Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hétfőre mondok neked méretet tolómérővel nem tudod ezt pontosan megmérni , főleg hogy nekem itthon egy tizedes pontosságú tolómérőm van , hétfőn megmérem kedden feladom és szerdán már ott is van . Remélem addig tudsz várni
és tolómérővel rá tudsz mérni? figyelj egy 10e adok a kettőért és a postát is álom, csak mondj egy méretet!
Tolna megye Bonyhádvarasd! Csapszeg tűgörgő megvan hozzá mind a kettőhöz .
hol laksz? csapszeg tűgörgő is meg van a dugókhoz esetleg?
Hát ez legyen ön is milliomosba szerintem a 20 milkás kérdés lenne nem tudom .Hozzá teszem egyik sem addig lett használva amíg el nem ment belőlük a kompresszió
mennyit mentek ezek a dugók?
Igen mindegyik
Árat mondj te rá , én meg eldöntöm hogy többet kérek vagy kevesebbet Nekem amúgy lövésem sincs mibe mennek ezek a használt alkatrészek
prox ugye?
Érdekel, de mennyiért?
De mennyiért válnál meg tőle?
Hétfőn tudok a méretéről mondani valamit, mert itthon nincs mikrométerem aztán majd a cégnél bent megmérem, de ha jól tudom A2 volt benne Képet meg nemsokára küldök róla
Na akkor érdekelne a dugó! Mekkora és mennyiért + kéne róla jó minőségű kép is ha megoldható!
Nekem van kettő is csak meg kell mérjem Meg van egy használt hajtókarom is
így egyben adták egy 10ért.
Értem. A tankhoz tartoztak az oldalidomok is? Vagy azt is külön vetted? Ebay? vagy Magyarországról? Üdv.
Az egész tankot vettem pont a matricákért.
Szia! A matricaszettet honnan vetted a motorodra, ha meg szabad kérdezni? Üdv.
Üdv! Nincs valakinek 125 CR-hez még használható dugattyúja? 53.94méret eladó, vagy ugyan ehhez jó főtengelye?
Szia!Úgy látom azért kipróbáltál egy pár gépet,nekem ez előtt egy 125-ös kx-em volt.Nem tudod honnan lehet letölteni a szervízkönyvet.
Köszi. Holnap rá is kérdezek!
gmate08
Újba szerintem csak gyárit lehet kapni!
Használtat meg bontóba!