Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mikuni 38mm kellene, hogy legyen rajta, nem? 02-től volt a Keihin PWK talán...utána kell nézni.
Ennél közelebbit most hirtelen nem találtam!
Betennél egy képet a Hondádról?
Rendben van! köszönöm! Még sok kérdésem lenne a motorral kapcsolatban de mindent nem lehet egyszerre :) . Annyit még esetleg hogy Gyárilag milyen karburátorralés mekkorával szerelték a 2000. évjáratú CR 250-et? Nekem Keihin PJ van rajta de az a gyanúm , hogy inkább valami Keihin PWK power jettes kellene rá? Vagy tévedek?
nem tudom, de azt igen, hogy a DID az jó, ha a motor teljesítményének megfelelőt választod.
Az oldalon csak a megfelelők vannak felsorolva.
Köszönöm a gyors válaszodat! Ezt az oldalt ismerem! Igazából mint márka a D.I.D -en kívül esetleg valami jó még? Vagy a többit felejtsem el?
Nem érkezett válasz
itt tudsz válogatni, bármelyik jó hozzá:
http://motoroswebaruhaz.hu/spl...
Hello! Üdvözölnék mindenkit! Egy olyan kérdésem lenne , hogy Honda CR 250 2000 évjárathoz milyen láncot ajánlanátok?(itt gondolok a márkára és fajtájára) 114 szemes kell hozzá gyárilag vagy ez mindegy? Első sorban olyan érdekelne ami könnyen tisztítható.
Helló
Érdekelne a renthal kormány.
Milyen árra gondoltál?
Üdv
már rég válaszoltam is
Hidd el én örülnék legjobban minél előbb menne, de sajnos nem így megy.. A fórumot meg nem lehet megunni!
Néztem az angol e-bay-en is cuccokat,elküldtem a linkeket.
ŐSSZEL? Hu, bazz. Hát...itt leszek talán még akkor is, ha meg nem halok, vagy nem unom meg a fórumozást.
Értem, hát most még sajnos nincs rá keret, úgy hogy még nem esedékes, kb. ősszel lenne az. Ezt majd még megbeszéljük. A lényeg hogy akkor fordulhatok hozzád majd segítségért?
a namuráról itt a cr forumon is írtak már,sztem felejtős...inkább meteor,vagy mitaka... ha már az olcsó kategória...én 125 ben használtam őket 20óránként ki kell dobni és csókolom...persze ha a namura bírja addig akkor javaslom azt is cseréld ki időben!
hajtókarral általában nem szokott ilyen probléma lenni...
30/7680192
Nincs kedvem annyit gépelni, keress rá a google-ban a "vám"-ra, azaz ÁFA és illetékre.
Küldtem egy mailt.
Ebay-en a vámos dolog hogy van, hogyha Amerikából akarok rendelni valamit mennyi az az összeg amíg nincs vám rá én 150 dollárról tudok de nem vagyok benne biztos. Rendeltem már onnan egy pár dolgot de eddig még nekem csak vámos pecsét volt rajta eddig és kész
Évjárat kell és méret, meg hogy kb. mennyit szánsz rá.
én most rakattam a cr-be moto coyote hajtókart meg namura dugattyut! remélem az árát ez nem tükrözi mert jóval olcsóbb mint társai! jövőhéten már beröttyentem!mald kiderül hogy birja!
ebay? az tök jó, esetleg tudsz segíteni ebben?
És jó állapotú Honda Cr 250-eshez való rezonátorom is eladó sorba került!
Sziasztok! Eladó Honda Cr 250-eshez való hátsó felni (gumi és féktárcsa nem, de 50-es lánckerék jár a felnihez!)

Ugyanitt eladó Crossmotorra való sárvédők!

http://www.kepesmotor.hu/idomo...