Szia Efi,látom haverod a képen a Yamahás srác aki a Liget emlékére videót feltette.Csak nem te is jöttél volna?Van mit törlesztenem a rotyogós kormánycsapágyos segítségedért,hazafelé egy sörre bejöhetnétek
Sziasztok! Blokkba csapágyakat, szimeringeket rakhatok csapágybolti minőségben? Nem akarok spórolni ezen, de ahogy a motorosboltokba néztem... Szimering + csapágy márkákat tudtok mondani? (Koyot, és SKF-et ismerem és ha jól tudom azok nem rosszak.) Motorosbolt linkeket is elfogadok, bár ilyen apróságokat nem szoktak feltölteni webáruházakba. Csak, hogy kiknek írjak ilyen ügyben?
2001es cr 250
Ha kis tempóban huzamossan megyek, hirtelen gyorsítanék gondolkodik a motor mire kilő, a power sem nyit. Ha megrángatom a gázt , vagy visszakapcsolok akkor kilő szépen megy ahogy kell.
Enyémnél is hasonlóak voltak a tünetek! Nekem nem zárt rendesen a tűszelep. Tűszelepet nézd meg nincs-e megsérülve a gumi rajta.
-Főtengelyen lévő csúszópersely, a kis fogaskerék alatt nincs megrágva a felülete? Mert ott szívhat be 1 kis olajat a motor (hiába új a szimering amit beleraktál).
-Gyújtás oldalnál ha rossz a szimering pörög a motor nem tudod beállítani a karbit.
-Fúvóka mérete, schubertű állása, légszűrő tiszta legyen.
Érd:06 70 516 1775
üdv:varga
Tudnál képet küldeni a '97-es tankidomról?
Előre is köszönöm.
ha valakit érdekell hívjon vagy írjon.
06 70 516 1775
üdv:Varga
De ma jólett a motorom:D hála Istennek!
A gyertyahézagot kisebbre állitottam és most jó! Gyözöm lefogni az elejét :D.. köszi mégegyszer!
Ha kis tempóban huzamossan megyek, hirtelen gyorsítanék gondolkodik a motor mire kilő, a power sem nyit. Ha megrángatom a gázt , vagy visszakapcsolok akkor kilő szépen megy ahogy kell.
Úszószint jó, fúvóka 420as, schuber 3.állásban, power jó, légszűrő tiszta, szimeringek jók.
Volt valakinek már hasonló gondja? Membrán lenne a ludas? Egyedül erre tudok gondolni
Enyémnél is hasonlóak voltak a tünetek! Nekem nem zárt rendesen a tűszelep. Tűszelepet nézd meg nincs-e megsérülve a gumi rajta.
-Főtengelyen lévő csúszópersely, a kis fogaskerék alatt nincs megrágva a felülete? Mert ott szívhat be 1 kis olajat a motor (hiába új a szimering amit beleraktál).
-Gyújtás oldalnál ha rossz a szimering pörög a motor nem tudod beállítani a karbit.
-Fúvóka mérete, schubertű állása, légszűrő tiszta legyen.
cr 250 99es évjáratúhoz érdekelne egy tömítés a henger jobb oldalára...