai szerelés kilőve, mert akinél van a motor nincs otthon, így az alujavítást holnap tudom lefotózni. Addig lessétek meg a hengert meg a hajtókart. (Ezeket ma pucoltam volna meg, de ez is holnapra tolódik.)
Rendben, még ma fogok. Sajnos nem nálunk van a motor, garázs hiányában egy közeli ismerősömnél van. Délután terveztem, hogy átmegyek, így le tudom fotózni. Nem is kérdeztem, te hol akarod használni?
Hello. Amúgy megoldódott a hengeren a menettel való problémám... 6 menetből 2 menet 10-es volt, 3 menet 8-as, és egy gyári 6-os menet. Így szűkítők lesznek bennük, a 6 gyári csavart meg már megvettem.
Csúnya volt,de kitűnő lett szerkezetileg.Anyagilag sokba volt,de má nem kellett,öreg vagyok mán ehhez Sőt a rezója is ki lett fújatva,baba motorja van,de ez a humbukk,hogy majd ő újítja fel,szarrá röhögöm a belem
Jaaaa, hogy a te motorod volt.... Akkor szép munkát végeztél. Kíváncsi vagyok mit ír az üzenetedre. (Azt hittem, hogy csak segítettél neki felújítani és baszik megemlíteni... Akkor viszont neked grat. )
Be,ne nyalj már neki,bammeg az az én motorom volt,én újítottam fel Nem tudom ez neki mire jó?Reklámozza magát majd milyen jó szerelő? Én nem tettem ide képeket,hülye ez ,de nem kicsit
De,ő úgy írja majd ŐŐŐŐŐ újítja fel,bammeg az egy szinte új motor,az készen van,ezek a képeken a kivett szarok,nem ezeket sceréli majd ki,ezeket mind én cseréltem
Teljesen igazad van, én eddig akármilyen képet feltöltöttem galériában, amin más által készített alkatrész van mindig feltüntettem a személyt akitől van. (Lásd: Kopaszkak1 tárcsája.)
Amúgy nagy faszok voltak a postások... Egész nap itthon volt nálunk valaki, senki sem csengetett be, se értesítő. Kíváncsiságból mentem be a postára, de duzzogva adták oda mert nem tudtam felmutatni értesítőt.
Az egy kormány mindenek felett
Drááágaszáááág
ez lemaradt