Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elvileg mindhármatoknak elment
Sziasztok .
Olaj csere elött állok a cr250be milyen olajat ajánlotok, idáig ipont használtam . köszi
Elvileg már' tölti fel,354 Mb
Átküldenéd akkor?
Freemail,jó éjt nektek,2STROKE FOREVER ENEVÖR
Ha holnap délelőtt átküldöd nekem az is jó.És akkor freemail vagy zippy azt azért egyeztessük :D

gmate08@freemail.hu
Oké,ígérem holnap délelőtt átmegy,nekem is lesz dolog,nem könnyű a 3 évesekkel
Elvileg megvan,tömörítve freemailben engedi de csigalassú,én meg holnap beszoktatok oviban,ha van kis türelmetek,reggel elindítom,és délelőtt átmegy.....
Észre vettem ,na de én most megyek reggel 4 kor nekem már talpon kell lenni
Én kipróbáltam ha összetömöríted ugye 1 fájlba azt megengedi h feltöltsd!Esetleg vmi tipp a problémámra?
Párom profilja,egyébként nem megy tömörítve sem,mert outlock lehetne,de ott sem engedi,fogalmam nincs,hogyan tovább.......
Okés nem fogok
zippshare-en is csak egyenként engedi,mert a mappát nem lehet,a külön képeket engedi csak feltenni,na most akkor?:)
http://zippyshare.com/

Ide feltudod tölteni max 200 MB ig ha több akkor szedd ketté és tömöritsd.Nagyon fontos lenne.Meg akkor kérdezek is mindjárt.1996 os CR 125 öt vásároltam.Minden okés vele megvolt a szervíz váltóolaj stb nincs uj dugó de kompresszió okés benne.(már hüvelyezett a henger).A baj vele hogy hidegen rendesen indul de azt már másodszor csinálta h elmentem kicsit erdőbe ide-oda és megálltam csodálni a tájat és utána mikor megint indultam vna nem akart pöccenni csak sokadik rugásra pedig a motor meleg!Köszi előre is!
Rendben,de ne ijedj meg,transzszexuális vagyok
Bejelölhetsz : Effinger Adrián nem lesz nehéz megtalálni ezt a ritka szép magyar nevet
Fészbuk?
Töltsd föl valamelyik netes oldalra én meg majd onnan letöltöm . Nem vagyok egy nagy pc zseni de egyszer osztálytársammal így oldottuk meg a dolgot
Hát tömörítsd össze win rar-al és úgy csatold :)
Tudtam én hogy te ilyen rendes gyerek vagy , máskor is szívesen segítek na persze ha értek hozzá
Úgyis van mit törlesztenem a ropogós kormánycsapágy miatt
Akkor segítsetek,mert nagyképű voltam,ez egy mappában van,ahol 434 beskennelt kép formályában van a könyv,ezután mi következik?Mert fájl csatolása nem enged,csak egyet:(
Milán105
Légyszíves nekem is küld el!
Előre is köszönöm!
Címem: foxy@citromail.hu
Ezt elküldhetnéd nekem is

effinger@citromail.hu
Alakulunk...