Nem is a zöldségesnél próbálkoztam
tar csavar-csapágyban mondta a csávó, hogy nincs nekik :\
Holnap megpróbálom máshol, a kérdésem arra irányult, hogy gépipari szabvány-e. De ha ti kaptatok csapágyboltban, akkor biztos az.
Köszi a segítséget!
a hengert 4ezeré furták!a dugattyu meg attól függ milyet akarsz!namura van 18é prox vertex stb.30tól indul!ha jó lesz a hengerfej meg uj pakolással rakod össze jónak kell lennie!
Szia! Igen meghirdettem, de most jött egy fórumválasz, hogy 5.000-ért postázza a hengerfejet. Sokkal többre számítottam, hogy őszinte legyek, így le is vettem. Megcsinálom, szerelőmet meg hagyom a francba. Neked is kitartást, nagyon szép motor!
nem jó a link!gondolom a tiedet árulod!sz.tem kár eladni ha tényleg csak hengerfej baja van!nekem ujra kell furatni meg dugó-gyürü csere!pedig januárba lett ujitva!sajnos nekem is elment tőle a kedvem.de nincs pénz ujabbra!ugyhogy 2hét mulva üzemelnie kell!
Sziasztok segítségeteket kérem állítólag cr-re való ez a féktárcsa ? méretei külső átmérő 220mm, belső 118mm felfogatás , 4X14.2 vastagság 4mm ... SZERINTETEK ?
Hali.
nem új, de tökéletesen használható,szivató HIBÁTLAN és működik.
Főfúvóka méréte egy kicsit nagy mert énnekem tunung rendszerhez volt beállítva,de az kb. 700 ft tétel a pinkné.
14000 ft az ára.
ÜDV.
Szia. Teljesen igazad van. A vízpumpa külön téma, nem a mi munkánk, de az a legkevesebb, hogy megcsináljuk. A hengerfejnél vékonyan, szépen lett megcsinálva, biztos repedés lesz, de ezekre már nincs pénzem. A napokban meghirdetem az egészet, de ha kell megbontom. Addig a vízpumpát és a hengerfejnél a csavart is megcsináljuk.
tar csavar-csapágyban mondta a csávó, hogy nincs nekik :\
Holnap megpróbálom máshol, a kérdésem arra irányult, hogy gépipari szabvány-e. De ha ti kaptatok csapágyboltban, akkor biztos az.
Köszi a segítséget!
Ma szétszedtem, de nem kaptam bele szimeringet, a kérdésem, hogy szabvány-e, ami kell bele?
A képen, a hengerfej tömítés közepén az a gumi gyűrű az hol / mit tömít?
nem új, de tökéletesen használható,szivató HIBÁTLAN és működik.
Főfúvóka méréte egy kicsit nagy mert énnekem tunung rendszerhez volt beállítva,de az kb. 700 ft tétel a pinkné.
14000 ft az ára.
ÜDV.