Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó könyökvédő -----------http://www.kepesmotor.hu/konyo...
Arany színű ProTaper 28-as kormány 10eFt (használat látszik rajta, de nem görbe)
M-Cax 22mm-ről 28-ra átalakító befogópár 2eFt.

30 622 12 38
A feketét hozd, mert arra lennék vevő! :
Szia! Igen. Akkor 15:45-kor ott leszek a főbejáratnál a szürke sárhányóval.
szi!
Csapágyboltban megkérdezed az eladót, hogy mit javasol, amúgy skfre, koyora nekem eddig nem volt panasz. Hátsó sárvédőd meg van még? Csak mert holnap megyek győrbe és meg tudnánk ügyezni. háromnegyed 4körül neked jó a vasútállomáson?
Én nem mertem a csapágyboltot ajánlani, mert ha nem ért hozzá az ember, könnyen vehet szart. Azért kérdeztem meg én is többször milyen márkát érdemes venni.
Normális csapágyboltba 400ft-ért választhatsz 4 gyártó csapágyai és szimeringjei közül! Persze vehetsz hondáéknál meg proxéknál 2-3e ft-ért is!
tomi és gmate. www.prox.hu -n tömítést és szimeringet egyaránt tudtok venni.
Köszöünöm a válaszokat!
Hol tudok venni ilyen szimeringet?
Köszönöm előre is .
Üdv:Tomi
Enduróhoz jó a meteor szerintem, csak jó olaj kell neki! Az athena szett jó cucc lesz hozzá! Azért arra figyelj hogy a forgattyúsházba a főtengelynél még véletlen se maradjon semmi, mert akkor kuka az uj dugó!
Ja és annyit h hol és milyen tömítés készletet vegyek?Kell a blokk és henger közé a henger és hengerfej közé meg a power-hez ugye?Csak azért kérdezem mert a powernél csak ragasztva volt.
Üdv.Megnézettem hozzáértővel is.Az a helyzet h az előző tulaj belerakott egy hajtókart aminek az alsó tűgörgője széttört felhordta a dugó fölé beleverte a darabokat a hengerfejbe meg a dugóból is kiszedett pár darabot és azt mondták h a hengerfejből kijött egy ilyen darab és az szorította meg a gyűrűt mert a dugót nem cserélte ki miután szétverte a görgő.A mostani hajtókar okés mindkét görgö jó felfuratom dugót cserélek meg megcsiszolom a hengerfejet hogy kijöjjön belőle minden darab.Nem versenyzek igazából ez az első motorom 1 hónapja vettem és most szezon végéig beleraknék egy meteor dugót ezt mondták ott is h nekem az elég lesz nem lesz vele gond.Mi a véleményetek.Igazából pénz szűkében vagyok azért is mennék bele.Aztán ősszel-télen szét szedném és menne bele a prox dugó.Véleményeket elfogadnék.Köszi!
Üdv ! Baján csináltattam egy dekoros céggel elmondtam a tervemet ők megszerkesztik fotoshoppal megmutatják a látványtervet és azt mondom hogy jó tetszik akkor ráteszik az idomokra. Körülbelül ennyi a dolog ! Amúgy erre akar hasonlítani ezt adtam nekik oda alapnak egy két dolgon változtattam hogy azért teljesen ne kopizzam le ------http://www.google.hu/imgres?q=...
Ne rakd össze mert magától ugysem javul meg. Valami szétpergett, hacsak nem ilyen dugóval rakta valaki össze eladásra, de akkor a bele sem lehet valami szép látvány!
Szép a gép nagyon! Matricákat hogyan csináltad? Van valami anyag amire lehet nyomtatni vagy hogy? Kicsit irhatnál részletesebben mert nekem is lennének terveim de nem tudom hogyan kezdjek hozzá! Köszi előre is!
Eladó UFO márkájú könyökvédő , szép szakadásmentes . Ár: 4000 FT
Üdv. érdekelne a fekete hátsó sárvédő, ha még meg van.Annyit szeretnék kérni, hogyha tudod, légyszíves mérd meg az ülés alá menő végének szélességét és magasságát, mert más motorba kellene és nem tudom passzolna e. Köszönöm
Még hiányzik egy két matrica de szerintem nagyon szép lesz
7 perc egy cerka blokk szétkapása,ha asztalon van.Mire ide beírod addig szétborítod az egészet.Össze má szopósabb,me jönnek a takony gyerekhibák
bár csak volna tapasztalatom! rossz nem lehet!
Alakul a " VAS "
valakinek van tapasztalata crf450x sm-el? utcai használatban
De. A tömítés csak a hengerbe való, inkább veszek drágábban komplett blokk tömítést. A gyertya mint kiderül ismerősnek van zsír új, amit manual ír bele, így az is megmaradna. Sárvédők csak porosodnak, kuplungdeknit meg már megoldottam. Hengerfejem meg nem volt repedt, csak síkoltatni kellett. Tehát aki szabad a vásár!