HA érdekel valószinüleg tudok benne segiteni. Emailon irj rám, illetve nagyjából mérd már le hogy mekkora méretekkel rendelkezik csak hogy biztosan passzoljon.
patvaros87@gmail.com
Üdv
Ez az alkatrész tűnt el, erre lenne szükségem. Ha valakinek megmaradt bontásból vevő lennék rá, vagy van valami tippetek hol lehetne ilyet szerezni? Bontóknak írtam, meg itt az apróban is végig küldtem a mailokat, de még semmi válasz. Előre is köszönöm.
Segítséget szeretnék kérni, hogy mit érdemes beletenni a kipufogóba mert kiégett belőle a gyapot!
Sima, kőzet vagy kerámia vagy talán kifejezetten kipuff gyapotot érdemes venni?
Várom a tapasztalatokat.....
Szia! Az első és legfontosabb kérdés, hogy van-e eladó alkatrészed, ami a képen látható? Elkezdtük összerakni a blokkot, a váltót egy darabban vettük ki és vigyáztunk hogy szét ne essen. A blokkfélbe beraktuk a csapágyakat, és a váltódobot. Ekkor beraktuk ugyanúgy a komplett váltót, ahogyan kiszedtük. A léptetővillák azonban nem passzolnak a váltódobon lévő furatokba. Ezért kérdeztem, hogy a furatokba kell, hogy menjek-e a léptetővillák, vagy a dobon lévő kifúrt fix lyukakba?
De az a kis pöcök lenne a legfontosabb mert az egyik kilőtte magát, és az istenért sem találjuk meg.
És olyan kérdésem lenne, hogy van a 3 léptetővilla. A váltódobba ezek belemennek a furatba, vagy fixen bele kell rakni a váltódobban lévő lyukba? Mert ha belerakom az egyiket a fix lyukba, nem megy bele a furatba a másik. ( )
valószínűleg össze van tákolva,íg yolcsóbb,tehát belül is valami olcsó mókolást csinálhattak rajta...mondjuk visszaheggesztik a letört főtengely véget...
nyiregyen megcsinálták már páran
Lenne egy 95ös cr a blokkban minden kicserélve csapágy szimering csak szilikon pasztával van összerakva ...az nagyon aggaszt szerintetek lehet valami komolyabb probléma belőle ?
Ma bejelölt a gyerek facebook-on, és rám írt, hogy mennyiért segítenék neki szerelni?! (Nem egy fiatal gyerek vitte el tőled? Idén tölti a 18-at és Martinnak hívják.) Ha ő az, akkor nem értem mit akar rajta szerelni...
Helló. Ma sikerült kicserélni a himbában és a lengővillában mindent. Hál' istennek nem lóg. Kormányt kicseréltük, a keme féle kormányra. ( ) Alujavításról annyit, hogy faszán megkötött, de a képek a csiszolás előtt készültek. Nem egy szépséges foltozás, de amúgy nagyon faja lett. Holnap kenjük ki a lyukas vízpumpát.
"A levél elküldése nem sikerült rendszerhiba (#10331)"
A lényeg az, hogy este tudom csak elküldeni a méreteket, remélem passzolni fog.