Csak úgy gázt után tölteni? Ejjj,ilyet még viccből se ne .Inkább gyűjtsél azt küld el valakinek komplettó Nem kell pont ide,de normálisan csinálják meg,ha lehet.Tegnap is kiengedtem a gázt egy ilyen hátsóból,mert újratöltötték,de se szétszedés,se olajcsere.Az olaj már hiányos volt és belül levegős,pedig már nitrogén nem volt benne,a beszorult tű miatt meg nem lehetett állítani,engedtem volna ki az olajat,olyan 4 bárral baszta ki magából,még az anyám picsája is mocskos olajos lett pedig tudtam hogy így fog kijönni .fél óra fürdés,meg egy óra takarítás Jöttek már olyanok is,hogy a már levegős olajas gátlót töltötték meg gázzal,aztá 5 perc után durrant egy nagyot és a gáztartály alja a rögzítőgyűrűvel együtt leszakadt Úgyhogy,csak okosan
az komoly.. de elmondom ha kész lesz nem lesz vele gond.. és többet fog érni igy neked mint egy fiatalabb pusztulat. én is azért vettem öreg leharcolt motort mert én szeretném megcsinálni tudom mit tettem bele stb.. egy 2000-es motornak azért még van ára és ha ugy vesszük az se mai csirke már.. azokon is majdnem ugyanezeket meg kell csinálni.. mindenki ugy hirdeti felujitva :D aha persze ,tisztelet a kivételnek ami kb 10% :D nekem is kb 300 -ba lesz vételárral együtt mondjuk ha kész lesz,de számomra az elfogadható:)
Ilyeneken ne is agyalj, hogy mennyibe tudnád eladni.. Én 380ba vettem a 99est, most volt felújítva, ráment 200rugó, és még mindig kéne pl egy kormány. Ha elkéne adnom örülhetnék, ha 350be elmenne..
megnyugtatlak 2kilót se adnának érte! de kit érdekel! a telót meg szerintem küldd el csikának még szét van szedve a moci!szerintem sima feltöltés kevés lesz!
Ismerősöm, akinél van a motor, tegnap el kezdte húzni az agyam, hogyha mindennel készen vagyunk a motorral mennyit fog kb. érni? Körbenéztem a piacon idősebb Cr-ek után, de azok messze vannak a jó és karbantartott motoroktól. (Tisztelet a kivételnek) Ezek alapján én 200.000Ft-ra saccoltam az értékét, bár ez eléggé hasracsapós ár. (Jövőhéten megy rá a 220.000-ik magyar forint!) Vélemény?
Citybike-ba úgyis akarok menni láncot meg zsírt venni, rákérdezek, köszi. Nem tudjátok milyen árban mozog, ez a művelet? Visszaolvasgattam, ás látom, hogy 2500Ft-ot ír valaki rá, de az már régen volt. De ha ilyen pár ezer forintos, akkor talán még a héten meg tudom csináltatni.
Sziasztok! Na megrendeltem az utolsó adag csapágyat, szimeringet és tűgörgőt. Viszont ahogy számolgatok marad pár 1.000Ft-om, így tudna valaki mondani Győr közelben olyan helyet ahol a központi telóba tudnak nitrogéngázt tölteni? Előre is köszönöm. (Nem tartom gyengének, de kitudja mikor volt az is után töltve....
üdv , olyan gondom van cr250 ,hogy megvan a gyári tömités a kipufogónál a csonknál elől, de mégis kifuj.. van erre valami megoldás? lehet még valamit tenni oda? vagy mit csináljak? :D
Ez így fejvakarós,mert nem vagyunk látnokok ,lehet piti test hibától kezdve sok mindenig.Erre itt szerintem nem kapsz választ,max véletlen bejön amit épp írnak,vidd el szerelőhöz.Lehet szerelgetni sem kell azt 2 perc,lehet mindent át kell lesni,kimérni stb stb stb(onnantol kezdve sok sok minden lehet) azt kitudja .Ez csak az én véleményem,vannak itt okosabbak is
hideg inditásnál szoktál gázt huzni? én ugy szoktam hogy szivató felhuz-gázhoz nem nyulok-2-3szor kicsit rárugok-utánna egy normálisat oszt röttyen!3hét állás után is!ha gázt huzok közbe már nehezebben indul!
Van ilyen.Ezért nem kell azzal foglalkozni amiket kérdeznek itt,hogy vajon milyen méretű lehet ez meg az a szimmeringem.Szedje ki azt mérje,le ha nincs rajta a méret.Ennyi Telóknál is sok van ami tizedes.