Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Huu ba..+ ez gáz.
Szevasztok! Hallott már valaki olyat hogy rossz gyújtás beállítás miatt kilyukad a dugattyú? Fontos lenne!
Úgy látom neked továbbra is csak álom marad egy jó motorozás!
Tényleg sajnállak!
Sok türelmet és még több pénzt kívánok neked az elkövetkezendő hosszú-hosszú hónapkora!
Sziasztok! Ma hazahoztuk a motort, hogy végre itthon tudjuk szerelni. Szétbontottam elég rendesen. És ezúton is puszilom az előző tulajt:
Himbarendszer lötyög, dugattyú lötyög, henger karcos, hajtókar lötyög, főtengely áll a vízben, olajba beszivárogott a víz, szimeringeket és csapágyakat kell cserélni, rossz gyertya, repedt hengerfej, sziloplasztos tömítés az egész blokkban, stb.... Van/lesz mit csinálni a nyáron.

Mindenkinek további szép délutánt!
Ohh.
én ngk bpr 6-7-vagy 8es-t használok!
A réz olvadáspontja 1083 fok, a nikkelé 1455. Na?
üdv
Valaki segíthetne, mert addig nem rakom be a gyertyát. Köszönöm.
Küldtem mail-t.
1992
köszi :)!
Szia! Gyárilag elöl 13 hátul 51.
szevasztok a honda cr 125 1992 nrk hanyas a gyári fogaskerék áttét ?a segitséget előreis köszönöm !
Sziasztok! Cr 250-be gyárilag Ngk Br9eg ír a szervízkönyv. Jó bele az Ngk Br9es?

G: Nikkel középelektróda, versenygyertya.
S: Rézmagos középelektróda.
1992
Szia!Mikori?Ha esetleg 93-97 közötti,mert úgy látom,5 darab ezrest adnék érte.....
Honda Cr 250-es nyers kuplungdekni eladó. 2 darab 1 áráért!

Részletek: http://www.kepesmotor.hu/motor...
HONDA CR 99-IG ÉVJÁRAT HÁTSÓ FÉKTÁRCSA ELADÓ HIBÁTLAN külső átmérő 220mm, belső 118mm felfogatás , 4X14.2 vastagság 4mm ...jó állapotba nem vállas 6000FT
Eladó Cr tank! Ha valakinek kell!
Köszi!
meg jelöltelek
Igen megfelel ! Mik érdekelnének még a hajtókart az oda adom 3 ezerbe , de vegyél fel facebokon nincs kedvem ma itthon egész nap fórumozni keress meg és jelölj be (Effinger Adrián )
az ár megfelel neked? És esetleg van még más cuccod eladó?