Sziasztok.
Szeretnék cserélni a honda cr 250 be gyürüt.
Hogyan érdemes ezt megtenni szedjem le hengerfejet és mérjem meg a gyürüt vagy hengert vagy a dugót?
Honnan rendeljem meg hogy ha hétfőn vagy kedden szétszedem péntekre megjöjjön ?
Köszönöm a segitséget!
Szia! Rendben, de a telefonom sajnos most nem üzemel. Ezen a számon (otthoni) viszont el tudtok érni: 06-96-337-598. Győr-szigetben lakom, a Bercsényi iskolától pár 100 méterre. Az iskola parkolóban szoktam lebonyolítani az üzleteket, ha nektek az jó, én egész nap ráérek.
Vasárnap aki ráér és szeretne tényleg egy jót moccolni az jöjjön az Újszilvási Motocross pályára!4000 a nevezés,amiben benne lesz egy tál étel.Motor mosási lehetőség lesz.Előre láthatólag 4 kategória lesz:85cc Hobby,amatőr,és profi.Komoly pálya karbantartás folyik rajta jelenleg is,locsolás domb építések,és locsolás! További információ : http://www.facebook.com/motocr... illetve itt : 06304625867
Szia! Még meg van. Holnap csinálok képeket az égéstérről. Jó állapotban van, használatban lévő motorról lett levéve, mert tömítést cseréltünk és, hogy minden hibalehetőséget kizárjunk hengerfejet is rendeltem. (Mint kiderült a tömítés volt rossz, nem a hengerfej...)
Üdv!
Mitől lehet, hogy Honda CR 250-em átlag felettien szippantja a benzint? Volt már több 250-esem, de azok nem zabáltak ennyit. Hozzáteszem hogy bejáratós még a gép és egyáltalán nemis pörgetem.
Szeretnék cserélni a honda cr 250 be gyürüt.
Hogyan érdemes ezt megtenni szedjem le hengerfejet és mérjem meg a gyürüt vagy hengert vagy a dugót?
Honnan rendeljem meg hogy ha hétfőn vagy kedden szétszedem péntekre megjöjjön ?
Köszönöm a segitséget!