Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia.
Az enyémben nincs Golyó a kinyomó tengelyen.
Szerintem álits rá egy kicsit a bovdennel.
Valamit a lemezek milyen vastagok?
És ami fontos mikor össze van rakva nézd meg mennyit emel ki? kb?
Ezt ugy ránézésre lehet látni hogy faszán szétnyitnak egymástol a lamellák ill egy lapos csavarhúzó simán könnyedén befér közé.
Ill ha beinditanád a motort akkor lehet jó lenne.
De igy is müködnie kell!
OFF

98.CR 250 (6 éve velem) nikasil,új prox főtengely,dugó "B", kuplung szett új,taper szarv szivaccsal,talon agy hátul excelbe fűzve,elöl DID fűzött kerék,FMF rendszer,magura kuplung,új idomok.Teljes generál óta 6 órát ment.Gumik szarok,himba kotyog,rengeteg idom ,sárvédő+ 1 90% hátsó gumi ajándék.FOX csimma teljes ruha szett megegyezés.
Nem heggesztett kókány fospumpa ! ÁR 400 000 alku nincs.

ON
Szia
Lenne 1 nagy kérdésem tudsz nekem ilyet gyártani ( vagyis jóóóót )
Ha nem jön össze mert japán belpiacos Suziék 2 hete mondanak rá árat de már tele van vele a bugyrom.
Telefon számod a régi ?
Üdv!
Kérdezném hogy az elektronikus power mennyire vált be a CR125-nél?
Mennyire hajlamosak a meghibásodásra?
ha be lesz inditva már jó lesz a kuplung ha minden stimmel!nekem is ugyanilyen!ha a csak a teleszkóp alsó száránál kotyog akkor nem kell teljes szettet venned!csak azt ami az első képen volt!szedd szét az egész himbát hogy milyen állapotu!ha jó zsirozd be!
És még egy nagy kérdés!

Szétszedtük a kuplungot, mert nem emelt ki. Ha egyhelyben volt a motor és letettem egyesbe lefulladt, pedig húztam a kuplungot. Mindenki mondta, hogy a kosár. Megcsináltuk, a kosár sima mint a babapopsi, a lamellák 3mm-esek, és új olaj! DE nem szűnt meg a probléma. Nem járómotornál néztük meg, mert nincs deknim még, hanem bakon letettük 1-be kuplung be, de alig lehetett átforgatni a kereket. Tipp? (Rugók jók, bowden feszes, kinyomótengelbyen bent van a golyó!)
Sziasztok! Valaki segítene pár dologban?

1. A főfúvókám 168-as, a másik (ismerősöm szerint alapjárati fúvóka) 85-ös. Ezek jók?

2. Alvázszám alapján 88-as a motorom? HMXME03-2003886. Csak mert nem annak hirdették amikor megvettem, azóta meg hallottam elég sok évszámot, hogy kb hányas. Rendelésnél ez nem mindegy.

3. Mivel sokan írják ezt a himbás problémát, és is megnéztem, és nekem egy lötyög fel-le. Lent a himbánál egy csavarnál engedi a mozgást. Ez a felújító szett független az évjárattól? És ez az amire én gondolok?
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...

Előre is köszönöm!
Kössz...hasznos volt ;D
Az is lehet, hogy szereléskor a rugó a szimeringről leugrott, így onnan kaphat többlet olajat.
Találkoztam már olyannal is hogy sok üzemanyagot kapott, az úszószint beállítás és a tű beállítása után helyre jött.
Az nem lehet a baja mert most lett cserélve.. :/
Hello!
Nekem a régi cr ugyanezt csinálta, főtengelyszimeringes volt és sorra (kb 1-1,5 óra alatt) nyírta a gyertyákat.
Kicserélték a szimeringeket és megszűnt a hiba.
Üdv,

ui: Nem füstöl kékesen és nem fogyasztja a blokkból az olajat?
Sziasztok!
Az a problémám h a cr-em felújítása után sorban rontja el a gyertyákat.Volt már benne katalógus szerint belevaló is meg az is ami a felújítás előtt volt benne.Nem hiszem h egy új NGK gyertyának 10percet kellene kibírnia..
Honda Cr motorokhoz berugókar eladó!
mikor ujitva lett a blokk akkor a tengely fel lett köszörülve meg uj szimeringek de engedte a vizet.nem esne jó megint felköszörültetni oszt vagy jó vagy nem.ujat akarnék de nem nagyon kapni!itthon már rendeltettem a mocis boltba de igencsak késik!csak gyáriba van!
Csak jönne már meg a dekni! Tengellyel mi a probléma? Bontott nem jó?
Köszönöm!
a deklit már megoldottam!a vizpumpa tengelyre várok egy ideje!
6 deci van a blokkra irva.van rajta az olajszint csavar ha ott elkezd folyni akkor jó!
1988-as Cr 250-eshez hány deci olajat kell önteni a váltójába?
Az én Cr-emnek is cserés volt a dekni, de sehol se találtam, még e-bayon se. Viszont legyártattam, és az eredeti ár harmadáért készül.
járj szerencsével!hiába van rá pénz én nem találtam magamnak!
sziasztok nincs valakinek honda cr 125 elöl tárcsa hátul dob Atac blokkoshoz kuplung dekni vízpumpával.
mondjuk a cr-en nem a telóba megy a szett hanem a himbába!de a neve ez!