Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Új csizmám
Sziasztok!

Sürgős segítség kellene nekem.
Van egy alu vázas 1997es évjáratú CR250 a tulajdonunkba. De nem megy úgy ahogy kellene.Megtaláltuk a hibát, a hengerfejünk domború dugóhoz van (nem tudjuk, hogy gyári vagy átalakított), de lapos tetejű dugó van benne, és a gyártók 1997-2001ig lapos tetejű dugót hoznak hozzá.
Kedves CR250 tulajok 1997től, lennétek olyan kedvesek hogy megírnátok nekem,milyen évjáratú az alu vázas CR250etek és mi a kód a hengerfején, ja és hogy sima vagy domború dugó való bele? A mienk elvileg 1997es alu vázas,a henger fejen KZ3P és még E-2 van rajta, mindez lapos tetejű dugóval.

Segítségeteket előre is köszi.
Udv! Cr 250 96 evjarathoz kuplunglamellat tud valaki olcsoert?koszonom
7-ért van Rethal "FATBAR", ami nyilván szigorú fogyókúrán esett át...
Köszi a választ, érdeklődés képen kérdeztem. Jövőhéten, de szerintem valószínűbb, hogy 13.-án hétfőn tudom utalni a pénzt.
Lehet, hogy a Renthal gyártja, nem tudom. Utánanéztem, 2004-ig ezzel a hegesztett kormánnyal került ki az összes YZ. Nekem mindegy, mi az, 4eFt és kész, ennyiért szerintem vicc egy sérülésmentes 22-es gyári kormány.
Szia! Egyik ismerősöm szerint, ezeken már gyárilag Renthal kormány van, igaz ez?
Akkor írok egy listát mi kell.

"A pénz az nem akadály, mert nincs." :)
Ma viszont mutattak alkatrészeket,és olyan árban,hogy a motorjaikat 4 körül árulók,kb 80-ért sem tudnák eladni,beszarás,sosem hittem volna,pedig kedvezményem annyi van mint alig másnak A beszerzési forrás titok,de már tudjátok,hogy van
Igazán nincs mit! (Köszi!)
Lehet rés Köszönöm,hogy segíthettem
Szia! Valamennyivel többet rendeltem, de tényleg jó árban van.

(Berugókar szimering, Főtengely szimering, Főtengely szimering, Kuplung szimering, Váltókar szimering, Vízpumpa szimering,Vízpumpa szimering, Első fogaskerék szimering szett)
ez túl olcsó szimering szett ? http://viewitem.eim.ebay.hu/En...
Na sziasztok! Lassan megrendelem a himbához és a lengővillához a tűgörgőket és a szimeringeket. A képen látható 2 piros tűgörgő gyárilag 24x18x16 (külső, belső, szélesség.) Viszont a boltban csak 24x18x12-et tudnak adni. Ugye így köztük 8mm marad.

-Nézek 1 db 24x18x8-as tűgörgőt, vagy rakjak közéjük "távtartót" vagy nem oszt nem szoroz ha belül van egy 8mm-es rés?

Addig nem is rendelem meg őket. Előre is köszönöm.
HEllo mindenkinek , olyan problémám akadt hogy nem mindig ad szikrát a motor, CR 125 88_89 Mi lehet az oda ? kábel meg tört vagy nagyobb baj ?
83-as mert még elöl dobfékes
Ha vazszam alapjan "kb. 91-esnek" TIPPELTEK a boltban, oda ne menj tobbet. Vagy ez egy zoldseges?
Ha beirod a vazszamot, megmodom pontosan az evjaratot. Hengerem nincs hozza.
Szerintem egyébként olyan 86os lehet.
Pontos évjáratot nemtudok... nekem vázszám alapján aztmondták motorosboltba hogy 91es évjárat körüli. Akkor te mennyire tippelsz? lenne rá hengered?
Finoman szolva is messze all 1991-tol
Erről a motorról lenne szó. erre kéne nekem egy henger.
Ok. Azt hittem, arrol a motorol van szo, amit hirdetsz.
91-hez.... :)
Kattints rá, hogy "előzmény", és megtudod. Tőled...
Ezt kitől kérded? :)