Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2 gallon, azaz 7,6 liter (de belemegy sapkáig 7,8)
hát majd valahogy lemérem :D nekem most 1 foggal van kisebb hátul mint a gyári.. de még 2 vel csökkenteni akarom.. igy is böszme még.. az elözö tulaj meg még leröviditette az áttételt csak nem tom mindek?! elvesztette úgy már az erejét mert olyan hamar leforgott hogy semmit nem csinált a motor... mai napig nemértem :D
az enyém 89es!asszem 7.3liter!mérd le!nekem gyári krossz áttétel van!következőre mindenképp kipróbálom az endurósat!
tudja valaki pontosan hány literes a 91-es cr tankja,és aki endurózik milyen áttételt használ mondja már meg 250-esen
egy teli tank meg 2lityi a hátadon.abból azért elvagy egy szép napot!
Csukló függő. Én teszteket olvasgattam (1989-1992) Cr-ekről, ott a 4 litertől a 12 literig minden volt. Majd az első kimotorozott tank után kiderül.
Köszönöm szépen :D amugy meg itt mindenkinek yz 250esel egész nap el endurózgatnak :D nem esznek szerintem olyan sokat..
hobbi szinten sokkal többet elmegy mint 50 óra.. egyépként lehet kapni gyürüt is külön 8 ropi a wössner .. szal nem olcsó
Köszi a segítséget! :)
pff..jah amúgy ezekbe lehet kapni gyűrűt ?
Ez nagyon változó sajnos. Nem te vagy az első akitől hallom, hogy gyengébb minőségű dugó megy el rengeteget, de láttam már sok kettétört Prox dugattyút is. Pl. sokat számít az olaj is.
Jaja igazatok van :) amugy meg wössner dugo birna kb 50órát ? ugy tudom 35 mennek ha ciblják...(havernak koppon megy mindig a suzukival 85 van benne és meteor dugó)
A lovakat etetni kell, ahogy szokták mondani.
aha óránként.. ha nem huzod neki akkor lehet ennyit se.. de ne tévesszen meg ez egyáltalán nem sok.. pl sportmotorral sokkal többet megetetek óránként :S 10 felett jócskán
óránként ? hááát kezdőként hogy veretném :D Mint egy kezdő
ha modositod az áttételt (endurózásra ajánlott) sztm 6-8l/ h attól függ hogy vered neki
helló.kezdésnek akarok egy cr 125ös fel ujitva minden mennyit esznek ezek ? enduróra használnm
egy kis csemege estére :)
fasza,remélem jó lesz.. majd csapatunk ha kész lesz :D
Köszi szépen, már azóta szerencsére találtam rá valót. :D
Nagyon egyszerűen. Fogsz egy teljesen sima üveglapot, befújod WD40-el, ráraksz egy 400-as csiszolólapot, a csiszolóra is fújsz WD40-et (így nem fog mozogni) és jelenesetben a hengerfejet körkörös irányban mozgatod. Igaz az én régi hengerfejemet lecseréltem (az égéstérben dugattyúdarabkák...) de ennek is elég karcos volt a felülete. Kb. 1 percig húzkáltam, és a karcok nagy része eltűnt.
na és hogy lehet otthon sikolni? :)
Az az égéstérrel mit csinálsz?Úgy hagyod?
én castrolt használok sztm teljesen jó!
Köszönöm szépen!