Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na helló! Most néztük meg a hűtőmet, igaz, hogy kicsit rongyos, de még nem ereszt. Egyelőre nem cserélem, de szerintem nyáron ha már költök rá, akkor egy jobb állapotú hűtőt is kapni fog.
Valaki tudna segíteni Honda CR 250 93-as ba teló száranként mennyi olaj kell?
Honda Cr hengerfej, kuplungdekni, sárvédők....

http://www.kepesmotor.hu/motor...
nekem egy 91-es cr-em van az alsó rezon jó lenne nekem? az egyik karbi is érdekelne a henger is powerestül !
Mosógépre mondhatnál egy jó árat
Köszönöm előre is a fotókat, nem úgy értettem hogy tipp-topp állapot csak sehol se eresszen. Enyém is nagyon szép állapotban van mégis csöpög.
Amennyiben érintetlen, motoron sosem volt, gyári csomagolásában van, ujjlenyomat sincs rajta, megvan a sapkája, összekötő csövek szilikonból és a bilincsek...
Hát nem ígérem, hogy le fogom neked nyomáspróbázni. Annyit megteszek, hogy holnap lefényképezem minden oldalról, és ha elküldtem, de kiderül, hogy valami nem oké vele, akkor visszaadom a 4ezret, és csak a 2 postát bukod. Ha ennél rendesebb lennék, az már balekság lenne.
Ha nem hiányoznak hűtőbordák, nem ereszt, semmi probléma nincs vele ez még belefér a költségvetésbe. Írtam mail-t az adatlapodon lévő címre.
Lássuk csak, újonnan 30ezer, bontóban 10-15ezer, akkor legyen a két hűtő mindösszesen együtt... 4ezer. Na?
Szia! Csak érdeklődés szinten, hűtőt párban mennyiért adnád? 88-ra passzoljon. Ahogy elnézem szép állapotúak.
képek semmit sem mondanak sajna, de tolok párat...
Engem lehet hogy érdekel a cuccok közül valami csak tegyél fel képeket idomokról is ha van meg mindenről
asszem az enyémen is van ilyen!sajnos nemtudom megnézni mert nem vagyok otthon!ott tök fölösleges volna kalapálni.sérülés meg ott nem éri menet közben!
Megvan a CR főtengely
http://www.sportmotor.hu/motor...

A kommentre tudnátok választ adni? Amúgy szerintem nem gyári...
Sajnos jelenleg pénz miatt nem aktuális az alkatrész vásárlás, de nyáron mindenképpen megkereslek még ez ügyben!
Egyszer el kéne jönnöd hozzám, lehet, hogy van mit összeguberálnod. Van itthon egy rakás öreg CR alkatrész, már felajánlottam bontósoknak is, hogy 20-ért elvihetik az egész mindenséget
Blokkalkatrészek, hátsó telók, első telók befogóval, váz, rezók (125), ha más nem, eladogatni őket, vagy elcserélni, szerintem ki lehetne belőle árulni vagy 100ezret, de 50ezer Ft-ot biztosan.
A motor cserével került hozzám. A mai napig 100.000Ft-ot költöttem rá, de blokkilag még hulladék. A pénz szépen lassan össze fog jönni, apránként minőségi alkatrészekből össze fogom rakni. Eladni nem akarom, ha viszont egyszer összeáll nincs az a pénz, hogy eladjam.
én a felujitást részletes számlával tudnám igazolni meg leinformálható a szervizbe is!de ilyenek miatt ezt se hinnék el!
nemtudom mennyiért jutottál hozzá a cr-hez!de gondold meg a felujitást.ha nem csinálod meg rendes cuccokból normálisan kár bele kezdeni!arról nem is beszélve hogy nem ér annyit se majd amennyit ráköltöttél.ezt nem nyálasságból irom.hisz az enyém is egy évvel fiatalabb csak!én is kb 2kilót rávertem jó ha eltudnám adni ugyanennyiért!bár nincs szándékomba!szeretem mert nekem már bizonyitott több mint 2 évet!ha sikerül felujitanod pipecre nem fogsz csalódni benne az biztos!ez az én véleményem!
rizikós... már nem lehet hinni a "teljes motorgenerálnak"
99es 250es CRre keresek fekete idomokat, leginkább cserélnék narancssárgát feketére (két oldalidom, hátsó, meg első sárvédő érdekelne)