Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gmate08@freemail.hu

ÖRÖK HÁLÁM ÜLDÖZZÖN UTADON!
Szia,kérek egy e-mail címet,átküldöm,engem már' sokszor kisegített:)
elméletileg tudok mert a kereket lehet előrébb hozni már kétszer is kellet állítanom valőszinü ennyit nyulott volna a lánc?
Köszönöm a segitséget.
Szia!
Igen,lehet külön venni patentszemet,de célszerű tudni hogy milyen motorod vagy láncod van,mert pl egy 520 és 428 as lánc patentszeme nem csereszabatos...ha tudsz rajta húzni annyit hogy patentszem nélkül is összeérjen akkor fixre is veheted,és többet nem lesz ilyen probléma.
Sziasztok.
Egy kérdés elszuakadt a láncom pont a öszerakó szemnél mit lehet azzal kezdeni vagy lehet venni ilyen szemet?
Köszönöm a választ előre is.
jónak kell lennie ha normálisan van összerakva!
Üdv.Ha valaki tud esetleg hozzá segíthetne egy 1996-os CR 125-höz való gépkönyvhöz(service manual).Link vagy szkennelés mind1 de nagyon jó lenne beszereznem egyet.Köszi előre is!
Szia! Most írtad le a kulcsát az egésznek! Ha a kinyomó tengely szerepe az hogy az agyat kiemelje, akkor semmi probléma, azt hittem pl. ha egyesbe húzok kuplungot akkor ott valaminek történnie kéne. Az agyat faszán kiemeli, lassan járó motorral is ki tudom próbálni.
hy!ha a rugók gyengék lennének akkor csuszna a kuplung!a kuplungpálca nem a lamellákat tolja szét hanem a kuplungtányért tolja meg és ugy szétengednek a lamellák!allóhelyzetbe hiába nézegeted.a puding próbája az evés!lehet hogy nincs is semmi baja!a dekli egyenlőre nem kell sajnos!üdv!
Szia. A kosarat nem rég csináltuk meg, be volt verődve. A lamellák manual szerint jók. Én tudom, hogy a rugók gyengültek el, csak azt nem tudom hogy mekkora alátét kell alá. Megnézni sajnos nem tudom, mert nem itthon szereljük.
Nem a rugó lesz a ludas, hanem a bevert kosár sztem azért nem emel ki! Nagyon el kéne hogy legyen gyengülve a rugó ahoz hogy szar legyen! Manualba nézd meg a limitet a rugónak!
hello nem tud valaki motorhibás honda cr 250 et csak aluvázas érdekel vagy cr 500 ha tudtok valamit légyszives ide irjatok: cot@freemail.hu
Jó napot! Tudom, hogy gyárilag nincs, csak az enyém a rugók miatt nem emel ki a legjobban, így szeretnék rajtuk feszíteni egy alátéttel. Természetesen ez csak átmeneti, nem sokára cserélem őket, de egy próbakörre megnézném, mennyit javul.
ott nincs alátét:
Valakiiii!
Sziasztok! Valaki lenne olyan kedves, hogy megmondaná mekkora alátét kell a kuplungrugó alá? A motort nem itthon szereljük, és legutóbb láttam, hogy szarrá van nyomva az alátét, de annyira siettünk, hogy elfelejtettük hazahozni mintának. Valaki leírná a méretét? Előre is köszönöm! (1988-as Cr 250-ről van szó, service manualban nem találtam adatot.)
Na köszi szépen majd utána érdeklődök, Köszi a tippet!
Szia nekem is 450 van 2006 os...szeretnék rá villanyt vmikor...a 450x az utcai változat,azt kéne megsasolni .
Járatni ? Viccelsz nem kel ezeket semmit sem , sajátomat amikor teljesen fel újítottuk akkor járattam egy fél tankot
Nem próbálgattuk, csak 2× Többször nem is akartuk inkább mondom kérdezek...
meddig kell járatni egy új dugót? 99es cr250, elméletileg nicasilos.
a crf az egy krossz!szerintem ha ott próbálgatod az égőt baj lesz!
Szevasztok . Segítséget szeretnék kérni. Szomszédnak van egy CRF 450 2004-es.
Világítást szeretnénk rá kötni. Namármost 4 vezeték jön fel a blokkból a Zöld a negatív , a kéken jön 12V ez gondolom az elektronika betápja. Na de ha arra kötök akár egy 5W izzót is leáll a motor. Van egy fehér azon kb 2,8 V jön és még egy negyedik az fogalmam nincs hogy mi. Jeladó vagy mi lehet. Jól jönne egy kis okosság, mert el vagyunk akadva.
Előlre is köszi ! 1000 hála
Sziasztok!
Krisz30 segítséged szeretném kérni,nem tudod véletlen kx 250 az eredeti főfúvóka,alapjárati fúvóka és síber állast ( azaz a gyárit)
nem olyan régen tettem szert erre a masinára.
Másik láttam kellet neked váltóba fogaskerék mibe fájtak...
Előre is köszi.
Üdv!
Hellotok honda cr125 1999-es lendkerék lehúzóhoz méret kéne.Azt nem tudom pontosan hogy 27x1.0 vagy 28x1.0 a lendkerékben levő menet.Ja azt látom rajta hogy balmenetes.