Helló!
Segítségeteket kérném, hogy esetleg valaki nem e tud MAGYAR nyelvű (manualt) könyvet 2004-es 250-es CR hez?
esetleg ha igen elküldhetné köszönöm szépen
ahogy weiszetung mondja..itthoni piacon nézel vmi tűrhető 250est lehet az 92es évj is és kiárulod a többi részét... 300ezerből már jobbacska 250est vehetsz,és a 4T blokkalkatrészeid sem lesznek olcsóbbak...
vagy van az hogy a 450est árulod ki a bajba és veszel az árából vmit... sztem ha van egy kis belátásod,akkor nem fogsz 4T-t venni,legalábbis nem 5-8évest... sajnos ilyen,azok el vannak használva... már a 2évesekre is azt kell mondjam,hogy el van használva,hisz 1 évre tervezik őket...
de hívd fel Attilát,hátha bont neked 450es crf-et 06703859600
kuplungkosár nem drága de egy jó henger az elég horror.. egy nicasil-os hengerért 40-50 et alaphangon is kérnek :( én is pespejzoltam igy most van kettő de már a másik is perselyezésre vár.. ha esetleg gondod akad a hengerrel pl a töcsavarok miatt akkor minden kötél szakad odadom az egyiket:)
legjobb lesz ha szerzel bele egy cr250 2T blokkot és beleszerkeszted!
4T-ben az a blokközép nem lesz olcsó,ellenben legalább lehet kapni...
keresd meg Attilát,van neki legalább 4 450es crf...van ami hajtókaros,talán megbontja www.krosszmotorok.hu
ha ez nem elég olcsó akkor vadászd az ebay-t...az sem feltétlen egyszerű és olcsó...
remélem olcsón vetted a motort,mert nem könnyű ilyeneket szerezni hozzá,főleg normális áron.. :( a legjobb hely külföldi e-bay sztm,én ott szoktam vadászni :)
Sziasztok vettem egy honda crf 450-nest de úgy hogy nem jó van egy olyan bajom hogy a 2 db szívószelep a nyomás kilökte őket és rá ütőt a dugóra és így amikor rá ütőt a dugóra eltört a főtengely és nem kicsit megrepesztet a blokkot darabok estek ki belőle és segítséget szeretnék kérni hogy valaki nem e tud egy üres alsó blokkot 2008 ast és ha tudna akkor menyi lenne
Szia. Jövőhéten viszem a Citybike-ba (győri motorosbolt és szervíz) 10.000Ft-ért fúrják, kicserélik a hajtókart, és a hengert és a hengerfejet síkolják. Mert már elegem van a hengerfej tömítés cserékből.
lentebb kérdeztem tőled ,mikor összeraktad a blokkot.. megfurtad a dugót a kipufogó oldalon? mert láttam valaki javasolta, hogy lehet igy élettartamot növelni elvileg... érdekelne mert én is megcsinálnám ha hasznos :)
Szia! Sajnos a régi (nagyobb) csavaroknak szarrá mentek a menetei. Nem te vagy az első, aki ezt tanácsolja, így inkább csináltatok a régiek alapján ugyanakkorákat... Alupálcát viszont csak szeptember végén tud rendelni az illető, aki forgalmazza mert nyaral. Így mindenképpen marad az esztergálás.
ha jól értem nagyobb menetet furtak a hengerbe? nekem is 1 db kivan cserélve gondolom kiment a menet.. de sztm ha nagyobb a tiedbe a menet, és az nem rossz hagyd úgy ,vagy ha cserélni akarod a csavarokat csináltass hozzá.. én nem "barmolnám" a hengert ha nem muszály
Sziasztok. Himbához, meg így az összes csapágyhoz jó lesz a sima gépzsír, vagy valami speckóbb kellene? Nem akarok ezen spórolni, de 1800Ft-ért van a "legegyszerűbb" fél kg gépzsír... Jó lesz az?
Segítségeteket kérném, hogy esetleg valaki nem e tud MAGYAR nyelvű (manualt) könyvet 2004-es 250-es CR hez?
esetleg ha igen elküldhetné köszönöm szépen
jozsuee@freemail.hu