Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Efi,látom haverod a képen a Yamahás srác aki a Liget emlékére videót feltette.Csak nem te is jöttél volna?Van mit törlesztenem a rotyogós kormánycsapágyos segítségedért,hazafelé egy sörre bejöhetnétek
Szia,ne haragudj,de nem bajlódnék vele,ha már' odaadom,remélem megérted.Kaposvár felé nincs ismerős?
Ja most nézem,tiéden ugyanolyan van fennt,annyi,hogy karcos,de nem törött ill. nem repedt.
Szevasztok! Nincs valakinek elfekvőbe otthon benzincsap? CR250 2001-hez kéne! Előre is köszönöm!
Ugyanez feketében
Évjárat kipipálva!
Szia! Képeket kérhetnék róla? Mikori motorral való, milyen állapotban van...? Lehet, tényleg csak lehet, hogy érdekel.
Hali. cr 250 96-os hoz öhlins hátsó teló eladó. gyári csere érdekell, érték eggyeztetésel.
Érd:06 70 516 1775
az oldalidomot mindegy ha nincs rajta matrica se
helló nem tudod elküldeni postán ?
üdv:varga
helló a kuplung felöli tömités és a henger talphoz kellene
Ha megvan még rajta az eredeti '97-es matrica akkor megvenném!
Milán105
Tudnál képet küldeni a '97-es tankidomról?
Csapágyakat én is csapágyboltba vettem , ami az enyémbe van : SKF,NACHI, NTN, KOYO
koyo az mehet!sz.tem az skf-et hanyagold!
Sziasztok! Blokkba csapágyakat, szimeringeket rakhatok csapágybolti minőségben? Nem akarok spórolni ezen, de ahogy a motorosboltokba néztem... Szimering + csapágy márkákat tudtok mondani? (Koyot, és SKF-et ismerem és ha jól tudom azok nem rosszak.) Motorosbolt linkeket is elfogadok, bár ilyen apróságokat nem szoktak feltölteni webáruházakba. Csak, hogy kiknek írjak ilyen ügyben?

Előre is köszönöm.
Hali. Cr 250 38-as karbim van eladó. 14000 ft.
ha valakit érdekell hívjon vagy írjon.
06 70 516 1775
Nincsen berúgó karom csak 125. Melyik tömítés kell pontosan?
Idomom van,fekete eredeti 97'-es,gyere el érte,ingyen adom.
szevasztok valakinek nicns eladó 1993-1997közötti tankja idomal ?
üdv:Varga
Köszi a segitökészséged!

De ma jólett a motorom:D hála Istennek!

A gyertyahézagot kisebbre állitottam és most jó! Gyözöm lefogni az elejét :D.. köszi mégegyszer!
2001es cr 250
Ha kis tempóban huzamossan megyek, hirtelen gyorsítanék gondolkodik a motor mire kilő, a power sem nyit. Ha megrángatom a gázt , vagy visszakapcsolok akkor kilő szépen megy ahogy kell.

Úszószint jó, fúvóka 420as, schuber 3.állásban, power jó, légszűrő tiszta, szimeringek jók.

Volt valakinek már hasonló gondja? Membrán lenne a ludas? Egyedül erre tudok gondolni
Hali!

Enyémnél is hasonlóak voltak a tünetek! Nekem nem zárt rendesen a tűszelep. Tűszelepet nézd meg nincs-e megsérülve a gumi rajta.

-Főtengelyen lévő csúszópersely, a kis fogaskerék alatt nincs megrágva a felülete? Mert ott szívhat be 1 kis olajat a motor (hiába új a szimering amit beleraktál).

-Gyújtás oldalnál ha rossz a szimering pörög a motor nem tudod beállítani a karbit.
-Fúvóka mérete, schubertű állása, légszűrő tiszta legyen.
helló menyiért adod a 125 tömités szettet ?

Hello 250eshez nincs berúgókarod?
cr 250 99es évjáratúhoz érdekelne egy tömítés a henger jobb oldalára...