Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.
Szeretnék cserélni a honda cr 250 be gyürüt.
Hogyan érdemes ezt megtenni szedjem le hengerfejet és mérjem meg a gyürüt vagy hengert vagy a dugót?
Honnan rendeljem meg hogy ha hétfőn vagy kedden szétszedem péntekre megjöjjön ?
Köszönöm a segitséget!
Szia! Rendben, de a telefonom sajnos most nem üzemel. Ezen a számon (otthoni) viszont el tudtok érni: 06-96-337-598. Győr-szigetben lakom, a Bercsényi iskolától pár 100 méterre. Az iskola parkolóban szoktam lebonyolítani az üzleteket, ha nektek az jó, én egész nap ráérek.
szerintem ma beugranánk és megnéznénk ha neked jó
kb 5-6 fele de elötte mindenképp felhivunk
Hello. Egy e-mail címet tudnál küldeni, arra elküldöm a képeket. Vagy ahogy látom Győr környéki vagy, ha gondolod személyesen is megnézheted.
Vasárnap aki ráér és szeretne tényleg egy jót moccolni az jöjjön az Újszilvási Motocross pályára!4000 a nevezés,amiben benne lesz egy tál étel.Motor mosási lehetőség lesz.Előre láthatólag 4 kategória lesz:85cc Hobby,amatőr,és profi.Komoly pálya karbantartás folyik rajta jelenleg is,locsolás domb építések,és locsolás! További információ : http://www.facebook.com/motocr... illetve itt : 06304625867
Végre kész, már csak a fejidomra várok. :D
Szia! Még meg van. Holnap csinálok képeket az égéstérről. Jó állapotban van, használatban lévő motorról lett levéve, mert tömítést cseréltünk és, hogy minden hibalehetőséget kizárjunk hengerfejet is rendeltem. (Mint kiderült a tömítés volt rossz, nem a hengerfej...)
Az nekem is jó volna de ezek a hirdetések egy vicc komolyan mondom
Hello sziasztok! Érdeklődnék, hogy nincs-e valakinek eladó gyári( esetleg valami sport) kipufogója ( dob+ rezó) HONDA CR 250 2000-2001-es évjáratúhoz?
a vázat azért bevállalnám!
http://www.kepesmotor.hu/honda...

Ilyen 2005-ös CeRkát nem látsz minden hol
Hali
Érdekelne a hengerfej ha még meg van
Egy barátomnak kellene egy 91es cr-re
Milyen állapotban van?
Üdv!
Mitől lehet, hogy Honda CR 250-em átlag felettien szippantja a benzint? Volt már több 250-esem, de azok nem zabáltak ennyit. Hozzáteszem hogy bejáratós még a gép és egyáltalán nemis pörgetem.
Van egy Yahoo-s címem 1996 óta (ha jól emlékszem)...azzal soha semmi baj, de magyar dolgokra nem használom.
Köszönöm!

Nekem is volt freemail-em, de mindig haldoklott. Tudom hogy ez nem ide illő javaslat, de ajánlom a gmail-t :) Az sose problémázik :D
nekem is szaraxik!
"Rendszerhiba" stb... rohadt freemail. Írom itt: 06203222954, hivatkozz rám.
Írtam e-mailt keme. Halásztelek közel van szerencsére :D Köszönöm szépen!
Szűcs "Csucsu" József, Halásztelken rutinszerűen csuklóból hegeszt alut, ha érdekel a száma, írj egy mailt nekem.
Bammeg,nem is ide akartam
Hátha picsán rúg,mert ezeket betettem
Uraim! Colt nem gatyázik ad a moccra,mindene tiszta új
Köszönöm!
Akkor szerintem ezzel próbálkozok, aztán meglátjuk :)