Azért kellene 125-ös hogy majd tudjam a sünmalacokat szívatni az úton,hogy 50-es
De ha mondasz egy jó árat akkor lehet, hogy meggondolom, mert akkor ezzel meg se állnék nekik.
Az enyémnek kb. ilyen a hangja. HGS rezó, Pro circiut dob (frissen újratömve). Nem ennyire érces a hang, de nagyon hasonló.
Az évjárat is stimmel majdnem (00).
Lehet hogy eladó lesz a gép. Ha jó 250-et akarsz akkor beszéljünk róla.
van pár db eladó enduró és aszfaltra való gumim ha érdekel felnivel együtt olcsón!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
email: czegledizsolt@freemail.hu
face: zsolti czeglédi(aprilia sr kint a képen!)
Bontóba esetleg lehet van jó állapotban lévő , de most az is lutri hogy kinek mit jelent a kopottság lehet azt mondj annyira nincs megkopva aztán össze teszed azt ugyan úgy csöpögni fog ! http://www.gerecsemotor.com/http://krosszmotorok.hu/main.p...
Nekem olyan kérdésem lenne, a főtengelyben a 2db hézagoló a hajtókarnál egyforma vastagok-e? Mert nekem az egyik vékonyabb, és szerintem azért enged oldal irányba ennyit mozogni. És a hajtókar felső tűgörgője egy minimálisan már lötyög (fel-le) a hajtókarban, akkor már cserés?
Ezeknél sajnos nem ér sokat a sufnituning. Kicsit komolyabbak, igényesebbek mint egy Simson. Lásd az enyémet, az előző tulaj szét "sufnituningolta" és nálam hullik szét minden ami csak lehetséges. Bontva se találsz hozzá?
Valami ötlet a vízpumpa tengelyem meg van kopva hiába teszek új szimeringet azon a bizonyos lyukon csepeg a hűtőfolyadék!
Hondáéknál 20 körül van a gyári új. cr 500-as ról van szó.
Valami sufnituning.....
Sokáig csak rotyogtam, meg nézelődtem, de most erőt akarok. cr250 úgy gondolom jó lesz. Utána ha úgy hozza a sors, cr500ast is szeretnék megülni. Vagy csak kipróbálni... Ezzel meg az a baj, ha már összetöröm, akkor inkább saját motort törjek össze, fejfájás nélkül.
Mindegy. A cr 250 és cr 250r ugyanazt a motort takarja. Az r-el 2t gépeket jelölnek az f-el 4t-ket! Van aki ugy irja hogy cr 250 2t, de attól ugyanaz minden! Értsd jól!
De ha mondasz egy jó árat akkor lehet, hogy meggondolom, mert akkor ezzel meg se állnék nekik.
Az enyémnek kb. ilyen a hangja. HGS rezó, Pro circiut dob (frissen újratömve). Nem ennyire érces a hang, de nagyon hasonló.
Az évjárat is stimmel majdnem (00).
Lehet hogy eladó lesz a gép. Ha jó 250-et akarsz akkor beszéljünk róla.
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
email: czegledizsolt@freemail.hu
face: zsolti czeglédi(aprilia sr kint a képen!)
Remélem tudtam segíteni
Eladó Honda CR125-öt keresek 1998-tól 330.000Ft-ig.
Ajánlatok mail címre várom.
Hondáéknál 20 körül van a gyári új. cr 500-as ról van szó.
Valami sufnituning.....
mi a titka ennek a gyönyörű hangnak ?