Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs,nem láttam, a választ már megkaptad.
Eladásra a kopott dugóra szoktak új gyűrűt venni, így egy kis ideig van annyi kompresszió, hogy szépen beinduljon. Nem biztos, hogy így jártál, csak ahogy a magyar piacot ismerem, hááát...
A vízpumpa tengelyen a belső szimering az olajat a külső pedig a vizet tömíti.A kettő között van az a kis lyuk,ahol folyhat.Neked a belső szimeringed lesz cserés.Az enyémen a víz folyt,de sajnos nekem a tengely kopott.Simán tudod szerelni,új olaj és tömítés kérdése.
Üdv!
Valaki tudna infót adni hogy hidegen mért indul nehezen a CR 250 1993-as.Nem rég van nálam amikor hozzám került hidegen szivató 1-2 rugásra indult.Volt benne egy champion gyertya én vettem hozzá egy belevaló NGK-t.De mostanába nem akar rugásra indulni hidegen se a régi gyertyával se az újjal. Tolásra eggyet fordul a kerék és indul utánna fél rugásra indul ha le is állítom. Előre is kösz a segítséget !
hy!az enyém 89 es évjárat!45mm az átmérője a karbinak ahol csatlakozik a hemgerhez!
Kösziii
7,7
Üdv.Valaki felvilágosítana hogy mekkora a tankja a '96-os CR 125-ömnek?Kösziiiii
Na végre megérkezett a motorra illő dekni... Holnap próba, ha beindul levideózom. Drukkoljatok!
ugy engedhet ott hogy belül van egy szimering a vizpumpa tengelyen ami az olajat nem engedi ki.mellette kivül meg van mégegy ami a vizet tömiti.a kettő között van vagy fél centis rés és azon a lyuk épp azért hogy ha valamelyik ereszt észrevegyed!ennyi!
Nálam,lehet hülyeség,de most volt ilyen jelenség,kirezonált a tekerős szivató,meg a gázbóvden is feszült vhol,de hozzá kell tennem,akkor alpon is pörgött,mint állat,és kib...ott nehezen indult.
ja és ezt most kezdte el előtte faszán indúlt akkor is
hali! Szerintetek mitől van az h a 94-es cr 125-öm ha lerakom pár napra utánna alig bír beindúlni csak sok rugásra, de ha beindúlt jár egy kicsit és vagy 2 óra múlva próbálkozok akkor a fúll hideg motor szivató nélkül is egy rugásra beindúl
Hali Cimborák.
96-os CR 250 hez van karbim eladó, 38-as .
Érd: 06 70 516 1775
ÜDV mindenkinek.
Köszi, remélem tényleg csak ennyi, de nem értem hogy nyomhat ott olajat.. na majd szétkapom és belepillantok
valszeg a szimering ment tönkre!nekem is ez volt csak nekem a vizet engedte!
Mi ment gallyra, ha a vízpumpa alatti kis furatból kicsit nyomja az olajat? (cr 250 99'es évjárat)
Helló!
Honda CR125 94-eshez keresek 4-ik sebesség kapcsolókörmét + hozzá kapcsolodó fogaskereket.Ha van valkinek bontott jó állapotú vagy tudja honnan tudnék olcsón beszerezni, kérem szóljon!
Köszönöm!
Valaki nem tudja,hogy a 2009-es crf első teleszkópjának mennyi az átmérője a felső és az alsó befogóknál?
Uraim tud vki infót szolgáltatni hogy 1990 magasságában mekkora karbiátmérővel kerültek napvilágra a CR-ek,mert baráti körbe keveredett egy ilyen vas,de ami már van azzal nem eggyezik,mindkettőn ugyanaz a gyártóé van de az egyiken,jobban össze lehet húzni a bilincscet a szívócsövön..vszeg kisebb van rajta mint kellene.
Ráhibáztál a gyengémre...lehet,már' 2012-es crf-el tolhatnám,ha nem lenne a glutty glutty
Sziasztok! Eladóvá vált 2db 1 hete legyártott Honda Cr-re való NYERS kuplungdeknim. (További infó: Adarlapom -- Hirdetett cuccok.)

Ára: 15.000Ft a 2 darab!
Köszi megvan a cucc!Jövök egy-el!
Hali! 250 Cr-ről maradt egy rezóm! ha valakit érdekel van fent róla kép az eladó cuccoknál!
Irányár: 5000Ft
Kösz Kösz Kösz ez nagyon jól jött , jövök egy sörrel neked