Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csodás:) Köszönöm az infókat
Én a gyári eredetit használtan adtam el 6ezerért, és nagyon boldogan vitték kb. egy éve. Még van egy kuplungkonzolom karral együtt zacsiban, ennyi maradt, az mondjuk nem gyári, ugyanúgy néz ki.
Ajjaj, minnél tovább nézelődök annál nagyobb összegek jönnek ki
Amennyiben jó a gyári is, az 16-18ezer Ft a Hondánál.
Köszönöm, igazából teljesen jó lenne a gyári, acél, nem szükséges alu:) Már csak az ára miatt is
Köszi.
0,06 századra szokták illeszteni, azért is van megadva az egész mérethez képest 0,06 századdal kisebb dugó.
Szerintem a Wössner a legjobb, de a Vertex és a Prox is ugyan olyan jó, ki mire esküszik.
Amúgy itt találsz hozzá dugókat:
http://motoroswebaruhaz.hu/sct...
itt találsz váltókarokat:
http://motoroswebaruhaz.hu/sho...
És mennyire szokták illeszteni ezeket?66.34--es az alapméret,az enyébe 66,94-es dugót lehetne belerakni,fúrás után,mert most 66,5 körüli értéken van a henger,tehát a kérdés az,hogy 66,94-es dugóhoz mekkorára kell fúrni a hengert?
Ki mire esküszik... az árak tükrözik a minőséget, nekem sok Prox volt, mert olcsó, egyikkel sem volt baj.
Dugók közül melyiket érdemes megvenni?tegnap nézegettem a hengert,és igazából nem is kell hüvelyezni,csak hónoltatni kellene,mert a pinknél néztem hozzá dugót,6 vagy 7 túlméret van,és valamelyik középső értéknél van a henger.wössner az jónak számít?vagy inkább prox?
Szia megvan még a szár?kellene. egy telefonszámot adj légyszives
36
köszi.Akkor valószínűleg nem lenne jó.én 182 vagyok,és 100 kiló körül.De ha megyek Győrbe,akkor felpróbálok egyet az Aunerba az a biztos.
én 177 magas vagyok és 84 kg, 34-es gatyákban motorozok, ha ez segít.
üdv.
szeretnék venni egy cross nadrágot,de nem tudom,hogy méretben jó-e lenne nekem.34-es a mérete,és én farmerban 34-es méretüt hordok.Vélemény?
Halihó.
Nincs valakinek elfekvőben, jó állapotú cr 125 váltókar?
Nem, mi csak HPP-s blokkal megyünk!
Új hengert bárhol vehetsz úgy 180ezerért!
Mi soha nem használunk perselyes hengert!
Másik, használtat vett.
Ez az rc poweros az övé is?
Megkérdezhetem h hol sikerül ujat venni és hogy mennyiért,vagy pedig tetettetek a régi hengerbe perselyt?
Csak érdeklődtem!
Mindig talál valami érdekeset az ember!:)
A tavaszba öcsémnek kellett volna egy henger, mert az övé megrepedt és ki kellett dobni!
Nem lehetett meghegeszteni!
Mi kellene? Hátha valakinek van itt, vagy íbéj vagy akármi...
Értem, azért köszi!
Nem sok minden...egy kosárnyi HPP-s blokkalkatrész... Inkább öreg motorok cuccai maradtak, 1984-86-88 körüli cr125/250.
keme
1995-97-ig 125 CR-hez mid van?
ment a mail :)