Értem. Nem sokára hazakerül a motor, és elkezdem normálisan összerakni. De előtte szét kell hogy húzzam a blokkot, mert gondolom az előző gazdája szart rá, hogy milyen állapotban vannak a csapágyak szimeringek... Nyári szünetre remélem elkészül. Tiéddel mi újság van?
Sziasztok, sufniban találtam pár hasznos cuccot, ha valakit érdekel:
-Honda CR 250 2002-2007 dugattyú, csapszeg, tűgörgő, gyűrűk: gyári HONDA! használt, 20 óránál lett kivéve, nem törött
-Honda CR 250 2002-2007 dugattyú, csapszeg, tűgörgő, gyűrűk: WISECO, használt, kb. fél órát ment, újszerű...hüvellyel együtt van, mert végül vettem egy hengert anno, jó áron.
-Honda CR 125/250 hátsó féktárcsavédő műanyag és fém féknyeregvédő lemez
-egy rakás használt, de jó állapotú lánc, minél később érdeklődsz, annál rosszabb állapotút adok , 420-as mind, gyűrűs és gyűrű nélküli, 112-116 szemesek, darabja egy ezres
-MOTUL 5100 10w40 és 10w50 olajok, 5 literes kannában kimérve, 4t és 2t hajtóműbe való, 10e Ft/kanna (összesen 4 kannában van, de literenként is vihető)
Aki csinálta (Axefly) azt hiszem a vállában elszakadt valami, így szabadságon van. Vagy nagyon sokat kellett volna rá várnom, vagy visszaküldte ezen az áron. Azt hittem meg tudom Győrben csináltatni, de ennyim nincs rá... Akkor se ha annyiért el tudnám adni.
jól van hülye vagyok én értelmeztem rosszul! kár hogy nincs meg rendesen rajta a viz csöveknek a pipája rendesen!aki készitette miért nem komplettra csinálta?csavarok helye meg a többi....
Jó, csak az ismerősöm aki megmunkálta volna, nem meri elvállalni a cégek meg horror áron munkálják meg, ami nem éri meg. Ha valaki megveszi és ismerősi körben meg tudja csináltatni, jól jár vele.
vagy ?
http://www.pivotworks.com/Inst...
Remélem segítettem a videóval.
Válság van.
A wiseco érdekelt volna de 20üo-ás dugót nem teszek bele mert a mostaniba is 30körül van
kösz azért
Van még a Honda, az 66.20, szép állapotban, 20 órás: 5eFt
Meg találtam egy PROX-ot, kis húzásnyomokkal az oldalán, 66.15: 3eFt
(a mérés a dugó magassági közepén, tolómérővel történt, könnyen lehet, hogy nem század pontos, a gyári új henger 66.4-es)
A wiseco dugo az milyen méretű?Ha alapméretes és télleg csak fél órát ment lehet érdekelne
-Honda CR 250 2002-2007 dugattyú, csapszeg, tűgörgő, gyűrűk: gyári HONDA! használt, 20 óránál lett kivéve, nem törött
-Honda CR 250 2002-2007 dugattyú, csapszeg, tűgörgő, gyűrűk: WISECO, használt, kb. fél órát ment, újszerű...hüvellyel együtt van, mert végül vettem egy hengert anno, jó áron.
-Honda CR 125/250 hátsó féktárcsavédő műanyag és fém féknyeregvédő lemez
-egy rakás használt, de jó állapotú lánc, minél később érdeklődsz, annál rosszabb állapotút adok , 420-as mind, gyűrűs és gyűrű nélküli, 112-116 szemesek, darabja egy ezres
-MOTUL 5100 10w40 és 10w50 olajok, 5 literes kannában kimérve, 4t és 2t hajtóműbe való, 10e Ft/kanna (összesen 4 kannában van, de literenként is vihető)
-Ipon Katana 10w40 hajtóműolaj 2 literes flakonban, fél liter hiányzik: 2000Ft
-Honda CR 125/250 hagyományos teleszkóppár befogókkal, gumiharanggal, szimmering cserére szorul: 4000 Ft
-HOnda CR 125 rezonátor ATAC-os hengerhez 2db, 5ezer Ft (igen, a kattő együtt)
30 622 12 38
Küldtem egy mailt,ha lesz időd.....