Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És igyekszem beszerezni ilyet, eddig csak jót hallottam róla: http://youtu.be/do2zYHwp78Y
De ugye attól nem kell félnem, hogy a blokkfelet ha hevítem el fog deformálódni?

Pl: http://www.sportmotor.hu/motor...
De tudtál ám! Köszönöm.
Ha nem a tőcsavar helyének teljes mélységére van a túlmenet fúrva, akkor megpróbálhatod a gyári menetet egy picit mélyebbre fúrni, mert ott még van kb 5 mm amiben még tud fogni a csavar. Mondjuk ehhez hosszabb lenti menetű tőcsavar kell, nem lesz jó a gyári, csináltatnod kell hosszabb menetűt, ami a hengerbe megy. Aztán ha a menetfúrás megvan, a csavart bekenni Loctite csapágyrögzítővel, és belehajtani abba az 5 mm - es menetbe. Kicsit buheráltnak tűnik, de ebben az esetben nem nagyon van más módszer ami megfogja. Megvárod a 12 órás száradási időt, és már lehet is összerakni. A hátránya annyi, hogy utána nem lehet majd cserélni, vigyázni kell a felső menetre. Szerintem sem lesz jó az alujavító, mert ide nagyobb erő kell ami belefogja. Egyébként a tőcsavar lenti menete sima metrikus menet, talán 1,5 - es emelkedéssel, a felső menet valami speciális. Talán tudtam segíteni. Üdv.
Akkor próbáljak meg valahonnan perselyt csináltatni?
az ugy biztos nem lesz jó!
Hát én nem tudom te ezt hogy bírod ezt idegekkel hogy bárhova nyúlsz úgy mond "szaros " lesz mindig a kezed , én már mérgembe össze törtem volna otthon egy két szekrény egy nagyobb villás kulcsal
Sziasztok! Ismét a segítségeteket szeretném kérni. A hengerben a tőcsavarokat akartam cserélni, meg is vettem bontva a 6db-ot, de akkor láttam, hogy az előző tulaj nagyobb csavarokat esztergáltatott a tűcsavarok helyére, hogy véletlenül se legyen jó a gyári. ( )

Lehet hülye kérdés, de hengert mennyire lehet / szabad hevíteni? Alujavító pálcám van, így az a terv, hogy felhevítem, belenyomom és akkor lesz belevaló menetem. Szerintetek?

Előre is köszi a tanácsokat.
Rendben, majd szólj. Addig tovább raktározom
Szia! Érdekel. Augusztus 10.-e után vevő is lennék rá.
láttam vannak képek felujitottada vasat.. megfurtad a gátnál a dugót?
Itt még az van a motoron, sima ezüst színű, sorszámozott gyári kormány, hegesztett merevítővel:
okés kösz, váltóba motult tettem, benzinbe akkor meg motul vagy castrol játtszik majd :) egyépként ha valakinek kell 22 körül tudok hüvelyeztetni.
ja.hogy benzinbe!castrol power 1 racing!40esre keverve ha endurózol!
Bocs nem tudok írni késő este van és fáradt vagyok na az a lényeg hogy haveri körbe szinte mindenki így használja
Igen én 10 literhez teszek 3 decit az pontosan 33-mas keverék , haveri körbe szinte így használja !
okés kösz:) 1:30 ba? a motul 710
repsol 2t transmission 10w40!nekem bevált!
Egy képet tudna dobni, főnök?
Motul 710
na skacok tud valaki mondani 2t olajat? milyet rakjak a gépbe?!
az se lehet éppen rossz!
22-es Yamaha gyári kormányt (2002-es YZ250-en volt) tudok adni 4ezerért. Hibátlan.
én 7é vettem! nevenincs olcsó alukormányt nem szabad venni!feldől a motor és attól is hajlik!
jaja az utcai gépemen is pazaz van és nagyon jó.. asszem 8 ezer volt..