Na helló! Most néztük meg a hűtőmet, igaz, hogy kicsit rongyos, de még nem ereszt. Egyelőre nem cserélem, de szerintem nyáron ha már költök rá, akkor egy jobb állapotú hűtőt is kapni fog.
Amennyiben érintetlen, motoron sosem volt, gyári csomagolásában van, ujjlenyomat sincs rajta, megvan a sapkája, összekötő csövek szilikonból és a bilincsek...
Hát nem ígérem, hogy le fogom neked nyomáspróbázni. Annyit megteszek, hogy holnap lefényképezem minden oldalról, és ha elküldtem, de kiderül, hogy valami nem oké vele, akkor visszaadom a 4ezret, és csak a 2 postát bukod. Ha ennél rendesebb lennék, az már balekság lenne.
asszem az enyémen is van ilyen!sajnos nemtudom megnézni mert nem vagyok otthon!ott tök fölösleges volna kalapálni.sérülés meg ott nem éri menet közben!
Egyszer el kéne jönnöd hozzám, lehet, hogy van mit összeguberálnod. Van itthon egy rakás öreg CR alkatrész, már felajánlottam bontósoknak is, hogy 20-ért elvihetik az egész mindenséget
Blokkalkatrészek, hátsó telók, első telók befogóval, váz, rezók (125), ha más nem, eladogatni őket, vagy elcserélni, szerintem ki lehetne belőle árulni vagy 100ezret, de 50ezer Ft-ot biztosan.
A motor cserével került hozzám. A mai napig 100.000Ft-ot költöttem rá, de blokkilag még hulladék. A pénz szépen lassan össze fog jönni, apránként minőségi alkatrészekből össze fogom rakni. Eladni nem akarom, ha viszont egyszer összeáll nincs az a pénz, hogy eladjam.
nemtudom mennyiért jutottál hozzá a cr-hez!de gondold meg a felujitást.ha nem csinálod meg rendes cuccokból normálisan kár bele kezdeni!arról nem is beszélve hogy nem ér annyit se majd amennyit ráköltöttél.ezt nem nyálasságból irom.hisz az enyém is egy évvel fiatalabb csak!én is kb 2kilót rávertem jó ha eltudnám adni ugyanennyiért!bár nincs szándékomba!szeretem mert nekem már bizonyitott több mint 2 évet!ha sikerül felujitanod pipecre nem fogsz csalódni benne az biztos!ez az én véleményem!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Hát nem ígérem, hogy le fogom neked nyomáspróbázni. Annyit megteszek, hogy holnap lefényképezem minden oldalról, és ha elküldtem, de kiderül, hogy valami nem oké vele, akkor visszaadom a 4ezret, és csak a 2 postát bukod. Ha ennél rendesebb lennék, az már balekság lenne.
A kommentre tudnátok választ adni? Amúgy szerintem nem gyári...
Blokkalkatrészek, hátsó telók, első telók befogóval, váz, rezók (125), ha más nem, eladogatni őket, vagy elcserélni, szerintem ki lehetne belőle árulni vagy 100ezret, de 50ezer Ft-ot biztosan.