Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oksa köszi!:)
Haynes szervízkönyvre keress rá topikban vagy neten abban minden meglesz...
Holnap megnézem ha nem akk álitgatás nem tudod mik a gyári beálitások?
Dugulás szívó vagy kipufogó oldalon,nem megfelelő karburálás...első körben.
gyertyakép az jó!
elözö tulaj kokányolása:) ! de még mindig nem pörög ki rendesen az mitöl lehet:S?
http://www.ronniesmailorder.co...

Ha ATAC os akkor ez a jó,ha HPP-s akkor 90 utánit nézz...kiderült hogy mi volt a gond?
szevasztok van egy cr em 125 ös 89 es évjárat atak poweres szétszedtem mert nem volt jó valaki nem tud valami rajzot vagy valami segitséget adni az összerakásához?
ja már lehet a 3-ik gazda árulja az anno 2006 ban cserélt alkatrészekkel :D
hát ez kész....de fogadni merek lesz valaki olyan madár,hogy megvegye mint 2005ös... beszarás...
persze tutira tényleg fel is van újítva...
4 db 90 és 00 közti Cerka van a baráti körben,semmi rossz tapasztalat nincs vele.Annyi hogyha sokat futott a moci akkor a működtető fogaskerekek és más kapcsolat miatt nőhet a holtjáték,de ezen tudsz állítani ha ügyes vagy! :D
2005?

....huhhhhúúúúú, nem bírom

Jááááááááááháháhááá

Akkor árban még nagyjából passzol is abban kategóriába amit írtál. Tapasztalat ezze a röpsúlyos powerrel? Mennyivel rosszabb mint az elektromos?
Sziasztok!

1999-es évjáratú Cr250-be kompatibilis a CRF-nek az első teleszkópja?
Előre is köszi.

üdv:Attila
Onnan tudom hogy van egy ilyen a garázsban :D 97-ben kapott aluvázat a 250-es,rá egy évre pedig a 125-ös..
Jó nagy mókamester lehet aki ezt 2005 nek akarja beállítani...00 tól már elektromos poweres a blokk,nem pedig röpsúlyos.
http://www.motorera.com/honda/... Itt láthatod hogy hogy néz ki egy 2005 ös..
Amit Te mutatttál azok 270-350 környékén mozognak,néha fel szokott tűnni 2005-06 évjárat azok mennek 550-650 környékén..
uhhh... Köszi ezen nagyon meglepődtem... 2005-ösnek akarják eladni... Voltam megnézni nagyon szép hangja van meg szinte minden ki lett rajt cserélve újra láttam a csere alkatrészeket is. Azt honnan látod, hogy első generációs az aluváz? Szerinted felújítottan milyen áron mennek az ilyen jószágok?

Köszi a választ!
Üdv,
nixxxdorf
Volt itt régebben aki első fékcső vezetőfület /amiben csúszkál a fékcső/csinált vmiből és elég jópofa lett,de nem találom hogy ki és miből...vkinek esetleg van tippje?
Ez első generációs aluváz,ezzel csak 98-99 ben gyártották,gyakorlatilag ugyanazt,ha konkrétan erről van szó akkor ez az idom rávaló..kár is tovább kérdezősködnöd :D
A vázszám a váznyakba van beleütve..a blokk az 90-99 ig ugyanaz,annyi hogy az aluvázas 5 sebességes,szemben az acélvázas 6 sebességével.
Így külsőre normál állapotú,már csak meg kell hallgatni,kipróbálni és alkudni! :D
Köszi a választ. A gazdája vett rá egy nem ráillő idomszettet + ülést szóval ezek a lehetőségek kilőve. Felnit én is tudtam de talán azt a legkönnyebb cserélni... Sajna én annyira nem értek hozzá de talán valaki szaki megtudja modnani blokkból hogy vajon mikori lehet. Olvastan valami VIN számról is de ha jól tudom az csak az amerikai gépekbe van. Merre találom rajt az alvázszámot?

Köszi a segítséget!

Üdv,
Nixxxdorf
Alvázszámból bármelyik Honda kereskedésben megmondják a pontos évjáratot,de az kerekekben,idomokban,hátsó főfékhengerben,ülés aljában,tankon,néhány alkatrészben benne van a gyártási év...de dobj egy képet és ha más az idomozás akkor is belőhető hogy mikori.
Sziasztok!

Egy kérdéssel fordulok hozzátok, hátha valaki tudja Google nem segített :( A felniken kívül hova van beütve gyártási év vagy bármi ami árulkodik a motor évjáratáról? Blokk, alváz? CR 125-ről van szó, vásárlás elött állok de szerintem nem annyi idős a jószág amennyit a gazdája mond. (Kinézetre nem lehet alapozni mert maszek idomszett van rajt.) Van bármi módja hogy kiderítsem mennyi idős a gépezet?

Segítségeteket előre is köszönöm!

Üdv,
Nixxdorf
hello. igen érdekelne a dolog..pontosan mien cuccok eladóak róla?:) Vmi címet küldhetnél ahol tudunk privibe beszni.. köszönöm üdv
Lehet tudok neked ebben segíteni van egy ismerősömnél egy 80-as cerka még dobfékes elől hátul hogy hányas évjáratú azt én meg nem mondom Ha érdekel a dolog akkor jelezz
Üdv Mindenkinek! Esetleg akinek van honda cr 80-hoz alkatrésze jobban váltó,főtengely és stb blokk alkatrészek érdekelnének. Az legyen oly szives és dobjon meg 1 üzenettel! Vagy esetleg ha vki tud oylan oldalt ahol bontva vagy esetleg újonnan lehet venni ehez a motorhoz alkatrészeket az dobjon meg 1 linkel! Körülbelül 1989évjárat a motor vagy öregebb!
Ezeknél a motoroknál gyűrűzés nem igazán fog működni! Egy simsonon vagy etz-n még valamit segit, de egy versenymotoron nem sokat! Inkább dugózd és furasd meg és egy darabig nem lesz vele gondod, minthogy most szétszeded meggyűrűzöd pár óra mulva meg széthullik, mert a szoknyád leszakad!