hát majd valahogy lemérem :D nekem most 1 foggal van kisebb hátul mint a gyári.. de még 2 vel csökkenteni akarom.. igy is böszme még.. az elözö tulaj meg még leröviditette az áttételt csak nem tom mindek?! elvesztette úgy már az erejét mert olyan hamar leforgott hogy semmit nem csinált a motor... mai napig nemértem :D
Ez nagyon változó sajnos. Nem te vagy az első akitől hallom, hogy gyengébb minőségű dugó megy el rengeteget, de láttam már sok kettétört Prox dugattyút is. Pl. sokat számít az olaj is.
Jaja igazatok van :) amugy meg wössner dugo birna kb 50órát ? ugy tudom 35 mennek ha ciblják...(havernak koppon megy mindig a suzukival 85 van benne és meteor dugó)
aha óránként.. ha nem huzod neki akkor lehet ennyit se.. de ne tévesszen meg ez egyáltalán nem sok.. pl sportmotorral sokkal többet megetetek óránként :S 10 felett jócskán
Nagyon egyszerűen. Fogsz egy teljesen sima üveglapot, befújod WD40-el, ráraksz egy 400-as csiszolólapot, a csiszolóra is fújsz WD40-et (így nem fog mozogni) és jelenesetben a hengerfejet körkörös irányban mozgatod. Igaz az én régi hengerfejemet lecseréltem (az égéstérben dugattyúdarabkák...) de ennek is elég karcos volt a felülete. Kb. 1 percig húzkáltam, és a karcok nagy része eltűnt.