Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Írnál egy telefonszámot? Felhívlak megbeszéljük...
a rezóval kapcsolatban itt az email címem: keszeglaszlo@freemail.hu
Üdv!
Úgy néz ki gyujtáshibás a CR-em(1989-es).
A hpp 250-es cr állórésze megegyezik a 125-ös állórészével? Mert vétel előtt állok és nem lenne jó vásárolni olyant, amit nem tudok használni.
Üdv, Martin!
Legyen.
1115 ft? link
Azért kérdeztem, hogy mennyit utaljak a 4.000-ren felül, de ne ezen a pár 100Ft-on múljon.
Nem a suly lesz a gond, hanem a merete, de majd meglatjuk
0,5kg-ig 410Ft.
0,75kg-ig 675Ft.

Reggel utalom az összeget.
Sima standard csomagra mennyit szokott elkérni a posta feladási díjnak? Reggel megyek postára. Előre is köszönöm!
Az nincs. 22-rol 28-ra alakitom van.
Ment e-mail közben, de itt is megkérdezem, hátha mást is érdekel. Van 22-es kormányra kézvédőd? Mert ha van jó áron, akkor holnap úgy utalok.
Van vagy negy-ot darab. Darabja egy ezres, ha mind kell, en allom a postat. Az allapotuk vegyes, nehez ezt megmondani, melyik mire jo meg.
Kemenczei Imre
Helló!
Keméhez lenne egy kérdésem , még valamikor régebben egy jó pár hónapja láttam ,hogy vannak eladó használt láncaid...Van még belőllük viszonylag jó állapotú használható darab?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cr_250_r-6014301

Valaki
nek mondd valamit a gép srácok, vagy esetleg már megfordult a kezetekben? A kereskedő elmondása szerint a motor az egyik barátjáé, aki megválna tőle, mert a cimborája egy sérülés végett eladta a mociját, egyedül meg nincs kedve hozzá! Állítólag hobby endurozásra használta! Nekem is valami hasonlóra kellene, mert szívesen kipróbálnám a híres 2T-t is! Köszi a hasznos infókat
van rezóm . itt a számom 30/602-3827
http://www.gerecsemotor.com/ És ha megtaláltad azokat akik ellopták az alkatrészeket üsd meg helyettem is ! ( köszi )
Srácok! Nagyon nagy szükségem lenne cr250r-hez 2001-eshez rezonátorra(kipuf.könyök) tuning ill. gyári is érdekel, és még 1 bal oldali vízhűtőre, elvittem szervízb,e és elloptáka szervíz udvaráról a leszerelt alkatrészeket SÜRGŐS LENNE ! Hol találhatok ilyen cuccokat valaki segítsen!
Hát utána nézegettem én is, nem tűnik rossznak, úgyhogy lehet bevállalok majd egyet:)
Mai kis bevásárlás.
Egy nevet is kérhetek?
Szia,

a számlaszámom az adatlapomon van:
UniCredit Bank 10918001-00000033-16220009
Pont egyik nap néztem egy blokk szétszedéses és összerakós videót. Ott pont Hot Rods hajtókart tettek bele az amerikaiak. Aránylag értettem amit mondanak, és dicsérték. Szerintem nem lehet rossz.