Már csak a motorolaj érdekel milyet érdemes beletenni. Hajtani annyira nem fogom, sőt... Ez a dugattyú mire nálam elkopik... Castrol Power 1 Racing 2T-t néztem ki. De látom sokan írják pl. a Motul-t a nyerő olajnak.
Láttam egy videóban, hogyan lehet házilag síkolni elég jó minőségben. Ki is próbáltam, és nagyon fasza lett. (Nem sokalltam a szervízben mondott 2.000Ft-ot, de a végeredmény....) A minőségért bocsi, csak lámpánál tudtam fotózni.
Na hello. Szaküzletben ajánlották hozzá, azt mondták minden 4T olajban benne van az az adalék, ami miatt nem csúszik meg a kuplungod. Csak nem akartak átvágni.
ezek az olajok,olyan 4 ütemű motorokba valóak amikben egyben van a váltó és a forgattyúsház kenése.. ez nem kimondottan váltóolaj van adalék benne a kuplung miatt.. de én nem tenném bele sima váltóolajnak..
Új gépem, egy CRF450, és hamarosan olajat akarok benne cserélni.
A motorolaj (Repsol MOTO OFF ROAD 4T 10w-40) már megvan, viszont az lenne a kérdésem, hogy a váltó részbe milyen olajat szoktatok tölteni? Gondolom nem ajánlatos ugyan azt beletölteni mint a motor részbe. Esetleg tudnátok ajánlani valami jobb váltóolajat?
És így múlik el a világ dicsősége......
Az ebben a topikban hosszú-hosszú évek kitartó munkájával felépített imidzsemet most ezzel az egy hozzászólással teljesen leromboltad.
El is adok mindent a faszba,és felköltözök a hegyekbe remetének.....
A crosspályát viszont most csinálták meg Zsolték gépekkel. Sajnos ha készen is lesz a motor, szállítás ügyben nem nagyon tudok szervezkedni, így lesz neki bérelve egy fix garázs Likócson. De ha van lehetőségem, akkor mindenképpen kiviszem Pannonhalmára.
A gyakorló crosspályára vagy az endoró nyomra gondolsz? Mert az endurót rendesen megnyírbálta az AUDI beruházás...
Régen sokat motoroztunk arra, de jó is volt...
Most már inkább csak "hazai pályán".
Na helló. Ma vittem el a hengert Csanakra fúratni meg a hajtókart kicserélni. Szerdán lesz kész, így jövőhéten elindul az összerakás. A dugattyúra annyit tudott mondani, hogy 4 tizedre tudja fúrni, ehhez sok mindent nem tudtam hozzáfűzni, csak annyit, hogy jó.
Új gépem, egy CRF450, és hamarosan olajat akarok benne cserélni.
A motorolaj (Repsol MOTO OFF ROAD 4T 10w-40) már megvan, viszont az lenne a kérdésem, hogy a váltó részbe milyen olajat szoktatok tölteni? Gondolom nem ajánlatos ugyan azt beletölteni mint a motor részbe. Esetleg tudnátok ajánlani valami jobb váltóolajat?
Köszi!
Az imidzs rombolás nem az én asztalom...
Inkább fogyassz egy kis tequilát erre a nagy ijedtségre Ombre!
Az ebben a topikban hosszú-hosszú évek kitartó munkájával felépített imidzsemet most ezzel az egy hozzászólással teljesen leromboltad.
El is adok mindent a faszba,és felköltözök a hegyekbe remetének.....
Ez alapján érdemes lenne keme barátunkkal beszélned.
Régen sokat motoroztunk arra, de jó is volt...
Most már inkább csak "hazai pályán".
Van egy kis csapatunk, esünk-kelünk...
Mégis csanakra vitted?
Pedig volt itt olyan aki szerint sokkal jobb egy gépműhelyben, mert az öreg csak a simson hengerekhez ért...