Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben, ezt megbeszéltük. Holnap délelőtt 11-kor a Bercsényi parkolóban.

További szép estét.
okés holnap jó nekem ha neked is
mondjuk 11 kor?
Az időpontot majd írd meg te, aztán úgy leszek itthon.
Szigetben lakom, a Bercsényi-ligettől egy köpésre. A Bercsényi iskola előtti parkolóban le tudjuk bonyolítani.
nekem mind 1 ... hova menjek érte?
Rendben, az egy ezres lesz. Merre fele és mikor tudunk találkozni?
értem .. azért házilag nem rossz :)
szóval 2 pálca kéne nekem is
Gondolom megvolt a 480 fok, ha megolvadt a pálca, de csak ilyen volt kéznél: http://muhelynet.hu/shop_order...
Ezt a boltos is mondta. Ezzel csak a lepattogott darabokat, meg a megszakadt meneteket javítottuk. A vízpumpát már szakemberre bízom.
deknit mennyire hevitetted?
anyagkitöltésre biztos jó!de nagy igénybevételere nem merném megkockáztatni! de tetszetős!
Lényegében ezt tudja: http://youtu.be/rSzpmP_vCE4
Nekem a trafó felőli deknin volt letörve egy kis darab. ( http://www.sportmotor.hu/motor... ) Felhevítettem a deknit (A pálca 480 fokon olvad) és amikor eléri ezt a főmérsékletet el lehet kenni a felületen ezt a pálcát. Raktam oda egy fém lemezt, hogy pontos legyen, és amint megköt kész. Képeket majd rakok fel, de elég egyszerű. (Szóval ezek bizonyos hő felett kenhető pálcák.)
na fasza.. amugy hogy müködik ez a pálca? mert nem tiszta..
Amúgy blokkfeleket kipucoltuk, lefestettem és a csapágyakat beleraktuk. Himba holnap lesz teljesen kész. Alakulgat.
Igen, ma sikerült felavatni 1-et. Jónak bizonyult, igaz kis gázégők volt, nagy nehezen tudtuk csak felhevíteni, de utána semmi probléma nem volt vele.
na engem érdekelne amugy :) egyépként használtad már azt az egyet? fasza?
Eladó 4db alujavító pálca. 5db-ot vettem, de 1 bőven elégnek bizonyult. 600Ft/db áron vettem, de a 4db-ért 2.000Ft-ot kérnék.
Méretek: 33,3cm X 0,3 cm

-Első sorban győri Cr-es kollégák figyelmét hívnám fel, hogy a postaköltséget kikerüljük, mert ilyen kis tételnél drágább a posta, mint a termék.
Helló!Emailt küldtem nem kaptad meg?Mind1 elküldöm egy smsben...köszi a láncokat
Üdv,

vagy én hánytam el a neved+címed, vagy nem is kaptam meg, fene tudja. Légyszives küldd már el ezeket, hogy tudjam postázni a láncokat. Cserébe a bénázásért HÁRMAT kapsz kettő helyett.

keme
Tegnap már ültem motoron,bár nem indítottam,be úgyhogy már nem olyan rossz a helyzet.Van itthon egy KTM is ,azzal felmegyek a hegyekbe,aztán lelököm a szakadékba,utánna felrakom az apróba,hogy eladó teljesen felújítva,karcmentes idomokkal. Végülis magyar vagyok nem?
Amúgy ittam már rá,mikor begipszelték,csak jagermeistert,mert a mexikói azt szereti,más italra rá se néz
Köszönöm a választ, így már képben vagyok.
0,04 - 0,06 a gyári érték illesztésre,a 0,02 az semmiképpen nem ajánlott. És századra illesztik,nem tizedre!
Sziasztok! Aki nem rég furatott hengert, az nem emlékszik véletlenül, hogy hány tizeddel fúrták nagyobbra a hengerét? Olvasgattam vissza a fórumot, és ott 0,6mm-t írnak, a zsírúj hengerre és dugóra egy boltos nekem 0,2mm-t mondott. Az enyém 0,4mm-re lesz. Vélemény? Előre is köszönöm.
köszi :)