Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagy igazság! De a bontóknak is meg kell élni valamiből.
Egy normális CR500 ott kezdődik, hogy 2000 EUR, aluvázas meg 3000EUR (használtan). Hiába, az a romantikus lelkünk...az örök remény tűnékeny, csalfa csillogása, hogy majd negyedáron veszünk kétszer olyan jó motort...

Erre nem kell költeni egy darabig...
eladó,jó állapotú bontott crf 450 hátsókerékbe való küllők!
keresek,cr 80 hengerfejet,állapot mindegy
HONDA CR HÁTSÓ FÉKTÁRCSA ELADÓ HIBÁTLAN külső átmérő 220mm, belső 118mm felfogatás , 4X14.2 vastagság 4mm ...jó állapotba nem vállas 6000FT
sokkal rosszabb állapotban volt. Szerintem nagyon sokáig állt szabad levegőn, az időjárásnak kitéve.. Ez még egyébként orvosolható is lenne, de ez is azt bizonyítja hogy egyáltalán, semennyire sem lett foglalkozva a motorral. Nem ugrottam bele inkább..
Jól tetted, hogy ott hagytad. Én voltam olyan hülye, hogy elhoztam. Galériámban láthatod az eredményét.

Sok sikert!
sziasztok!

sajnos becsődölt a cr500 vásárlása, elmentünk, vittem a cseretárgyat, (laptop számítógép telefon) és némi kp-t. Azthittem egy gyönyörű motor fog várni, a helyszínen kiderült hogy nem is arról a motorról készült a kép. A felni rozsdás, a gázmarkolat kiakadt minden húzásnál, a kuplung nem emelt ki rendesen, kipufogó rozsdás, teleszkópok nyikorogtak, fékbetétek teljesen elkoptak. Beindítani is fél óra verejtékezés után sikerült. A hangja olyan volt mintha dobókockák kavarogtak volna a hengerben, a gyújtás sem volt rendesen beállítva, és gázadáskor le is fulladt. Nem elemeztük tovább, lemondtam a vásárlásról. Hazafelé jóllaktunk és vettem alkoholt ma estére.
Találtam még 2 hirdetést, elkezdtem rá gyűjteni..
Köszi a válaszokat, akkor nyáron arra is beruházok!
és akkor arrol már nem is beszélve hogy egy hajtokarnak van üzem orája, anyag fáradása... és ha az elszáll akkor visz mindent mint a piros 7-es...

gyakorlatba ugy néz ki minden második dugonál hajtokarcsere is!

ilyenen nem szabad sporolni, a matricán sporoljatok, meg a bőrötökön hogy ne kopjon ...
lehetne csak az alsó tűgörgőt cserélni...amire te gondolsz...de felejtsd el..a hajtókart szettben árulják,alsó csap+tűgörgő,hajtókar+ felső csap+tűgörgő..ezt ki kell cserélni...mert nem csak a tűgörgő kopott,hanem az koptatta a hajtókart is... CSERE! sajnos
Sziasztok! Ugye lötyög a hajtókarom. És most én tudom rosszul, hogy ha lötyög nem kell hajtókart cserélni, csak elég szaküzletbe valamilyen csapágyat a főtengelyen kicserélni? Mert már akarják is rám sózni a hajtókar szettet.
a forditoto teloért és a cr rezoért menyit kérnél?
Ezek 1987-ig jók, ATAC-osra, nem HPP-sre. A karbik elkeltek már sajnos, a hengert fúrni kell (az is ATAC-os), de 3ezerért viheted.
Mosógép 15e.
Ma adják fel a gatyád az amerikai címemre
Szevasztok ,érdeklődnék hogy a 92-es 125-ös Cr-be mekkora méretű a fő fúvóka a karbiba. Válaszotok előre is köszönöm.
Én ugyanezt a sárvédőt raktam fel csak fehér színben. Acebris. A szürke a fehérem és a fekete megegyezik, tehát passzolna.
Szia! Csak azt adom el, amit cserélek / cserélnem kell, vagy csak szimplán a helyet foglalják.
Mennyi esély van rá, hogy passzol a 99'esre a hátsó feka sárvédőd?
Szia kb 2 hete keresem erre a választ én is service manuál általában 383 ccm3 ír de ez marhaság én bele töltöttem 383ccm3 és olyan sok lett bele hogy kinyomta a szímeringet a picsába
hogy hogy eladod az egészet ?
Árat te mondasz.
valakit érdekel kerék gumistól?
a hátsó zsír új heidenau 120/90/17
az első olyan 70%-os
pireli 100/90/19
hátsó gumi 13e
első gumi 10e
ha felnistől viszed akkor az még +5e darabja
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
face: zsolti czeglédi
Ha kell valakinek aprópénzért vihető.
Ja és ugye a váltóba miféle oil kell mert gondolom osztott a 2 beöntő miatt az olaj tér...
Sziasztok 1 haveromnak 2005-ös crfx ben cserélném az olajat mi a javaslat mit tegyünk bele!? Ő nagyon nem ért a motorhoz én 1 kicsit jobban nekem drz-m van az igénytelen mint 1 szamár :)

Illetve az olajcserével kapcsolatban kérdezném hol van neki a leeresztő mert bal oldalt látok neki 1 nívót jobb oldalt is van neki 1 beönt .... kicsit el van hanyagolva a vas ránézésre amúgy semmi szereléssel kapcsolatos segédanyag nincs ... szelep hézagot is jó lenne nézni annak mi a beállítási értéke ? Fékek vason voltak azokat ma cseréltem ki .... nem tudni mikor volt dugózva stb de amúgy szépen ketyeg Az olajat nem tudni hogy mennyire csippenti mi ezeknél a normál olaj fogyasztás ami még elmegy

Válaszaitokat előre is köszönöm