Üdv!
Úgy néz ki gyujtáshibás a CR-em(1989-es).
A hpp 250-es cr állórésze megegyezik a 125-ös állórészével? Mert vétel előtt állok és nem lenne jó vásárolni olyant, amit nem tudok használni.
Üdv, Martin!
Helló!
Keméhez lenne egy kérdésem , még valamikor régebben egy jó pár hónapja láttam ,hogy vannak eladó használt láncaid...Van még belőllük viszonylag jó állapotú használható darab?
Valaki
nek mondd valamit a gép srácok, vagy esetleg már megfordult a kezetekben? A kereskedő elmondása szerint a motor az egyik barátjáé, aki megválna tőle, mert a cimborája egy sérülés végett eladta a mociját, egyedül meg nincs kedve hozzá! Állítólag hobby endurozásra használta! Nekem is valami hasonlóra kellene, mert szívesen kipróbálnám a híres 2T-t is! Köszi a hasznos infókat
Srácok! Nagyon nagy szükségem lenne cr250r-hez 2001-eshez rezonátorra(kipuf.könyök) tuning ill. gyári is érdekel, és még 1 bal oldali vízhűtőre, elvittem szervízb,e és elloptáka szervíz udvaráról a leszerelt alkatrészeket SÜRGŐS LENNE ! Hol találhatok ilyen cuccokat valaki segítsen!
Pont egyik nap néztem egy blokk szétszedéses és összerakós videót. Ott pont Hot Rods hajtókart tettek bele az amerikaiak. Aránylag értettem amit mondanak, és dicsérték. Szerintem nem lehet rossz.
Úgy néz ki gyujtáshibás a CR-em(1989-es).
A hpp 250-es cr állórésze megegyezik a 125-ös állórészével? Mert vétel előtt állok és nem lenne jó vásárolni olyant, amit nem tudok használni.
Üdv, Martin!
0,75kg-ig 675Ft.
Reggel utalom az összeget.
Keméhez lenne egy kérdésem , még valamikor régebben egy jó pár hónapja láttam ,hogy vannak eladó használt láncaid...Van még belőllük viszonylag jó állapotú használható darab?
Valaki
nek mondd valamit a gép srácok, vagy esetleg már megfordult a kezetekben? A kereskedő elmondása szerint a motor az egyik barátjáé, aki megválna tőle, mert a cimborája egy sérülés végett eladta a mociját, egyedül meg nincs kedve hozzá! Állítólag hobby endurozásra használta! Nekem is valami hasonlóra kellene, mert szívesen kipróbálnám a híres 2T-t is! Köszi a hasznos infókat
a számlaszámom az adatlapomon van:
UniCredit Bank 10918001-00000033-16220009