Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Oldalirányba mozoghat a hajtókar, ha jól tudom. Nekem a régi (prox) sem lógott, de oldalirányba mozgott. Most az új (moto-coyote) is csak oldalirányba mozog egy picit, ez normális, mert a dugattyú a helyén tartja.

A hengerfej tűcsavarjait nyomatékra kell, 1988-as Cr 250-nél ez 27NM, szerintem a tiéden is annyira kell. A hengertalp tűcsavarjaira nem találtam nyomatékot. (Kuplungkosárra 80NM-t ír.)
Sziasztok .

Vettem egy dugót nem gyürüztem végul a felső tugörgőt is kicserélem a kérdésem.
Nem lóg a főtengely én igy itélem meg semmi mozgást nem észlelek csak oldal irányban, hogyan lehet ezt jobban megnézni azon kivül hogy megmozgatom a másik kérdésem a henger perselyezve elett akkmor valószinu ki lett cseréleve a hajtókar ez a másodikl dugó perselyezés óta ?
Valamint a hengerfely csavarokat és henger csavarokat hogyan húzzam meg ? szerezzek nyomaték kulcsot ha igen mennyire kell beálitani?
Cr 250 94 van szó.
Köszönöm előre is .
Üdv:Tamás
Csuhi, irhatnál a namura dugóról! Hogyan szuperál, mennyi üó-nál tartasz?
Még ne kiabáld el, de már megérdemelnél egy jó próbakört...
Ebben lehet valami, nekem 00-ás évjárat van, de sosem volt ilyen jó motorom mint ez. Mondjuk nem ültem rajta vagy egy hónapja, így nem annyira kopik.
De a szerelhetősége számomra egyszerűbb mint a többieké (rm,yz).
És lehetőleg 16-óra után hívj mert melózok és nagyon nem nézik el a privát beszélgetéseimet
Szevasz hívj fel ezen számon azt elmondok mindent 06 20 364 6344 Effinger Adrián
Na a blokk összehúzva, összerakva. Holnap fúrunk menetet a hengerbe, rakjuk rá a blokkra és mindezt a vázba. Hétvégén már lehet pöfékelni fog. EEEEEEEELsehiszem.
Köszönöm
Nem hinném, hogy többször, mint 50...
Na, jöhet a következő kérdés.
igen
Hello Mindenkinek. 1kérdésem lenne! Valaki rendelt már az ebay.co.uk oldalról?
2001-től igen, de nem a modellévet, hanem a gyártás évét tartalmazza. Pl. egy 2003-as CR250-esben 2-es van, mert 2002-ben gyártják le a 03-as modellt.

a 10. karakter

vagy itt egy dekóder:
Dekóder, wazzeee
Akinek kell épkézláb 2T olaj vegye-vigye amíg van:

http://www.kepesmotor.hu/motor...

Akinek Haynest ígértem este átküldöm!
Szia!

Tehát a vázszám 10 karaktere tartalmazza, hogy mikori évjárat. (Ha 99-es akkor 9 gondolom ha 2001-es akkor 1) ? Köszi szépen a segítséget!

Üdv,
Nixxxdorf
Ez 97-től 99-ig lehet akármi, a hátsó gumi alapján a falun belül próbálta lenyűgözni a lányokat vele. Ennek az első szériás alu váznak annyi baja van, hogy hajlamos repedezni, no, nem ktm módjára nyakba ketté, hanem a blokktartó fülek tövénél. 2000-2001-es váz már jó, a 2002-2007 meg kiváló. A felniben van a gyártás éve (ha saját felnije van), vagy a vázszám 10. karaktere árulkodó, tank alján is van dátum...

Nagyjából tök mindegy, inkább az állapota legyen jó, mivel jobb, ha van egy 2010-es roncsod, mintha egy 99-es motor, amibe "csak tankolni kell"?
sztm ha beütöd mondjuk a googleba pl honda cr 250 2001 összehasonlítod a képpel meg lehet állapitani.. és akkor nincs egy fölös utad.. vagy ha mondjuk jó a motor ez már alku alap :D most az hogy 97-es vagy 99 -es sztm nem számít a ha jó..
Nagyon megköszönném a 250-es könyvet. kadar96@freemail.hu
Azt mondod nem vallják be az eredeti évjáratát az eladók?
Miről tudom beazonosítani pontosan az évjáratot? Bele van ütve valahova? Mondjuk felni vagy vhova más helyre?
Hirdetnek itt egyet (nem akarom pontosan megnevezni) 340ezer ft-ért,99-es egyedi hűtőidommatrica, traktort hangcuccot nem számol be...
Erről megtalálod. Mit mondasz erre? Ha ide nem akarsz írni,írj e-mail-t: marsiczki.tamas@freemail.hu
Köszönöm
250 esé nekem kéne ha megvan 91-es a gépem. priluki79@vipmail.hu a cimem :)
180 mega a 125 ös, 195 mega a 250-esé...ha gondolom mailben átdobom.
Üdv, amire figyelj oda, az az, hogy a hírdetésben szereplő évjáratból ki kell vonni 2-3 (6-7) évet
Az összes motornak meg a jellegzetes típushibája a tulaj maga. Amit érdemes megvenni, az a vadonat új, amihez még nem nyúlt semmilyen sufnibarom.

Mindettől eltekintve a 2001-es CR250-et tartják az USA-ban a valaha gyártott legmegbízhatóbb és legkiforrottabb 2T 250-esnek.
Sziasztok!
Kis segítségre volna szükségem!
Egy 250-es CR vásárlása előtt állok. Mindenképp már aluvázast szeretnék kb 98-2001-es évjáratig. Mire kell ezeknél a tipusoknál odafigyelnem? Volt esetleg ezeknek vmilyen típushibájuk amit kerülni kell? Milyet volna érdemes megvenni?
Köszönöm
Egy működő linket ha valaki tudna mutatni, nagyon megköszönném. (Topikban és a haveromnál a google-ban is rákerestem, de letöltős oldalt véletlenül sem ad ki, "venni meg nincs kedvem.")

Szóval előre is köszönjük.