Sürgős segítség kellene nekem.
Van egy alu vázas 1997es évjáratú CR250 a tulajdonunkba. De nem megy úgy ahogy kellene.Megtaláltuk a hibát, a hengerfejünk domború dugóhoz van (nem tudjuk, hogy gyári vagy átalakított), de lapos tetejű dugó van benne, és a gyártók 1997-2001ig lapos tetejű dugót hoznak hozzá.
Kedves CR250 tulajok 1997től, lennétek olyan kedvesek hogy megírnátok nekem,milyen évjáratú az alu vázas CR250etek és mi a kód a hengerfején, ja és hogy sima vagy domború dugó való bele? A mienk elvileg 1997es alu vázas,a henger fejen KZ3P és még E-2 van rajta, mindez lapos tetejű dugóval.
Lehet, hogy a Renthal gyártja, nem tudom. Utánanéztem, 2004-ig ezzel a hegesztett kormánnyal került ki az összes YZ. Nekem mindegy, mi az, 4eFt és kész, ennyiért szerintem vicc egy sérülésmentes 22-es gyári kormány.
Ma viszont mutattak alkatrészeket,és olyan árban,hogy a motorjaikat 4 körül árulók,kb 80-ért sem tudnák eladni,beszarás,sosem hittem volna,pedig kedvezményem annyi van mint alig másnak A beszerzési forrás titok,de már tudjátok,hogy van
Na sziasztok! Lassan megrendelem a himbához és a lengővillához a tűgörgőket és a szimeringeket. A képen látható 2 piros tűgörgő gyárilag 24x18x16 (külső, belső, szélesség.) Viszont a boltban csak 24x18x12-et tudnak adni. Ugye így köztük 8mm marad.
-Nézek 1 db 24x18x8-as tűgörgőt, vagy rakjak közéjük "távtartót" vagy nem oszt nem szoroz ha belül van egy 8mm-es rés?
Addig nem is rendelem meg őket. Előre is köszönöm.
Ha vazszam alapjan "kb. 91-esnek" TIPPELTEK a boltban, oda ne menj tobbet. Vagy ez egy zoldseges?
Ha beirod a vazszamot, megmodom pontosan az evjaratot. Hengerem nincs hozza.
Sürgős segítség kellene nekem.
Van egy alu vázas 1997es évjáratú CR250 a tulajdonunkba. De nem megy úgy ahogy kellene.Megtaláltuk a hibát, a hengerfejünk domború dugóhoz van (nem tudjuk, hogy gyári vagy átalakított), de lapos tetejű dugó van benne, és a gyártók 1997-2001ig lapos tetejű dugót hoznak hozzá.
Kedves CR250 tulajok 1997től, lennétek olyan kedvesek hogy megírnátok nekem,milyen évjáratú az alu vázas CR250etek és mi a kód a hengerfején, ja és hogy sima vagy domború dugó való bele? A mienk elvileg 1997es alu vázas,a henger fejen KZ3P és még E-2 van rajta, mindez lapos tetejű dugóval.
Segítségeteket előre is köszi.
"A pénz az nem akadály, mert nincs." :)
(Berugókar szimering, Főtengely szimering, Főtengely szimering, Kuplung szimering, Váltókar szimering, Vízpumpa szimering,Vízpumpa szimering, Első fogaskerék szimering szett)
-Nézek 1 db 24x18x8-as tűgörgőt, vagy rakjak közéjük "távtartót" vagy nem oszt nem szoroz ha belül van egy 8mm-es rés?
Addig nem is rendelem meg őket. Előre is köszönöm.
Ha beirod a vazszamot, megmodom pontosan az evjaratot. Hengerem nincs hozza.