Szia.
Az enyémben nincs Golyó a kinyomó tengelyen.
Szerintem álits rá egy kicsit a bovdennel.
Valamit a lemezek milyen vastagok?
És ami fontos mikor össze van rakva nézd meg mennyit emel ki? kb?
Ezt ugy ránézésre lehet látni hogy faszán szétnyitnak egymástol a lamellák ill egy lapos csavarhúzó simán könnyedén befér közé.
Ill ha beinditanád a motort akkor lehet jó lenne.
De igy is müködnie kell!
Szia
Lenne 1 nagy kérdésem tudsz nekem ilyet gyártani ( vagyis jóóóót )
Ha nem jön össze mert japán belpiacos Suziék 2 hete mondanak rá árat de már tele van vele a bugyrom.
Telefon számod a régi ?
ha be lesz inditva már jó lesz a kuplung ha minden stimmel!nekem is ugyanilyen!ha a csak a teleszkóp alsó száránál kotyog akkor nem kell teljes szettet venned!csak azt ami az első képen volt!szedd szét az egész himbát hogy milyen állapotu!ha jó zsirozd be!
Szétszedtük a kuplungot, mert nem emelt ki. Ha egyhelyben volt a motor és letettem egyesbe lefulladt, pedig húztam a kuplungot. Mindenki mondta, hogy a kosár. Megcsináltuk, a kosár sima mint a babapopsi, a lamellák 3mm-esek, és új olaj! DE nem szűnt meg a probléma. Nem járómotornál néztük meg, mert nincs deknim még, hanem bakon letettük 1-be kuplung be, de alig lehetett átforgatni a kereket. Tipp? (Rugók jók, bowden feszes, kinyomótengelbyen bent van a golyó!)
1. A főfúvókám 168-as, a másik (ismerősöm szerint alapjárati fúvóka) 85-ös. Ezek jók?
2. Alvázszám alapján 88-as a motorom? HMXME03-2003886. Csak mert nem annak hirdették amikor megvettem, azóta meg hallottam elég sok évszámot, hogy kb hányas. Rendelésnél ez nem mindegy.
3. Mivel sokan írják ezt a himbás problémát, és is megnéztem, és nekem egy lötyög fel-le. Lent a himbánál egy csavarnál engedi a mozgást. Ez a felújító szett független az évjárattól? És ez az amire én gondolok? http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Hello!
Nekem a régi cr ugyanezt csinálta, főtengelyszimeringes volt és sorra (kb 1-1,5 óra alatt) nyírta a gyertyákat.
Kicserélték a szimeringeket és megszűnt a hiba.
Üdv,
ui: Nem füstöl kékesen és nem fogyasztja a blokkból az olajat?
Sziasztok!
Az a problémám h a cr-em felújítása után sorban rontja el a gyertyákat.Volt már benne katalógus szerint belevaló is meg az is ami a felújítás előtt volt benne.Nem hiszem h egy új NGK gyertyának 10percet kellene kibírnia..
mikor ujitva lett a blokk akkor a tengely fel lett köszörülve meg uj szimeringek de engedte a vizet.nem esne jó megint felköszörültetni oszt vagy jó vagy nem.ujat akarnék de nem nagyon kapni!itthon már rendeltettem a mocis boltba de igencsak késik!csak gyáriba van!
Az enyémben nincs Golyó a kinyomó tengelyen.
Szerintem álits rá egy kicsit a bovdennel.
Valamit a lemezek milyen vastagok?
És ami fontos mikor össze van rakva nézd meg mennyit emel ki? kb?
Ezt ugy ránézésre lehet látni hogy faszán szétnyitnak egymástol a lamellák ill egy lapos csavarhúzó simán könnyedén befér közé.
Ill ha beinditanád a motort akkor lehet jó lenne.
De igy is müködnie kell!