Elvileg megvan,tömörítve freemailben engedi de csigalassú,én meg holnap beszoktatok oviban,ha van kis türelmetek,reggel elindítom,és délelőtt átmegy.....
Ide feltudod tölteni max 200 MB ig ha több akkor szedd ketté és tömöritsd.Nagyon fontos lenne.Meg akkor kérdezek is mindjárt.1996 os CR 125 öt vásároltam.Minden okés vele megvolt a szervíz váltóolaj stb nincs uj dugó de kompresszió okés benne.(már hüvelyezett a henger).A baj vele hogy hidegen rendesen indul de azt már másodszor csinálta h elmentem kicsit erdőbe ide-oda és megálltam csodálni a tájat és utána mikor megint indultam vna nem akart pöccenni csak sokadik rugásra pedig a motor meleg!Köszi előre is!
Akkor segítsetek,mert nagyképű voltam,ez egy mappában van,ahol 434 beskennelt kép formályában van a könyv,ezután mi következik?Mert fájl csatolása nem enged,csak egyet:(
Olaj csere elött állok a cr250be milyen olajat ajánlotok, idáig ipont használtam . köszi
gmate08@freemail.hu
Ide feltudod tölteni max 200 MB ig ha több akkor szedd ketté és tömöritsd.Nagyon fontos lenne.Meg akkor kérdezek is mindjárt.1996 os CR 125 öt vásároltam.Minden okés vele megvolt a szervíz váltóolaj stb nincs uj dugó de kompresszió okés benne.(már hüvelyezett a henger).A baj vele hogy hidegen rendesen indul de azt már másodszor csinálta h elmentem kicsit erdőbe ide-oda és megálltam csodálni a tájat és utána mikor megint indultam vna nem akart pöccenni csak sokadik rugásra pedig a motor meleg!Köszi előre is!
Légyszíves nekem is küld el!
Előre is köszönöm!
Címem: foxy@citromail.hu
effinger@citromail.hu